Kina 48 volt litiumjon gaffeltruck batteripaket - definition, specifikationer och funktioner

Kina 48 volt litiumjon gaffeltruck batteripaket - definition, specifikationer och funktioner

Kina 48 volt litiumjon gaffeltruck batteripaket - definition, specifikationer och funktioner

Vad betyder ett litiumjonbatteri?

A litium jon batteri hänvisar till en fördelaktig och unik typ eller kategori av batteri som kan laddas om när dess laddning tar slut. Det behåller en topplacering på marknaden när det gäller kundernas efterfrågan och produkttillverkning. Denna typ av batteri har bibehållit och bibehållit den höga positionen ända sedan den tillverkades och släpptes, med anor från nästan två decennier sedan.

Ett litiumjonbatteri medföljer och erbjuder en hög energidensitet. Denna aspekt gör att produkten fungerar som ett kraftfullt val för drift i olika och distinkta elektriska apparater och enheter. Sådana batterier har i allmänhet högre arbetseffekt och effektivitet och mer flexibel användning.

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Vad betyder ett 48-volts litiumjon-gaffeltruckbatteri?

Ett 48 volt litiumjonbatteri är en sådan produkt bland sina kollegor som arbetar med hög effektivitet och ger en betydande prestandanivå. Den fokuserar på precision, kraft och utgående energi. Sådana batterier fungerar med avsikten och syftet att uppnå den största omfattningen och graden av alla tre parametrarna.

I typiska fall tillgodoser konstruktionen och designen av ett 48 volt litiumjonbatteri energi- och effektkraven för en golfbil eller en gaffeltruck. När den används för det senare ändamålet ger den flera fördelar och bekvämligheter. Det är sant när det gäller funktion, hållbarhet, flexibilitet, etc.

Vilka är de grundläggande specifikationerna som finns för ett 48-volts litiumjon-gaffeltruckbatteri?

A 48 volt litiumjon gaffeltruckbatteri kan ha olika egenskaper beroende på vilket företag eller varumärke som tillverkar och tillverkar den. Ändå förblir produktens grundläggande specifikationer, enligt säkerhetsstandarder, mer eller mindre desamma.

Dessa konventionella specifikationer kräver att batteriet har en lätt och kompakt design. Det möjliggör en kravlös och enkel installation. Dessutom eliminerar det behovet och risken för att tända och fixa tunga utrustningsdelar som annars kan leda till missöden och skador.

Ett 48 volt litiumjongaffeltruckbatteri har vanligtvis föränderliga inställningar och värden för effekt och energi. Den kommer också med ett balanseringssystem som möjliggör precision och balansering av alla inblandade komponenter och parametrar. Det går under namnet Battery Management System (BMS).

Anta att flera litiumjonbatterier ansluts via parallellanslutning för någon speciell apparat eller ändamål. I så fall kommer batterihanteringssystemet att säkerställa att varje beståndsdel i hela arrangemanget fungerar sömlöst. Den ser också till att deras kombinerade funktion inte har några fel i sig och till och med debiteras kollektivt.
I de flesta fall ger ett 48-volts litiumjongaffeltruckbatteri en laddningskapacitet på cirka 30 amperetimmar och en spänning på cirka 48-51.2 volt.

Vilka är de olika egenskaperna hos ett 48-volts litiumjon-gaffeltruckbatteri?

Ett 48 volt litiumjongaffeltruckbatteri kommer med flera funktioner som fungerar för att ge bekvämlighet under användning. Dessa egenskaper hjälper ännu mer när de används i en elektrisk gaffeltruck. Några av dessa attribut innebär:

• Lättvikt
• Pålitlig och säker
• Hög prestanda och effektivitet
• Batterihanteringssystem (BMS)
• Hållbar och tålig
• Låg livslängd och underhållskostnad

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

För mer om Kina 48 volt litiumjon gaffeltruck batteripaket– definition, specifikationer och funktioner, du kan besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-foklift-truck-batteries.html för mer info.

 

Dela det här inlägget


en English
X