Kina anpassade 36v litiumjonbatteripaket Fabriksförebyggande åtgärder och produktspecifikationer

Kina anpassade 36v litiumjonbatteripaket Fabriksförebyggande åtgärder och produktspecifikationer

Kina anpassade 36v litiumjonbatteripaket Fabriksförebyggande åtgärder och produktspecifikationer

Vad förstår vi med ett litiumjonbatteri?

A litium jon batteri indikerar ett uppladdningsbart och unikt batteri som arbetar med hjälp av positivt laddade litiumjoner i sina cellkomponenter. Dessa produkter förblir i den extrema toppen av efterfråge- och inköpskedjan och listan. Det följde sedan den första lanseringen av batterierna och fortsätter till datum.

Litiumjonbatterier utmärker sig i olika faktorer jämfört med andra produkter i sin kategori eller typ. Den har en hög nivå av arbetseffekt, effektivitet, prestanda och energiproduktion och kapacitet. Sådana attribut och egenskaper gör att dessa batterier kan användas i energikrävande applikationer och situationer. Utöver det är de kompatibla med ett brett utbud av elektriska enheter och prylar.

Anpassat litiumjonbatteripaket 24

Anpassat litiumjonbatteripaket 24

Några tillämpningar av litiumjonbatterier innebär:
• Elcyklar
• ATV
• Snöskotrar
• Marinfartyg och e-båtar
• Gräsklippare
• Traktorer
• POSTEN
• Golfbilar
• Golvrengöringsprylar, enheter och apparater
• Truckar
• AWP
• Rullstol och diverse andra mobilitetsfordon
• Bärbara och dynamiska kraftverk

Vad förstår vi med ett 36v litiumjonbatteri?

Ett litiumjonbatteri kan komma med olika specifikationer för dess olika och distinkta parametrar. De kan vara energikapacitet, vikt, laddningsurladdning, ström, effekt och andra faktorer. Produkten bland dem som har och ger en spänning på 36 volt gör 36v litiumjonbatteri.

I typiska fall, a 36v litiumjonbatteri levereras med en total laddningskapacitet på cirka 100 amperetimmar. Den har i allmänhet batterienergi eller effekt på 383.8Wh och kräver cirka åtta timmar för att laddas helt. Dessa batterier väger ca 2200g och har en märkspänning på 38.4 volt.

Ett 36v litiumjonbatteri kan ha ett stålhölje som består av stål för var och en av dess celler. Den levereras vanligtvis med en maximal laddningsspänning på 43.2 volt, en brytspänning på 30 volt och en standardströmladdning på 30 ampere. Toppurladdningsströmmen för sådana batterier ligger på 200 ampere.

De flesta 36v litiumjonbatterier kommer med ett batterihanteringssystem (BMS) som ger säkerhetsfunktioner och funktioner till hela produkten. Det förhindrar överladdning, överladdning, kortslutningar och andra problem som kan skada den.

Vad är några 36v litiumjonbatterier Säkerhetsföreskrifter från fabriken?

Produktionen och tillverkningen av produkten och hela 36v litiumjonbatterifabriken är relativt säkra. Ändå kan mänskliga fel och fall eller fall av slarv eller naturliga faror leda till förebyggbara eller oundvikliga risker och skador. Till exempel kan ett litiumjonbatteri fatta eld genom konstgjorda eller miljömässiga källor. De kan i sin tur leda till generering och produktion av skadliga gaser.

Men hoten och hoten i en 36v litiumjonbatterifabrik kan dämpas eller elimineras med några säkerhetsåtgärder och procedurer. Åtgärder för att minska brandexplosioner och spridning kan genomföras längs hela produktions- och distributionslinjen. Det kan innefatta borttagning av onödiga och irrelevanta brännbara föremål. Dessutom bör rutinmässig skötsel och underhåll av utrustningen och apparaten säkerställas. Det förhindrar deras plötsliga sammanbrott eller eventuella problem i sista stund om de skulle upphöra.

48v 100Ah litiumjon golfvagn batteri

48v 100Ah litiumjon golfvagn batteri

För mer om Kina anpassade 36v litiumjonbatteripaket fabrik försiktighetsåtgärder och produktspecifikationer, kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/ för mer info.

 

 

Dela det här inlägget


en English
X