24 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från leverantörer av gaffeltruckbatterier — Bästa lifepo4 litiumjongaffeltruckbatteri för materialhanteringsutrustning

24 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från leverantörer av gaffeltruckbatterier — Bästa lifepo4 litiumjongaffeltruckbatteri för materialhanteringsutrustning

24 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från leverantörer av gaffeltruckbatterier — Bästa lifepo4 litiumjongaffeltruckbatteri för materialhanteringsutrustning

Det finns alltid frestelsen att anta att endast blybatterier kan användas för att driva gaffeltruckar. Det är sant att sådana batterier kan driva dessa maskiner. Du måste dock förstå att det finns mycket bättre alternativ. Dessa är alltid garanterade att få gaffeltruckar att prestera på sitt allra bästa. Utan dessa kommer du att förlora pengar i det långa loppet. På tal om ett bättre alternativ råder det ingen tvekan om att 24 volt litiumjonbatterier är ett perfekt val för gaffeltruckar.

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Dessa batterier har varit en fullständig revolution. Du kan bli förlåten för att tro att de bara kan användas i elektriska hushållsapparater. Detta beror på det faktum att deras användningsområden är ganska breda. Undrar du fortfarande vad en 24 volt litiumjonbatteri kan erbjuda en gång använt i gaffeltruckar? Vet du att dessa batterier börjar förändra hur många företag som bedriver sin verksamhet när de använder gaffeltruckar?

Det här inlägget kommer att förklara några av fördelarna som ett 24-volts litiumjonbatteri kan erbjuda när det använts i gaffeltruckar jämfört med blybatterier. Efter att ha kollat ​​in detaljerna nedan kommer du definitivt att börja se anledningar till varför dessa batterier rekommenderas starkt.

Snabb laddningsprocess
För företag som använder gaffeltruckar dagligen för att transportera föremål är tid alltid pengar. Det betyder att ju fler föremål som bärs, det är så prestandan kan förbättras under en viss tidsperiod. Det är alltid lättare att prata om hur man motiverar arbetare för optimal prestation. Det är naturligtvis inget fel med ett sådant beslut eller flytt. Du måste dock förstå att prestationer går utöver bara motivation. På grund av detta måste du överväga andra faktorer som kan säkerställa att målen uppnås på daglig basis.

En av dessa är användningen av litiumjonbatterier i gaffeltruckar. Tro det eller ej, batteriet du bestämmer dig för att använda i en gaffeltruck har en mycket stor roll att spela för att avgöra om prestandan kommer att förbättras på arbetsplatsen eller inte. Till exempel är blybatterier kända för att vara mycket långsamma under laddningsprocessen. En annan faktor att tänka på är deras laddningsprocess som är svår. Till exempel måste gaffeltrucken flyttas till en plats där blybatterier kan laddas. Förutom att det tar tid är det ganska komplicerat och svårt.

Vill du veta det bästa med alla dessa? Sådant är det faktum att 24 volts li-ion-batterier som används i gaffeltruckar inte kräver mycket stress för att laddas. Faktum är att du enkelt kan ladda dem eftersom gaffeltrucken utför sina uppgifter att flytta föremål från en plats till en annan på arbetsplatsen.

Viktiga punkter att notera
• Blybatterier är svåra att ladda
• Det tar tid att ladda blybatterier som används i gaffeltruckar
• Li-ion-batterier kan laddas snabbare

Deras säkerhetsfördelar
Att uppnå säkerhet på arbetsplatsen är ett problem som de flesta arbetsgivare måste ta itu med då och då. Det råder ingen tvekan om att du också kommer att tjata om hur du ska komma runt detta problem. Förmodligen har du spenderat mycket pengar på seminarier och konferenser för att skapa medvetenhet om hur dina anställda kan förbli säkra i arbetsmiljön. Det här är fantastiska idéer och drag men du måste förstå något. Detta är det faktum att det fortfarande finns risk för hälsorisker och andra olyckor som inträffar på grund av användningen av blybatterier.

Studier har visat att blybatterier är mycket farliga när de används i gaffeltruckar. Till exempel, om de inte hanteras försiktigt, finns det en mycket stor chans att truckförare ådrar sig skador. Detta beror på deras tunga vikt. Återigen är den elektriska laddningshastigheten de levererar mycket hög. De har också upptäckts innehålla väte. Detta gör dem mycket brandfarliga. Föreställ dig att dina anställda eller arbetsmiljö är mycket benägna att drabbas av brandolyckor.

Det bästa är att ett 24v litiumjonbatteri inte kommer att utsätta dem för sådan fara. Dessa batterier har byggts med den senaste tekniken. De kommer med material som säkerställer att du inte är benägen för brand eller explosion. Det enda som krävs är att du använder dem i gaffeltruckar enligt instruktionerna.

Viktiga punkter att notera
• Blybatterier innehåller väte som gör dem brandfarliga
• 24V litiumjonbatteri är de säkraste alternativen inom gaffeltruckar
• Blybatterier kan ge mycket hög elektrisk laddning

Bättre prestanda
Utan optimal prestanda är det rimligt att dra slutsatsen att ditt företag kan kämpa för att överleva den hårda konkurrensen från andra. Förutom att blybatterier har problem när det kommer till laddning, finns det stor chans att ditt arbete kan påverkas negativt. Detta händer när deras kraft börjar närma sig nollnivån. Vid en sådan tidpunkt förväntas deras prestationsnivåer sjunka. Detta innebär att din gaffeltruck inte kan bära för många föremål som förväntat. Problemet är att du kan sluta med att inte uppnå dina uppsatta mål och mål för dagen.

Det är förmodligen här ett 24 volt litiumjonbatteri kan vara till stor hjälp. Till exempel förväntas dessa batterier alltid prestera på sitt allra bästa. Även när de ligger på 5 % kan de fortfarande prestera och fungera som förväntat. Detta gör dem mycket pålitliga och effektiva på arbetsplatser.

Hållbarhet
Om du inte vet, håller blybatterier inte lika länge som litiumjonbatterier. Den senare tenderar att hålla i upp till 6 år eller ännu mer. Så länge instruktionerna från tillverkarna följs som förväntat kan du vara säker på att de kommer att hålla länge. Dessa batterier tål de tuffaste förhållanden. Blybatterier är fantastiska men deras livslängd beror på hur väl de kan underhållas. 24 volt litiumjonbatterier kräver däremot inget underhåll. Trots sådana kan de leverera i gaffeltruckar.

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Slutsats
Efter att ha sett ovanstående detaljer är det mycket tydligt att ett 24 volt litiumjonbatteri är mer att föredra framför blybatterier i gaffeltruckar. De kommer alltid att leverera när det kommer till prestanda. För mer om 24 volt litiumjon gaffeltruckbatteri från leverantörer av gaffeltruckbatterier — bästa lifepo4 litiumjongaffeltruckbatteri för materialhanteringsutrustning, du kan besöka JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/15/why-you-should-use-a-24-volt-lithium-ion-forklift-battery-from-lithium-ion-forklift-battery-manufacturers-canada/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X