Varför du ska använda ett 24 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från litiumjonbatteritillverkare av gaffeltruckar i Kanada

Varför du ska använda ett 24 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från litiumjonbatteritillverkare av gaffeltruckar i Kanada

Varför du ska använda ett 24 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från litiumjonbatteritillverkare av gaffeltruckar i Kanada

För många företag är kostnaden en av höjdpunkterna i många beslut. Detta gäller särskilt när man köper tillgångar av högt värde, såsom materialutrustning och fordon. I många verksamheter behövs gaffeltruckar, och det är bättre när de är effektiva. Dessa kan användas på byggarbetsplatser och lager. Det är viktigt att välja ett gaffeltruckbatteri som kan fungera bra eftersom det kan påverka resultatet avsevärt. Att välja rätt batteriteknik påverkar hur gaffeltrucken kommer att fungera. Du bör använda en 24 volt litiumjon-gaffeltruckbatteri på grund av de många fördelarna med det.

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Varför välja litium framför blybatteri
Blybatterier har använts väldigt länge nu. Användningen av litiumjonbatterier har introducerats nyligen, och det finns anledningar till att det blir populärt ganska snabbt. Du bör använda en 24 volt litiumjon-gaffeltruckbatteri på grund av hur väl raffinerade batterierna har varit över tiden. Även om de introducerades efter blysyra, råkar de vara överlägsna när det gäller:
Laddningstid: dessa batterier måste laddas om. Du märker att blybatterier tar längre tid att ladda än litiumjonbatterier. Blysyra kräver någonstans mellan 8 till 48 timmar för att uppnå en full laddning, medan för litiumjon kan 2 timmar vara tillräckligt.

Livslängd: när du väljer att använda gaffeltruckar som använder batterier, måste du veta att du kommer att behöva byta ut dessa batterier med tiden. Detta gör användningen av sådana batterier till en återkommande kostnad. På grund av denna anledning måste du förstå att livslängden för alla batterier är mycket viktig. De ungefärliga cyklerna bly-syra batterier kan hantera är cirka 1500. Litium-jon batterier kan hantera upp till 3000 cykler, vilket gör dem till det bättre alternativet.

Säkerhet: Att använda blybatterier innebär att man använder farliga material som bly och svavelsyra. Batterierna behöver vatten och det finns risk för stänk och spill om saker och ting inte görs rätt. Det finns mycket få risker för korrosion, kontaminering och spill. Vid laddning kan ångor frigöras. De är också benägna att värmas upp, vilket innebär att det är viktigt att använda dem i en kontrollerad miljö. Litiumjonbatterier använder LFP eller litiumjärnfosfat. Elektroderna är stationära, vilket betyder att allt är förseglat. Att inkludera ett säkerhetsledningssystem gör litiumjonbatterier ännu mer överlägsna, alla faktorer beaktade.

Batterier är inte alla lika, och att veta skillnaden kan göra stor skillnad när du gör ett val. Att vara klok i urvalet kan göra stor skillnad i slutet av dagen.

24 volts batterier kan fungera på olika typer av gaffeltruckar. Detta inkluderar slutryttare, centerryttare, walkie-staplare och walkie-pallar. Om du har en större gaffeltruck behöver du en större typ av litiumjonbatteri.

Du bör använda ett 24 volts litiumjongaffeltruckbatteri eftersom det är de mest pålitliga batterierna som finns. Batterierna kan vara mycket pålitliga och är mycket produktiva jämfört med andra alternativ. Du måste dock se till att batterikapaciteten är den rätta för den gaffeltruck du tänker använda den på eller köpa.

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

För mer om 24 volt litiumjon gaffeltruck batteri från tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar kanada, kan du besöka JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-forklift-truck-battery/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X