Varför du ska använda 120 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från elektriska AGV gaffeltruckar litiumbatteritillverkare med låg kostnad

Varför du ska använda 120 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från elektriska AGV gaffeltruckar litiumbatteritillverkare med låg kostnad

Varför du ska använda 120 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från elektriska AGV gaffeltruckar litiumbatteritillverkare med låg kostnad

Det har varit många debatter om 120 volt litiumjonbatterier och blybatterier på gaffeltruckar. Medan vissa människor har hävdat att det förra är ett mycket bättre alternativ jämfört med det senare batterialternativet, finns det de som har olika åsikter. De har med andra ord hävdat att blybatterier är mycket bättre på gaffeltruckar. Det råder ingen tvekan om att världen går framåt i en otrolig takt. Borta är de dagar då blybatterier populärt användes på gaffeltruckar. Idag finns det andra bättre alternativ som 120 volts li-ion-batterier.

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

Här är varför de rekommenderas
Undrar du varför ett 120 volt litiumjonbatteri rekommenderas i gaffeltruckar? Vet du att detta är ett av de bästa besluten du kan göra för dina gaffeltruckar? Sanningen är att studier har visat att li-jonbatterier är ett mycket bättre alternativ i gaffeltruckar jämfört med blybatterier. Att använda den senare kan leda till att bättre totala prestanda hos din gaffeltruck påverkas.

Det här inlägget kommer att avslöja några av anledningarna till att 120 volts li-ion gaffeltruckbatterier rekommenderas. Se till att läsa detaljerna från början till slut för att du ska kunna fatta sunda beslut.

Dess tidsbesparande fördelar
Även om detta är svårt att tro så är det sanningen. Om du inte vet kan ett 120 volt litiumjonbatteri spara tid och stress. Detta händer när det är på väg att laddas. Processen är ganska enkel att följa eftersom sådan kommer att göras på nolltid. Blybatterier å andra sidan är mycket svåra att ladda. De måste tas bort från gaffeltrucken innan laddningsprocessen kan ske smidigt. Detta är inte bara stressande utan kan hindra arbetsflödet i stor utsträckning.

Det bästa du kan göra är att börja använda ett 120 volts litiumjonbatteri i din gaffeltruck. Dess tidsbesparande fördelar är helt ofattbara. Problemet med blybatterier som används i en gaffeltruck är att det kommer att påverka din prestanda eftersom laddningsprocessen inte är enkel eller enkel.

Viktiga punkter att komma ihåg
• 120 volts li-ion-batterier är lätta att ladda
• Blybatterier som används i gaffeltruckar är ganska komplicerade att ladda
• 120 volt litiumjonbatterier i gaffeltruckar kan hjälpa till att höja prestanda på arbetsplatserna. Detta beror på att det inte finns några driftstopp

Kostnadsbesparande fördelar
Detta är en annan fördel som de flesta inte är medvetna om. Vet du att användning av 120 volts litiumjonbatterier på gaffeltruckar kan minska energikostnaderna? Studier har visat att företag som använder sådana batterier i sina gaffeltruckar lyckades spara 30 % på energikostnaden jämfört med de som använder blybatterier. Detta är en enorm skillnad som kan påverka din lönsamhet. Naturligtvis är målet för varje företag att maximera vinsten och minimera förlusten. Det bästa med 120 volt litiumjonbatterier på gaffeltruckar är att de kan hjälpa dig att uppnå ett sådant mål

Du kanske undrar hur de kan spara din energikostnad. Det har upptäckts att dessa batterier tenderar att laddas mycket snabbare. Faktum är att de har upptäckts vara nästan 10 gånger snabbare under laddning jämfört med blybatterier.

Viktiga punkter att notera
• 120 volt litiumjonbatterier som används i din gaffeltruck kan minska din energikostnad
• 120 volts li-ion-batterier ger dig en god chans att maximera vinsten
• 120 volts litiumjonbatterier är nästan 10X snabbare än blybatterier

De kan hålla längre
Om du har ett företag där gaffeltruckar används konstant är det viktigt att använda rätt batterier som kan driva den utan några klagomål. Du behöver något som klarar tidens tand. Till exempel är blybatterier bra men de är inte så robusta nog att stå emot det tryck som gaffeltruckar utsätts för varje dag. Att använda sådana batterier kommer bara att göra att du spenderar pengar än förväntat i det långa loppet. Detta beror på att du i slutändan kommer att leta efter en möjlig ersättare.

Det finns ingen anledning att oroa sig eftersom ett 120 volt litiumjonbatteri kan lösa alla sådana problem utan kompromisser. Den har byggts för att klara de tuffaste förhållanden. Faktum är att dessa har 50% längre hållbarhet än ett vanligt blybatteri. Det enda som krävs är att det underhålls korrekt som tillverkarna rekommenderar.

Tips för att underhålla ditt litiumjonbatteri
• Förvara 120 volts litiumjonbatteri på en plats med en temperatur på cirka 590F
• Ladda alltid innan den når noll procent. Med andra ord, se alltid till att batteriet aldrig laddas ur helt
• Undvik att ladda upp till 100 %
• Förvara alltid svalt

Hälsofördelar
I en värld där det ligger mycket betoning på arbetarnas säkerhet, börjar arbetsgivarna leta efter sätt att minska riskerna på arbetsplatserna. Även om detta är bra, ägnar de för mycket uppmärksamhet åt andra områden och försummar andra viktiga aspekter. Detta inkluderar batteriet som driver deras gaffeltruckar. Om du inte vet är blybatterier mycket farliga. De kan orsaka allvarliga skador på din hälsa på grund av de komponenter de har designats med.

Faktum är att de innehåller farliga kemikalier som kan orsaka kortsiktiga och långvariga hälsotillstånd för arbetare i ditt företag. Om du planerar att spara på medicinska räkningar är det viktigt att litiumjonbatterier används i dina gaffeltruckar. Avbildning med en gaffeltruck och inte behöva bry sig om att drabbas av någon form av hälsokomplikationer.

Några viktiga punkter som du måste notera är:
• Blybatterier innehåller några farliga kemikalier och komponenter
• Li-ion-batterier är mycket säkra att använda i gaffeltruckar
• Li-ion-batterier är inte lättantändliga. Det finns ingen risk för brandolycka förutsatt att du följer tillverkarens instruktioner

Kina tillverkare av elektriska rullstolsbatterier

Kina tillverkare av elektriska rullstolsbatterier

Slutsats
Efter att ha sett allt ovanstående är det tydligt att ett av de bästa besluten du någonsin kan fatta är att använda ett 120 volts litiumbatteri i din gaffeltruck. Detta beror på de många fördelar som det har upptäckts erbjuda.

För mer om användning 120 volt litiumjon gaffeltruck batteri från elektrisk AGV tillverkare av litiumbatterier för gaffeltruck med låg kostnad kan du besöka JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ för mer info.

 

Dela det här inlägget


en English
X