12V 2600mah litiumjonbatteri för robotteknik – varför kan de hålla längre?

12V 2600mah litiumjonbatteri för robotteknik – varför kan de hålla längre?

12V 2600mah litiumjonbatteri för robotteknik – varför kan de hålla längre?
De flesta experter har hävdat att robotar är framtiden. Naturligtvis kommer det att vara svårt att bestrida ett sådant uttalande eftersom fördelarna som dessa maskiner ger både husägare och företag är mycket uppenbara. Robotar har till exempel varit kända för att öka produktiviteten, minska de totala driftskostnaderna för företag, spara tid och garantera säkerheten. De flesta av dessa företag har hävdat att användningen av robotteknik har hjälpt dem att bli cirka 20 % effektivare.

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Vad är egentligen hemligheten?
Det är sant att robotar skapar fler rubriker mycket mer än någon kan föreställa sig. De är inställda på att ersätta människor genom någon hög effektivitetsnivå i det arbete de tenderar att utföra. Om du inte vet så har dessa maskiner blivit mycket effektiva på grund av de 12v Li-ion-batterier som används vid tillverkningen av dem.

12V litiumjonbatteri för robotik har upptäckts ha vissa funktioner som konventionella batterier inte har. Detta är anledningen till att de faktiskt kan hålla mycket längre. Det här inlägget kommer att avslöja några äkta anledningar till varför 12v litiumjonbatteri för robotik kan pågå under längre perioder. De har varit en fullständig definition av hållbarhet och tillförlitlighet.

Varför håller de längre?
Det är sant att det har släppts olika typer av batterier på marknaden under åren. Dessa kan vara blybatterier, alkaliska batterier och många andra. Ett 12v litiumjonbatteri för robotik har dock byggts för att hålla i längre timmar. Förutom att den har kapacitet att laddas kan den hålla mycket längre. Normalt har lion-batterier som används för robotik mycket hög retentionskapacitet. Detta betyder att den kan hålla i timmar när den används jämfört med andra typer av batterier.

Möjligheten att laddas elektriskt är en viktig egenskap hos ett 12v litiumjonbatteri för robotik. Således, närhelst den töms helt, kan den fortfarande laddas igen. I de flesta fall är livslängden för dessa batterier upp till 6 år eller ännu mer. Det beror på vissa faktorer men som hur det används och kvaliteten på li-ion-batterier i fråga.

Dessutom har de vanligtvis upp till 3,000 XNUMX laddningscykler. Med laddningscykel menar vi helt enkelt att processen genom ett batteri laddas om efter att dess ström har tömts helt. Det är ett av de områden där litiumjonbatterier har visat stor styrka genom åren. Så länge du använder dem under de bästa förhållanden, kommer de definitivt att uppfylla dina förväntningar i flera år innan utbyte krävs.

Fler fördelar som du bör känna till
Förutom det som diskuterats ovan finns det andra sätt som ett 12 volt litiumjonbatteri som används inom robotik faktiskt kan visa stor styrka. Med andra ord kan hållbarheten hos dessa batterier definieras på många sätt. Dessa kommer att belysas och kort förklaras nedan:

Deras hållbarhet
Vet du att li-ion-batterier har en imponerande hållbarhet? Är du medveten om att sådana är en enorm faktor när det kommer till hur länge de kan hålla innan de byts ut? Hållbarhet innebär helt enkelt den tid ett batteri lagras utan att dess lagringskapacitet går förlorad. Det finns tre viktiga faktorer som vanligtvis gör att batterier åldras. Dessa kan vara lagringstemperatur, aktiva kemikalier som finns i dess celler och tiden då den förblir inaktiv. Det är normalt att batterier åldras när de inte används.

Frågan du måste ställa är i vilken takt åldras de egentligen? Batteriets hållbarhet för ett litiumjonbatteri är mellan 3 till 6 år. Dess självurladdningshastighet är cirka 2%-5% inom 30 dagar. Sanningen är att a 12v litiumjonbatteri för robotik har mer att erbjuda när den används. Den har mycket lång hållbarhet vilket gör att du får bra valuta för pengarna.

Deras fantastiska temperaturprestanda
Detta är ytterligare en anledning till att litiumjonbatterier för robotteknik är mycket efterfrågade. Vet du att hög temperatur kan påverka de flesta batterier? Detta är en av anledningarna till att de vanligtvis underpresterar. Till exempel, på grund av extrema värmeförhållanden, kan den kemiska reaktionen i ett batteri underlättas. Detta problem kommer att orsaka självurladdning såväl som plåtkorrosion. I slutändan kommer det sannolikt att bli sulfatering. Skadan som detta problem kan orsaka är oåterkallelig.

Det är anledningen till att du alltid rekommenderas att ha ett batteri på platser där temperaturen är måttlig. Detta hjälper till att bevara livslängden för sådana batterier. Vill du veta den bästa delen? Det är det faktum att en 12v litiumjonbatteri för robotik har designats för att vara robust. Den kan med andra ord förvaras på en varm plats utan problem. Sådana kommer inte att påverka dess prestanda på något sätt.

Observera att även om de kan fungera på platser där temperaturen är extremt hög eller låg, betyder det inte att du inte ska tänka på var de förvaras. Faktum är att det rekommenderas att inte förvara ett 12v litiumjonbatteri på en plats där temperaturen är runt 1400F. Detta kommer att bidra till att bevara dess liv.

De är miljövänliga
Detta är en annan fördel med litiumjonbatterier som de flesta vanligtvis inte pratar om. Vi lever i en miljö där människor tenderar att vara mer medvetna än någonsin tidigare. De letar efter produkter som är miljövänliga. Med andra ord, de vill använda sig av föremål som inte kommer att orsaka någon långsiktig skada på deras allmänna hälsa.

Detta är vad ett 12v litiumjonbatteri för robotik kan erbjuda. Vissa av dessa batterier du använder kan uppleva läckage efter att ha använts under en tid. Detta utsätter dig för många faror som annars skulle kunna undvikas. Det finns ingen anledning att oroa sig eftersom ett li-jonbatteri tar hand om allt det.

Anpassat litiumjonbatteripaket 14

Anpassat litiumjonbatteripaket 14

Slutsats
Efter att ha sett alla ovanstående detaljer om ett 12v litiumjonbatteri för robotik är det mycket uppenbart att dessa batterier definitivt är framtiden. Det beror på att de inte bara håller längre än andra batterier. De erbjuder även andra fördelar för slutanvändare. För mer om 12V 2600mah litiumjonbatteri för robotteknikkan du besöka JB Batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/news/12v-lithium-ion-battery-for-robotics.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X