Varför ska du använda LifePo4 48 volt 560ah litiumjongaffeltruckbatteri för dina industriella litiumgaffeltruckbatterier

Varför ska du använda LifePo4 48 volt 560ah litiumjongaffeltruckbatteri för dina industriella litiumgaffeltruckbatterier

Varför ska du använda LifePo4 48 volt 560ah litiumjongaffeltruckbatteri för dina industriella litiumgaffeltruckbatterier

Jämförelserna mellan ett 48 volt 560ah litiumjonbatteri och ett blybatteri som används i gaffeltruckar verkar helt enkelt inte känna några gränser. Sanningen är att att försöka jämföra dessa två batterier är som att anta att en Volkswagen kan konkurrera med Ferrari. Naturligtvis vet du att det förra alternativet alltid kommer ut som det överordnade. Detta är vad ett 48 volts 560ah litiumjonbatteri handlar om. Det är så bra att det alltid kan visa sig vara ett mycket bättre alternativ jämfört med ett 48 volt 560ah blybatteri som används i gaffeltruckar.

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

Använder du fortfarande ett 48 volt 560ah blybatteri? Vet du att sådana typer av batterier nu är föråldrade? Faktum är att användningen av dem kan påverka din totala produktion på arbetsplatsen utan att veta. Studier har visat att 48 volt 560ah li-jonbatterier är mer effektiva i gaffeltruckar jämfört med motsvarigheter i blysyra.

Om du fortfarande undrar varför ett 48 volt 560ah litiumjonbatteri är att föredra i gaffeltruckar framför blybatterier, se till att läsa detaljerna i detta inlägg nedan. Det kommer att förklara alla dessa på ett sätt som du kan förstå. Målet är med andra ord att förklara några av fördelarna som ett 48 volts 560ah li-jonbatteri kan erbjuda när det väl använts i gaffeltruckar.

Noll driftstopp
Detta är ett område där en 48 volt 560ah litiumjonbatteri i gaffeltruckar verkar vara ett bättre alternativ. Målet för varje företag är att säkerställa optimal produktivitet. Problemet är att för att uppnå en sådan bedrift uppmärksammar många företag bara den kaliber av arbetare de anställer. Även om det inte är något fel med detta, måste du förstå att det finns andra mycket viktiga faktorer som måste beaktas för att optimal produktion ska uppnås. En av dessa är den typ av batteri som används i gaffeltruckar.

Att använda ett blybatteri kommer inte att göra det möjligt för dig att uppnå ett sådant mål. Det är här du måste se till att ett li-jonbatteri har installerats i din gaffeltruck. Om du jämför båda typerna av batterier kommer du att se att det tar tid att ladda ett blybatteri. Detta beror på att den måste tas ut från gaffeltrucken till en laddningsplats. Det betyder att gaffeltrucken inte kommer att fungera under en sådan tid. Att ladda ett 48 volt 560ah litiumjonbatteri går dock snabbt och enkelt. Processen är nästan automatiserad.

Viktiga punkter att notera
• 48 volt 560ah li-ion batterier är lätta och kompakta och kan därför lätt bäras runt när det är problem
• 48 volt 560ah li-ion-batterier kan säkerställa högsta prestanda på arbetsplatsen
• Blybatterier är för komplicerade att ladda

enkelt underhåll
Är du trött på krångel som kommer med att underhålla ett blybatteri som används i din gaffeltruck? Vet du att det finns ett mycket bättre sätt att driva en sådan maskin? Problemet med många människor är att de antar att alla batterier är likadana när det kommer till underhåll. Tja, du har fel eftersom det finns batterier som inte kräver för mycket underhåll men ändå ger optimala prestanda dygnet runt. Ett 24 volt 7ah litiumjonbatteri är ett av sådana batterier. Att använda detta i din gaffeltruck betyder att du inte behöver oroa dig för att utföra någon rigorös underhållsrutin som blybatterier vanligtvis är kända för.

På tal om blybatterier beror deras totala prestanda på hur de har underhållits under åren. Om de till exempel inte byter vatten kan de prestera mycket dåligt när de väl används i en gaffeltruck. Världen har gått bortom sådana batterier. Anledningen till att litiumjonbatterier nu skapar fler rubriker än någon kan föreställa sig beror på deras låga underhållsbehov. Några av de bästa sätten att underhålla dem är:

• Ladda dem aldrig upp till 100 %
• Låt aldrig ditt litiumjonbatteri sjunka till noll procent
• Se till att batteriet förvaras i rätt temperatur (40-600C)
• Följ alltid tillverkarens instruktioner

Bättre prestanda
Detta är ett annat område där litiumjonbatterier tycks vinna popularitet för tillfället. De har visat sig vara mycket pålitliga när det kommer till prestationer. Om du letar efter ett batteri som gör att din gaffeltruck fungerar som förväntat, behöver du inte leta längre. Detta beror på att a 48 volt litiumjonbatteri 560ah kan hjälpa till i detta avseende. Om du inte vet så är ett li-jonbatteri mycket bättre när det kommer till prestanda. Den levererar 30-50 % mer av vad ett blybatteri kan erbjuda. Detta gör att de nämns bland de bästa.

Det är något du kanske inte vet om blybatterier och gaffeltruckar. Detta är det faktum att eftersom deras krafter töms eller minskar, tenderar de att alltid prestera mindre. Till exempel kommer din gaffeltruck inte att bära för mycket last när detta väl börjar hända. Det kommer bara att fungera bra när batteriet laddas igen. Litiumjonbatterier tenderar dock att alltid leverera den bästa prestanda även när den är låg. Med andra ord kommer dess prestanda eller arbetshastighet inte att påverkas.

Viktiga punkter att notera
• Litiumjonbatterier som används i gaffeltruckar presterar bättre jämfört med blybatterier
• Litiumjonbatterier sjunker inte i prestanda även när deras krafter tar slut

Bättre hållbarhet
Sanningen är att ett 48 volts 560ah litiumjonbatteri som används i gaffeltruckar har byggts för att stå emot tidens tand. Trots att de är mycket prisvärda har de byggts för att vara väldigt robusta. Vet du att ett typiskt 48 volt 560ah litiumjonbatteri kan hålla i upp till 5 år utan att dess kapacitet minskar? Vissa av dessa batterier har upp till 3000 cykler vilket gör dem perfekta för gaffeltruckar. Detta beror på hur de kan användas om och om igen utan problem.

Normalt håller blybatterier inte länge innan de behöver bytas ut. De kan gå sönder efter cirka 2-3 års användning. Detta kommer att göra att du spenderar i onödan.

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Slutsats
Efter att ha sett alla detaljerna ovan är det tydligt att det finns många anledningar till varför du bör börja tänka på att använda ett 48 volt 560ah litiumjonbatteri i din gaffeltruck. Det är ett mycket bättre och pålitligt alternativ än blybatteri.

För mer om lifepo4 48 volt 560ah litiumjon gaffeltruckbatteri för fyra industriella litiumgaffeltruckbatterilösningar kan du besöka JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X