Säkerhetsfunktioner för litiumjongaffeltruckbatterier och fördelar med litiumjonindustribatterier

Säkerhetsfunktioner för litiumjongaffeltruckbatterier och fördelar med litiumjonindustribatterier

Säkerhetsfunktioner för litiumjongaffeltruckbatterier och fördelar med litiumjonindustribatterier

Litiumjontekniken har vunnit stor popularitet idag. För lagerchefer inom material- och produkthantering är det uppenbart hur viktigt det är litiumjonbatterier kan vara och vilken typ av effektivitet som de kan ge till bordet. Det finns dock fortfarande vissa människor som inte förstår de stora fördelarna med lagerapplikationer och hur bra litiumjonbatterier kan vara.

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

Teknikens fördelar
Olika fördelar är förknippade med litiumjonbatterier, särskilt i lagerapplikationer. Dessa batterier är mycket lättare än alternativen. Litiumjongaffeltruckar är kortare än blysyraalternativen. Detta gör att operatörerna kan klara av att arbeta på vissa trångare platser. Detta är en så viktig sak när man kör gångar eller lastar lastbilar.

Det är mindre värme involverad vid urladdning och laddning, vilket är en viktig sak. Batteriet är mycket mindre jämfört med blybatterier. Detta gör det lättare att få bättre bakåtblick. Litiumjonbatterier är också mycket lättare, vilket är en stor fördel.

Litiumjonbatterier kan snabbt laddas. Dessa batterier kan absorbera ungefär halva kapaciteten på bara trettio minuter. Vissa kan uppnå full laddning på över en timme. Det finns också boost-laddningsalternativet. Detta gör litiumjonbatterier till de bästa för gaffeltruckar eftersom batteriet behåller laddningen under lång tid, och det är inte nödvändigt att fortsätta byta.

Energieffektiviteten av litiumjonbatterier är fantastisk. Det finns ingen anledning att byta batterier om och om igen. Litiumjärnfosfat är ett så bra alternativ för industriell användning.

Säkerhet
Litiumjongaffeltrucksäkerhet är den andra saken som gör den till ett överlägset alternativ jämfört med blybatterier. Litiumjonbatterier är mycket säkra, särskilt när du köper dem från de bästa tillverkarna.

Att arbeta med en gaffeltruck som har ett batteri kommer med sina problem. Att köra gaffeltruckar kan vara farligt och många möjliga olyckor kan inträffa på arbetsplatsen. Sådana problem kan leda till allvarliga skador och ibland till och med dödsfall. Men det har gjorts stora framsteg idag som gör den här utrustningen så mycket säkrare. Många företag omfamnar förändring och investerar i de bästa litiumjonbatterierna för att driva olika utrustningar, inklusive gaffeltruckar.

En av de bästa sakerna med batterierna är deras säkerhetsfunktioner. Några av dem inkluderar:
• Inget behov av att vattna litiumjon: batterier behöver inte vattnas för att de ska fungera bra. Batterierna är designade på det sättet. Dessa batterier är väl förseglade och behöver mycket lite eller inget underhåll. Detta upprätthåller litiumjon gaffeltrucksäkerhet.

• Minsta risk för överhettning: överladdning är ett problem som påverkar blybatterier. Om de laddas om kan elektrolyten överhettas, vilket gör att syre och vätgas bildas, vilket leder till tryck i batteriet. Överhettning kan orsaka översvämning och ibland explosioner. Detta gör det nödvändigt att övervaka och hantera batterier och säkerställa tillräcklig ventilation. När det gäller litiumjonbatteriernas överlägsenhet behöver du inte ett specifikt laddningsområde. De har ett BMS, som spårar cellens temperatur, vilket säkerställer att allt förblir inom säkra driftsområden.

• Du behöver inte ett separat laddningsområde: vi har noterat att separata stationer behövs när blybatterier är inblandade. Detta är inte fallet med litiumjonbatterier, och det är inte nödvändigt. En av de främsta anledningarna till att detta är fallet är att litiumjonbatterier är mycket säkra och att de inte avger några skadliga gaser när de laddas. Du kan koppla in dem medan de är inne i gaffeltruckarna utan att behöva ta bort dem. Detta ökar deras bekvämlighet.

Kina tillverkare av elektriska rullstolsbatterier

Kina tillverkare av elektriska rullstolsbatterier

Litiumjongaffeltrucks säkerhetsfunktioner gör att de sticker ut och är ett föredraget val för många. För mer om litiumjon gaffeltruckbatteri säkerhetsfunktioner och fördelar med litiumjonindustribatterier, du kan besöka JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X