China Custom 18650 batteripaket - definition, funktioner och pris

China Custom 18650 batteripaket - definition, funktioner och pris

China Custom 18650 batteripaket - definition, funktioner och pris

Vad är ett anpassat 18650-batteripaket?

Ett 18650-batteri är en kategori av uppladdningsbara litium jon batteri med särskilda specifikationer för dess dimensioner. Den kommer med en längd på 65 mm och en diameter på 18 mm. Dess form liknar ett AA-batteri men med några få variationer.

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Ett 18650-batteri används vanligtvis som ett paket i bärbara datorer, drönare, medicinsk utrustning och e-cyklar. Den kan också hitta applikationer inom elverktyg, elbilar, RC-leksaker och så vidare. Sådana batterier är en av de bästa varianterna av litiumjonbatterier. De erbjuder en hög volym, prestanda, arbetseffekt och effektivitet samtidigt som de kräver en låg kostnad per timmes förbrukning av energi eller effekt i watt.

Låt oss nu diskutera ett 18650 batteripaket. Det är bara en kombination av flera 18650 litiumjonbatterier i antingen parallell- eller seriekoppling. Detta arrangemang ger ett system som kan ge mer kraft och energi. Sådana paket kan användas i e-cyklar, solgeneratorer, kraftväggar, kraftbanker, etc.

En anpassningsbar version av ett 18650-batteri är ett anpassat 18650-batteri. Den kan ha sina olika inställningar och funktioner personliga. Den kan användas för att möta de specifika kraven och kraven i en situation eller applikation.

Vilka är standardfunktionerna för ett anpassat 18650-batteri?

A anpassat 18650 batteripaket kan få sina inställningar och funktioner ändrade, ändrade och justerade när som helst. Trots det kommer produkten med en standarduppsättning specifikationer. Alla ändringar i parametrarna under dessa konstruktioner och mätningar kan göra batteripaketet personligt.

Den första standardspecifikationen för ett anpassat 18650-batteri är vikten. I vanliga fall är sådana produkter lätta för att tillåta kravlös, okomplicerad och enkel användning och installation. Det minskar också det totala trycket och belastningen som det kombinerade arrangemanget av batterier eller celler utövar på en elektrisk apparat eller enhet.

Ett anpassat 18650-batteri är vanligtvis kompakt. Det gäller oavsett antalet celler eller batterier som används och kombineras för att göra det. Det minskade fotavtrycket och dimensionen gör att produkten passar i små och trånga ytor och utrymmen. Även när den placeras på trånga och trånga ställen kan förpackningen fungera sömlöst och utan några fel.

I nästan alla fall har ett anpassat 18650-batteri ett säkerhetsarrangemang i form av ett Battery Management System (BMS) eller en Protection Circuit Module (PCM). De arbetar med syftet och syftet att skydda produkten i olika fall av fel. De två systemen gör det under en kortslutning, överladdning, överspänning, övertemperatur eller överladdning.

Vilka är de faktorer som bestämmer priset på ett anpassat 18650-batteripaket?

Priset på ett anpassat 18650-batteri kan variera med flera faktorer. Det kan också ändras beroende på vilket varumärke eller företag som tillverkar produkten. De parametrar som bestämmer priset medför kostnader för:

• Unika material, funktioner eller komponenter
• Ingående celler
• Kvalitetskontrollförfarande
• Testning och verifiering
• Paketering och frakt

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

För mer om Kina anpassat 18650 batteripaket– definition, funktioner och pris kan du besöka JB Batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X