Måste känna till detaljer om ett anpassat 24v litiumjon rullstolsbatteri i Kina

Måste känna till detaljer om ett anpassat 24v litiumjon rullstolsbatteri i Kina

Måste känna till detaljer om ett anpassat 24v litiumjon rullstolsbatteri i Kina

Vad anger termen litiumbatteri?

Termen litiumbatteri syftar på en unik typ av batteri. Den faller under den icke-uppladdningsbara typen och kommer med en metallstång eller komponent bestående av litium som den positivt laddade elektroden, anoden.

Sådana batterier skiljer sig från andra produkter som liknar deras kategori och funktion. Det beror på några unika och specifika faktorer. Dessa parametrar kan bestå av den höga densiteten av energi eller laddning de har. Ökningen av tillverknings- och produktionskostnaden bakom dem spelar också en roll.

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

A litiumbatteri finner vanligtvis användning i olika elektriska prylar, produkter och apparater. De faller i allmänhet under konsumentmarknaden.

Ett litiumbatteri går också under namnet ett litium-metallbatteri. Olika modeller och versioner av dessa produkter producerar och genererar dock varierande spänningar och strömmar. Det beror främst på deras övergripande konstruktion och design. Ändå har de samma grundläggande struktur och kemi som kretsar kring metallen litium. Varje sådant batteri har en elektrolyt, en katod, en separator och en anod. Generellt krävs det cirka 0.15 kg till 0.3 kg av den ingående metallen varje kilowattimme för att fungera och fungera sömlöst.

Vad är några detaljer om ett 24v litiumrullstolsbatteri?

Som namnet antyder, a 24v litium rullstolsbatteri hänvisar till ett litiumbatteri som används i en elektronisk rullstol. Sådana föremål fungerar och fungerar med syftet och avsikten att driva den elektriska elrullstolen, så att den kan röra sig automatiskt och utan extern hjälp och störningar. Termen 24v indikerar den totala mängden spänning som litiumbatteriet kan ge till rullstolen. I det här fallet står den på 24 volt.

I allmänna fall anses litiumbatterier som driver och fungerar med rullstolar eller andra rörelsehjälpmedel och anordningar som farligt gods. Det gäller för de fall då de bärs och transporteras med flyg. Det kan vara med hjälp av vissa flygplan. Det är för att de kan explodera. Det händer när villkoren för tryck och temperatur inte uppfyller standard och säkra gränser. Av just denna anledning måste förflyttning eller transport av ett 24V litiumrullstolsbatteri med flyg ske noggrant. Den bör uppfylla alla säkerhetskrav som ställs av IATA Dangerous Goods Regulations. Dessa regler fastställs i ICAO:s tekniska instruktioner.

Alla litiumbatterier har en chans och möjlighet att överhettas och fatta eld. Det kan bero på någon artificiell eller naturlig orsak. Explosionen av dessa batterier som skapas i sådana fall kan leda till skapandet och utsläppet av farliga och dödliga gaser. De kan påverka och ha skadlig inverkan på kroppens andnings- och cirkulationssystem. Det är därför alla litiumbatterier kommer med ett batterihanteringssystem (BMS). Dess integration och inkorporering med föremålet minskar riskerna för att den överhettas, överladdning, överladdning och andra oönskade situationer och omständigheter. Ett 24v litium-rullstolsbatteri är inget undantag från detta fall.

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

För mer information om a Kina anpassat 24v litiumjon rullstolsbatteripaketkan du besöka JB Batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/china-24v-lithium-ion-battery-pack-for-electric-scooter-and-determining-whether-it-is-the-best-option.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X