Kina anpassade 48v 100ah litiumjonbatteripaket - definition och funktioner

Kina anpassade 48v 100ah litiumjonbatteripaket - definition och funktioner

Kina anpassade 48v 100ah litiumjonbatteripaket - definition och funktioner

Vad visar ett litiumjonbatteri?

Ett litiumjonbatteri visar en typ av uppladdningsbart batteri som har en unik sammansättning och funktion. Dessa produkter har en hög efterfrågan och tillgång och tjänar en topplacering på återförsäljar- och konsumentmarknaden. Det gäller sedan det ögonblick då sådana batterier släpptes för användning av kunder och kunder. Denna historia går tillbaka till ungefär tjugo år sedan.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Ett litiumjonbatteri är utrustat med en mycket hög densitet och koncentration av laddning eller energi. Det gör att den kan användas i olika och distinkta apparater och prylar som fungerar på elektrisk kraft. Det ger ett lämpligt val i sådana applikationer. Ett litiumjonbatteri har överlägsen flexibilitet, effektivitet, prestanda och arbetseffekt.

En samling eller uppsättning av mer än ett litiumjonbatteri ger sitt paket.

Vad förstår vi med ett 48v 100ah litiumjonbatteri?

I allmänna fall, a 48v 100ah litiumjonbatteripaket levereras med funktioner och funktioner för att leverera en spänning på 48 volt och en ström på 100 ampere varje timme. Den ger en energikapacitet på 400 watt. Typiskt är sådana batteripaket cylindriska med en kompakt dimension och fotavtryck.

Vikten på ett 48v 100ah litiumjonbatteri är cirka 22.95 gram, vilket gör det till ett relativt lätt föremål. Det gör att den kan användas i applikationer som måste bibehålla och arbeta med en låg vikt. Med andra ord, batteripaketet utövar inte eller lägger något extra tryck eller påfrestning på de elektriska enheterna, särskilt mobilitetsfordonen.

Vilka är några funktioner hos ett 48v 100ah litiumjonbatteri?

Ett 48v 100ah litiumjonbatteri kommer med några specifika funktioner som endast finns i den artikeln. Förutom dem har den också några attribut som den delar med andra produkter av sitt slag.

Några egenskaper eller funktioner hos en 48v 100ah litiumjonbatteripaket bestå av följande:

• Alla 48v 100ah litiumjonbatterier levereras med ett batterihanteringssystem (BMS). Det fungerar som en säkerhetsmekanism och arrangemang. Det förhindrar utveckling och risk för orsaker som kan leda till att föremålet exploderar. Det begränsar möjligheterna till överhettning och över- och underspänning och laddning.

• I de flesta fall är ett 48v 100ah litiumjonbatteri lätt, kompakt och strukturerat i en bekväm form. Dessa funktioner gör att föremålet kan bäras och förvaras utan ansträngning och på ett anspråkslöst sätt eller sätt.

• Alla celler som ingår i ett 48v 100ah litiumjonbatteri laddas samtidigt när hela setet laddas. Med andra ord, var och en av dem ansluts inte till en strömkälla separat.

• Ett 48v 100ah litiumjonbatteri är hållbart, robust och motståndskraftigt. Det säkerställer att föremålet fungerar under lång tid utan att fungera, även om det skadas.

• Ett 48v 100ah litiumjonbatteri kan fungera med minimalt eller inget underhåll. Av just denna anledning minskar kostnaden för underhållet av föremålet avsevärt.

Anpassat batteripaket

Anpassat batteripaket

För mer om Kina anpassat 48v 100ah litiumjonbatteri– definition och funktioner kan du besöka JB Batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/china-48v-lithium-ion-battery-100ah-price-applications-and-benefits.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X