Anpassade 72v litiumjonbatterier för UTV -bilar för elbilar och varför BMS är så viktigt

Anpassade 72v litiumjonbatterier för UTV -bilar för elbilar och varför BMS är så viktigt

Anpassade 72v litiumjonbatterier för UTV -bilar för elbilar och varför BMS är så viktigt

Litiumjonbatterier är den senaste och mest pålitliga batteritekniken idag, de används allmänt för användning i elbilar, och många tillverkare undersöker de bästa sätten att förbättra sina prestanda på bästa sätt.

För att batterierna ska fungera bra är det viktigt att inkludera BMS. Detta säkerställer att batterierna är väl skyddade från överladdning, överström, underspänning och alla andra problem. BMS är en viktig del av alla batterier och bör inte tas lätt på. De bästa tillverkarna förstår vad ett säkert batteri innebär och använder de senaste tekniska framstegen för att säkerställa att detta görs till perfektion.

Anpassat litiumjonbatteripaket 22

Anpassat litiumjonbatteripaket 22

Information
BMS ansvarar för att erbjuda mycket kritisk information om cellbalansering, överströmskydd, termiskt skydd, dataanalys och insamling, kommunikation med batteriets olika komponenter, under- och överspänningsskydd per cell, SoH- och SoC-skydd, och batteritid.

För att säkerställa slutanvändarens säkerhet är det viktigt att säkerställa att batteriet är säkert på fordonsnivå, batterinivå, integrationsnivå och komponentnivå. BMS kan verkligen hjälpa slutanvändare att hantera olika säkerhetsutmaningar. Systemet ansvarar för förköpet på batteri- eller cellnivå, vilket hjälper till att undvika termisk spridning. BMS upptäcker och varnar också för ett överhängande eller potentiellt fel som kan inträffa. Intervention är en annan sak som systemet gör. Den stoppar termisk springande och innehåller sedan sådana situationer som resulterar i minimal eller ingen skada.

På fordonsnivå hjälper BMS att uppnå adaptivt skydd, förebyggande skydd och säker körning. Det är viktigt att eliminera alla slags batterifel. För detta ändamål finns det olika funktioner inom BMS för att säkerställa att batteriets hälsa och prestanda övervakas hela tiden. Detta förhindrar olyckliga problem och olyckor som kan leda till explosioner och brandfaror. BMS fungerar som hjärnan i batteripaket, och det är nyckeln till effektiva och pålitliga batterifunktioner. Att välja rätt tillverkare kan definiera vilken typ av prestanda batteriet kan uppnå.

Plattformen som helhet
Användningen av batteri fortsätter att expandera varje dag, och olika prylar skapas med möjlighet att ta batteriet. För att möta efterfrågan behöver vi avancerade modulära plattformar och system som är applikationsspecifika. Det är därför det är så viktigt att använda det bästa batterihanteringssystemet idag. Olika tillverkare skapar olika BMS -varianter för att hantera olika applikationsområden.

De bästa tillverkarna förstår behovet av att installera BMS -system i batteripaket. På grund av riskerna med litiumjonbatteriteknik är det viktigt att välja en tillverkare med erforderlig kunskap för att skapa en säker produkt.

Anpassade batteripaket

Anpassade batteripaket

JB Battery har varit på fältet länge och erbjuder olika anpassade lösningar inom litiumjonområdet. De är de bästa skaparna av litiumjonbatterier för elbilar, 48v 100ah litiumjonbatterier, 12v litiumjonbatteri för robotik och 24v litiumjonbatteri för elektriska skotrar.För mer om anpassade 72v litiumjonbatterier för UTV -bilar för elbilar och varför BMS är så viktigt kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-96v-lithium-ion-battery-packs-for-electric-utility-vehicle-utv-cars-and-the-safety-challenges.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X