Saker att notera om anpassade EV-batteripaket från litiumbatteritillverkare i Kina

Saker att notera om anpassade EV-batteripaket från litiumbatteritillverkare i Kina

Saker att notera om anpassade EV-batteripaket från litiumbatteritillverkare i Kina

Litiumjonbatterier är säkrare än vissa andra alternativ, särskilt när vissa säkerhetsåtgärder ingår i förpackningen. BMS är en viktig del av batterier, och det skyddar slutanvändaren om batteriet skulle gå sönder. Tillverkare kan sätta vissa laddningsskydd i elfordon för att säkerställa att batterierna förblir skyddade under laddningssessioner inom korta perioder.

Batteriets livslängd
När ett elfordon förlorar kapaciteten att driva fordon kan det driva byggnader eller hem genom att bli en del av batterilagringssystem. Energilagringssystemet ansvarar för energilagring inom batterier för att användas vid ett senare tillfälle.

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Det finns hus som drivs av förnybar energi som sol eller vind. Detta kan också kopplas ihop med ett EV-batteri. Energin kan lagras för användning över natten när solljus och vind minskar. Den kan också användas på dagen tillsammans med vind- och solenergi. Denna energiproduktion hjälper till att minska energi och räkningar.

Batteriet som används i elbilar är beprövat, och det kan hålla i många år framöver. Olika bilmärken ger garantier gällande hur länge deras elbilsbatterier kan hålla. Nissan, till exempel, garanterar att batterierna kan hålla upp till åtta år eller runt 100,000 XNUMX miles. Tesla matchar denna garanti.

Mobiltelefonbatteriet i telefoner börjar slitas ut först några år efter tillverkningen. Batteriet har dock redan blivit helt urladdat och laddat hundratals gånger efter en sådan tid. Laddningscyklerna har stor inverkan på batteritiden. I ett sådant fall är litium jon batteri börjar välja en stor del av sin kapacitet när den fortfarande var ny.

Det kan vara ok för telefoner, men det är för lite för bilar som är tänkta att hålla många mil. Det är därför EV-tillverkare arbetar hårt för att säkerställa att batterierna är byggda för att hålla länge. Batterier är ofta buffrade, vilket gör att hela strömmen i butiken inte kan raderas. Detta minskar cyklerna som ett batteri går igenom. Andra tekniker inkluderar smart koppling, vilket gör att batterierna räcker länge utan problem.

Tillverkarna ser till att ytterligare utrymme ingår för att kompensera för försämring över tid för att bevara elbilens batterilivslängd. När fordonet åldras börjar utrymmeskapaciteten bli förbrukad, vilket gör att den kan njuta av samma räckvidd under sina användbara år. När batteriet faller under 80 procent kan ett fall i räckvidden upptäckas.

Att göra saker rätt
Det är viktigt att hitta den ideala tillverkaren för att få ut det mesta av litiumjonbatterier för elbilar. JB Battery har funnits länge och har expertis och kunnande för att tillverka de bästa litiumjonbatterierna för olika ändamål. Batterierna som erbjuds inkluderar bland annat 24v litiumjonbatteri för elscooter, 24v litiumjonbatteri för elcykel, 224v litiumbatteri för rullstol, 12v litiumjonbatteri för robotik och lifepo4 litiumgolfvagnsbatteri 48v 100ah, bland annat.

Anpassat batteripaket

Anpassat batteripaket

För mer om saker att notera om anpassade EV -batteripaket från litiumbatteritillverkare i Kina kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X