Kina fabrik specialtillverkat 48 volt litiumjon gaffeltruck batteripaket för din flotta

Kina fabrik specialtillverkat 48 volt litiumjon gaffeltruck batteripaket för din flotta

Kina fabrik specialtillverkat 48 volt litiumjon gaffeltruck batteripaket för din flotta

Alla som förlitar sig på gaffeltruckar när de driver sin verksamhet förstår hur viktigt det är att använda rätt typ av batterier i sin flotta. De vanligaste batterierna som används i gaffeltruckar är bly-syra- och litiumjonbatterier. Det är viktigt att fatta rätt beslut angående vilken typ av batteri du använder på din gaffeltruck. Det kan göra stor skillnad i längden. Att göra ett bra val kan verkligen påverka resultatet och effektiviteten i ditt företag.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Oavsett om du har en gaffeltruck eller hanterar en hel flotta, kan det vara en ganska svår process att bestämma vilken typ av batteri du ska välja. För den som har använt blybatterier länge tar det tid att göra grundliga efterforskningar och analyser om de ändå vill byta. Dessa batterier bör behandlas som en investering som kan påverka den dagliga verksamheten i verksamheten.

Det bör inte vara en fråga om prislappar när man väljer det bästa batteriet. Det finns mycket mer att tänka på och varför du bör välja 48-volts litiumjongaffeltruckbatteri.

krav
Att säkerställa att 48 volt litium gaffeltruck batteri är rätt val hjälper dig att få så mycket information om gaffeltrucken och batteriet i fråga. Du måste överväga om 48v kommer att räcka för den typ av gaffeltruck du använder. Vissa gaffeltruckar har ett lägre voltbehov. Du måste också tänka på storleken på batterifacket. Detta kan göras genom att kontrollera måtten på själva facket.

En annan sak att tänka på är kapacitet i amperetimmar. Du bör kunna få den perfekta strömmängden från batteriet. Du måste ta reda på mer om laddnings- och urladdningsvanorna och förstå den bästa kapaciteten.

Gaffeltruckens minimumvikt måste också beaktas. Att använda ett underviktigt batteri kan orsaka problem med arbetssäkerhet och stabilitet, vilket aldrig är bra. Den bästa batteritillverkaren kan hjälpa till med att avgöra vilket batteri som är bäst lämpat för en specifik gaffeltruck.

Dessa alternativ finns
Efter att ha övervägt de grundläggande kraven måste du titta närmare på alla alternativ. Litiumjonbatterier eller blybatterier driver vanligtvis kommersiella gaffeltruckar. 48-volts litiumjonbatterier används ofta i gaffeltruckar och annan lagerutrustning. Det är ett så bra alternativ eftersom litiumjärnfosfat är populär kemi, och det är energitätt och kompakt jämfört med blysyra. Cellerna är vanligtvis förseglade och det krävs inget vattenunderhåll.

Service
Att investera i ett litiumjonbatteri är inte en liten sak. Det hjälper att få ett batteri som hjälper dig att få valuta för pengarna. Det bästa 48-volts litiumjongaffeltruckbatteriet har en lång livslängd vilket betyder mycket. Den här typen av batteri behöver inte bytas ut så ofta. Jämfört med blybatterier är livslängden för litiumjonbatterier mycket mycket bättre. Detta gör det till ett värdigt alternativ för någon som vill ha det bästa värdet och livslängden på batteriet. Livscykler har betydelse eftersom en längre cykel gör att batteriet inte behöver bytas ut ofta.

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

För mer om Kina fabrik skräddarsytt 48 volt litiumjon gaffeltruckbatteri för din flotta kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-foklift-truck-batteries.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X