Anpassat EV -batteripaket för elbilar och hur länge de kan hålla

Anpassat EV -batteripaket för elbilar och hur länge de kan hålla

Anpassat EV -batteripaket för elbilar och hur länge de kan hålla

Konventionella bilar har små eller stora bränsletankar, beroende på hur de är utformade. Samma fall gäller för litiumjonbatterier avsedd för elbilar. I stället för bränsle mäts kapaciteten för elbilar i kilowattimmar. Normalt kan ett 40kwh -paket från en elbil driva cirka 150 miles, om inte mer. Det finns 100kwh batterier som kan gå upp till 375 miles.

Kilowattimme är standard elektrisk laddningsenhet. Normalt kan ett batteri som har 40kwh rymma energi som kan driva ett normalt eller typiskt hem i cirka fyra dagar.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Uppladdning av elektriska batterier
Att ladda elbilsbatterier är inte svårt. Vanligtvis behövs bara ett snabbladdningsbart EV-uttag som är avsett för detta ändamål. Vanligtvis görs betyget i termer av kW. Detta kan börja från 3kw och till 50 eller 120 kilowatt beroende på vilken typ av nätverk som har upprättats. När laddningsuttaget har ett högre betyg är det mycket snabbare att återställa EV -intervallet.

På arbetsplatsen och hemma kan laddare fortfarande fixas. I de flesta fall installeras 3kw långsamma enheter eller 7kw snabbladdare. Dessa laddare kan ladda batterierna på cirka 6 till 12 timmar. I den utvecklade världen upprättas allt fler offentliga laddstationer. Vissa snabbladdare har installerats på olika platser för att säkerställa att det tar så lite tid som möjligt att ladda batterierna. Det är möjligt att hitta snabbladdare som snabbladdar för pålitlighet.

Det finns laddstationer som kan hjälpa en elbil att nå en laddning på upp till 80 procent på så lite som en timme. Detta är en mycket bekväm sak. Att fylla på resterande 20 procent är vanligtvis långsamt för att säkerställa att batterierna skyddas från skador när de närmar sig full laddning.

Det finns fall där det finns särskilda laddningsområden. I ett sådant fall kan elbilen laddas med ett hushållsuttag så länge det är 13 ampere. Detta kan vara ganska långsam laddning av litiumjonbatteripaket för elbilar. Laddning kräver mycket kraft under en betydande period. När du gör det med ett uttag avsett för samma sak finns det risk för att batteriet överhettas och till och med fattar eld. Om bilbatteriet måste laddas vid någon annan punkt än den angivna, är det viktigt att först kontrollera ledningarna av en certifierad elektriker. Detta säkerställer att den klarar så stor laddning.

konsument-elektroniska batterier-min

konsument-elektroniska batterier-min

Säkerhet för elektriska batterier
JB Battery går långt för att säkerställa att litiumjonbatterierna för elfordon är så säkra som möjligt. De passar i smarta batterihanteringssystem för att säkerställa att problem som överhettning avvärjas på alla sätt. Under laddning och urladdning är det normalt att bilbatterierna blir varma. Bilarna är dock utformade på ett sådant sätt att batterierna hålls svala. Händelserna som är utformade för hög prestanda har ett inbyggt kylsystem för att underlätta kylprocessen.

För mer om anpassat EV -batteri och hur länge de kan hålla kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X