Fördelar med att använda ett 60 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från shenzhen litiumjonbatteritillverkare

Fördelar med att använda ett 60 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från shenzhen litiumjonbatteritillverkare

Fördelar med att använda ett 60 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från shenzhen litiumjonbatteritillverkare

Litiumjonbatterier är vanliga inom många industrier idag. De ger bättre prestanda jämfört med andra. Förhandskostnaderna för att skaffa batterierna kan vara mycket höga jämfört med andra, men livslängden är också högre i jämförelse. Du bör utvärdera om batterierna är den bästa lösningen för din anläggning eller inte. Det finns många fördelar förknippade med batterierna, och dessa är anledningarna till att du bör använda en 60 volt litiumjon gaffeltruckbatteri.

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Fördelar med att använda litiumjonbatterier
Det viktigaste med 60 volts litiumjongaffeltruckbatteri är hållbart. De håller cirka 2 till 3 gånger längre jämfört med blybatterier. Detta innebär att du kommer att njuta av otroliga besparingar under batteriets livslängd. När du tänker på den initiala kostnaden kan du känna dig avskräckt från att skaffa batterierna. Förhandskostnaderna för andra alternativ är mycket lägre. Batteriets livslängd, effekter på produktivitet och underhåll gör dock litiumjonbatterier till det bättre valet. Att ha litiumjonbatterier innebär att du får mycket låga ägandekostnader. Vissa större gaffeltruckar behöver mer överlägsna batterier, där 60 volts litiumjonbatterier kommer in.

Med alternativet litiumjonbatteri kan du njuta av en längre drifttid. Gaffeltrucken kommer inte att ta slut lika snabbt som andra batterier. Den andra saken är att du vill ha konsekvent kraft, som inte förändras med urladdning. De längre körtiderna är fantastiska, speciellt för materialhantering och flerskiftsapplikationer. Du kommer inte behöva ta itu med byten som påverkar produktiviteten.

Du bör också använda en 60 volt litiumjon gaffeltruckbatteri eftersom de är mycket tilltalande för anläggningar som vill byta ut sina gaffeltruckar från förbränning till elektriska flottor. När de drivs av litiumjonbatterier kan dessa gaffeltruckar hantera tunga applikationer. Detta är möjligt utan att kräva arbetsintensivt underhåll, tankningskostnader och ventilationssystem som kan vara ganska dyra.

En längre livslängd är en annan egenskap hos litiumjonbatterier. Jämfört med blybatterier är litiumjonbatterier de bästa och har mycket längre livslängd. Om blysyror inte underhålls eller används som de ska, kan de påverkas kraftigt, och deras livslängd kan bli lägre än normalt.

Garantierna är längre
När du undrar varför du ska använda ett 60-volts litiumjon-gaffeltruckbatteri, försök att tänka på vilka garantier som erbjuds för detsamma och jämför det med andra batterier. Det finns tillfällen att tillverkarna kan erbjuda upp till 10 års garanti. När det kommer till blybatterier måste du följa alla tillverkarens specifikationer för att säkerställa att garantin är kompatibel.

Underhåll
Att välja litiumjonbatterier innebär mindre underhåll. Du behöver inte fortsätta vattna dem eller ge dem tid att svalna. Det finns inget behov av syrajusteringar för utjämning. Denna teknik är underhållsfri och det finns inget behov av att låta folk underhålla dem. Det betyder att du inte behöver ha någon som tar hand om batterierna. Att ladda batterierna är också väldigt enkelt och går väldigt snabbt. Det betyder att du inte behöver stå utan produktion eller arbeta länge.

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

För mer om 60 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från shenzhen litiumjonbatteritillverkaren kan du besöka JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ för mer info.

 

Dela det här inlägget


en English
X