Anpassade EV -batterier och fördelarna med specialtillverkade litiumjonbatterier

Anpassade EV -batterier och fördelarna med specialtillverkade litiumjonbatterier

Anpassade EV -batterier och fördelarna med specialtillverkade litiumjonbatterier
Litiumjonbatterier används i så många föremål som musikapparater, lampor, klockor, kameror och leksaker. Det finns också tunga applikationer där batterier används i så många typer av elbilar idag. Batterierna består av icke -vattenhaltiga elektrolyter i de flesta fall, denna elektrolyt är gjord av svaveldioxid. Det finns många fördelar med litiumjonteknik och varför den är så populär i den nuvarande världen.

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Fördelarna
Det finns olika fördelar med litiumjonbatterier, och det är anledningarna till att de är så populära bland användare och i olika branscher idag. Det finns en stor potential i batterierna.

Energi densitet: litiumjonbatterier tenderar att ha en mycket högre energitäthet jämfört med andra batterialternativ. Detta är en av de största fördelarna med att använda batterier. De prylar som vi har idag måste köra länge och förbrukar mycket ström under drift. Det är därför en hög energitäthet är en så stor fördel. Det finns så många applikationer som behöver litiumjonbatterier, inklusive eldrivna fordon och elverktyg.

Självurladdning: batterier tappar laddning med tiden. Självurladdning; råkar därför vara ett problem med tekniken. En stor fördel med batterierna är att de inte laddas ur med hög hastighet vilket är imponerande.

Grundning: med litiumjonteknik är grundning inte ett krav. Vissa batterier behöver primas under den första laddningen. Detta är inte fallet med litiumjonbatterier.

Underhåll: litiumjonbatterier är ingenting jämfört med bly-syra alternativ när det gäller underhåll. Detta är ytterligare en stor vinst för litiumjon eftersom det inte behövs underhåll. Det finns andra batterialternativ som kräver regelbundna uppdateringar över tiden.

typer: litiumjonbatterier har utvecklats, och idag finns det många tillgängliga alternativ på marknaden. Det finns olika batterityper att dra nytta av, och rätt batteri kan väljas mot mycket specifika applikationer.

Vikt: litiumjonbatterier tenderar att väga mindre jämfört med andra batterier. De är mycket mindre och väger mycket mindre i jämförelse, vilket gör dem till en preferens. Detta är en av anledningarna till att litiumjonbatterier för elfordon är så populära. Det är också anledningen till det lifepo4 litium golfbil batterier håller på att fasa ut bly-syrabatterier. Detta ger utrymme för bättre prestanda och hastighet.

Hållbarhet: beroende på dess tillverkning kan ett litiumjonbatteri hålla i många år när det används under rätt skick. Det är inte nödvändigt att byta varannan dag.

JB -batteri är en fantastisk spelare på marknaden, med ett brett utbud av anpassade EV -batteripaket för att tillfredsställa marknaden. Rätt teknik, ett bra team och tekniska framsteg gör det möjligt för företaget att skapa ett 48v 100 ah litiumjonbatteri, 12v litiumjonbatteri för robotik litiumjonbatteri för elektrisk rullstol, bland många andra anpassade lösningar .

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Att välja JB -batteri innebär att välja kvalitet. Tillverkaren skapar också ett 24v litiumjonbatteri för elektriska skotrar, cyklar, rullstolar och 12v litiumjonbatterier för robotik 48v 100ah litiumjonbatterier. För mer om anpassade EV -batteripaket och fördelarna med specialtillverkade litiumjonbatterier, kan du besöka JB Batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X