Varför välja 24 volts litiumjonbatteri för rullstolar och skotrar

Varför välja 24 volts litiumjonbatteri för rullstolar och skotrar

Varför välja 24 volts litiumjonbatteri för rullstolar och skotrar

Tekniken idag har gjort det möjligt att förändra olika saker i världen. Introduktionen av litiumjonbatterier har hjälpt miljontals människor inom olika områden att njuta av fördelarna med tekniken. När det gäller rörelseskoter och elektriska rullstolar är funktionalitet och effektivitet mycket viktigt. Det finns många enheter som tillåter uppgraderingar av samma.

Det finns många fördelar med litiumjonbatterier idag. Litium är en lättmetall och är en part av alkali -elementen, energitätheten är mycket ligand. Metallen är mycket reaktiv, vilket gör att den kan lagra mer energi i slutet av dagen, det här är en bra sak jämfört med bly-syrabatterier. Det är därför de är det föredragna valet inom många sektorer.

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

I batterier kan li-ion lagra upp till 150 watt timmar för varje kg jämfört med 25 watt för varje kg bly-syrabatteri. Litiumjonbatterier kan lagra så mycket energi, och skillnaden är enorm, vilket gör dem till ett bra alternativ för skotrar.

Varför litium är ett bra val för mobilitet skotrar och elektriska rullstolar
De många medfödda egenskaperna i samband med litium gör det till ett så bra material för tillverkning av batterier. Sådana batterier behövs för olika utrustningar och prylar som behöver en bra energiförsörjning. Av denna anledning krävs litiumjonbatterier, särskilt för användning i iPod, bärbara datorer, iPod, bärbara datorer, digitalkameror och mobiltelefoner.

Batterierna är ett bra val för rörelseskoter och rullstolar. De är lätta, vilket innebär att rörelse inte hindras. Litiumjonbatteriets urladdningshastighet är mycket lägre jämfört med andra alternativ som nickel. Dessa batterier kan laddas om de inte är helt urladda. Detta är en fördel jämfört med andra batterier som utvecklar en minneeffekt. Detta innebär att litiumbatteriernas livslängd kan vara upp till 5 år i slutet av dagen. Den långa livslängden gör 24v litiumjonbatteri för elektriska skotrar ett sådant föredraget val idag.

Den andra fördelen är det faktum att litiumbatterier inte har skadliga kemikalier. För lagring behövs mineralolja. Detta innebär att bly, och kadmium kan inte användas. Vid hantering av sedan litiumjonbatterier måste man vara försiktig. Batterierna är ofarliga och säkra, särskilt när de är förpackade i högkvalitativa fodral. Detta gör batterierna miljövänliga.

Litiumjonbatteriernas många egenskaper gör dem till ett så bra val för användning i elektriska stolar och skotrar. Hur länge batteriet kan räcka beror på batteriets effektivitet, viktkapacitet och hastigheten på den gadget den använder. Litiumjonbatterier är pålitliga och ett bra val när alla faktorer beaktas.

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

JB Battery gör några av de bästa litiumjonbatterierna som finns på marknaden idag, förutom litiumjonbatteri för elstol och 24v litiumjonbatteri för elscooter, finns det alternativ för elcyklar, 12v litiumjonbatteri för robotik , 48v litiumjonbatteripaket med BMS och litiumjonbatterier för elbilar.

För mer om 24 volts litiumjonbatteri för rullstol och skoter, kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/reasons-why-picking-chinese-wheelchair-lithium-ion-battery-pack-manufacturers-should-be-taken-seriously.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X