Varför välja ett specialtillverkat 48v 100ah litiumjon golfbilsbatteri med BMS från fabriken i Kina

Varför välja ett specialtillverkat 48v 100ah litiumjon golfbilsbatteri med BMS från fabriken i Kina

Varför välja ett skräddarsytt 48v litiumjon-golfvagnsbatteri med BMS från fabriken i Kina

Golfvagnsbatterier finns i olika typer och storlekar från olika tillverkare. De syftar till att driva elektriska golfbilar. Golfbilarna är populära bland golfare, men de är inte längre begränsade till denna grupp människor. Idag kan du se många människor som använder golfbilar i strandstäder och pensionärssamhällen. De används också i parker, djurparker och resorter som underhållsfordon.

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Förr i tiden användes blybatterier för att driva golfbilar. Med litiumjonteknologins intåg har saker och ting förändrats. Det finns nu 48v litiumjon golfbilsbatterier med BMS. Denna typ av batteri har blivit mycket populär på grund av fördelarna som är förknippade med det.

När vi använder en golfbil tänker vi inte alltid på hur den rör sig.
Det hjälper till att överväga batteriet och avgör vilken typ av prestanda du uppnår från golfbilen. Drifttid, acceleration och hastighet beror alla på batteriets konfiguration. Det hjälper dock att förstå exakt hur de fungerar så att vi kan underhålla dem.

Vad de är
Du har nu möjlighet 48v litiumjon golfbilsbatteri med BMS är ett utmärkt val för att driva din vagn. Strömdragningen i en sådan vagn är mycket högre när du går uppför eller accelererar. Det är viktigt att hitta ett lämpligt batteri för att inte förbli strandsatt om du får slut på ström.

Golfbilsbatterier laddas och laddas ur vanligtvis varje dag. Det hjälper att förstå när det är dags att ladda batterierna för att förlänga deras livslängd och prestanda. Batterierna är vanligtvis djupa batterier, och de är byggda och designade med hållbarhet för att motstå djupurladdning och strömförbrukning. Batterierna finns vanligtvis i olika konfigurationer som sedan kopplas in i en specifik serie för att erbjuda den spänning som behövs.

Batterier med lägre spänning kommer vanligtvis med en kapacitet i amperetimmar som är mycket högre. För 48V-batteriet är det klokt att använda åtta sexvoltsbatterier eftersom de ger bättre kapacitet och går längre än att ha sex batterier med 8 volt.

Säkerhet
Den termiska banan är en av batteriproblemen som litiumjonbatterier måste hantera. Detta orsakar mycket skador på batterier och kan orsaka explosioner eller brand om kontrollen inte återfås snabbt. Blysyrabatterier har inget skydd när det gäller en termisk flykt. Däremot hjälper 48v litiumjon golfbilsbatteripaketet med BMS till att reglera temperaturen på batteriet. Den övervakar också interna avstängningar och tar till och med ur batteriet om en termisk flykt upptäcks. Detta är en sak som har gjort litiumjonbatterier mycket säkrare än blybatterier och varför de är det föredragna valet.

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

Att uppgradera till ett 48v 100ah litiumjon-golfvagnsbatteri med BMS är något av det bästa du kan göra. Det är alltid bra att ha ett pålitligt och effektivt batteri så att du inte blir strandsatt på stranden eller golfbanan. Dessa batterier går längre och det krävs minimalt underhåll. För mer om plocka en specialtillverkat 48v litiumjon golfbilsbatteri med BMS från Kinas tillverkares fabrik, kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X