72 volt LifePo4 litiumjongaffeltruckbatteri — bästa gaffeltruckbatteri för 4-hjuliga elektriska sittande motviktstruckar

72 volt LifePo4 litiumjongaffeltruckbatteri — bästa gaffeltruckbatteri för 4-hjuliga elektriska sittande motviktstruckar

72 volt LifePo4 litiumjongaffeltruckbatteri — bästa gaffeltruckbatteri för 4-hjuliga elektriska sittande motviktstruckar

Det är ganska fantastiskt att veta att människor fortfarande använder blybatterier i sina gaffeltruckar. Även om det faktiskt inte är något fel med ett sådant beslut, måste du förstå att det är mycket bättre alternativ. Faktum är att världen har utvecklats och blybatterier börjar fasas ut. Med andra ord, de blir irrelevanta på grund av uppkomsten av bättre batterialternativ. Det är sant att de hjälper din gaffeltruck att fungera. Men det betyder inte att blybatterier är de bästa.

Om du inte vet, a 72 volt litiumjonbatteri kan erbjuda mer när de används i gaffeltruckar. Studier har visat att när dessa batterier används i sådana maskiner tenderar de att prestera cirka 20-30% mycket bättre jämfört med när blybatterier används. Tvivlar du fortfarande på vad ett 72 volt litiumjonbatteri kan göra när det väl är installerat i en gaffeltruck? Vet du att detta är den senaste tekniken och kan därför göra ditt gaffeltruckarbete mer effektivt?

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

Här är vad du ska upptäcka
Huvudsyftet med det här inlägget är att avslöja några av de sätt som ett 72 volts li-jonbatteri har visat sig vara ett mycket bättre alternativ jämfört med blybatterier. Efter att ha läst detaljerna nedan kommer du att förstå varför 72 volt litiumjonbatterier rekommenderas starkt för gaffeltruckar.

De är mycket säkra
Det är något som alltid måste uppmärksammas när det kommer till batterierna som används i gaffeltruckar. Det här är frågan om säkerhet. Det är möjligt att diskutera alla strategier för hur man uppnår optimal produktivitet. En sak är dock alltid säker. Det är det faktum att en arbetsplats som inte är säker alltid kommer att ha problem. I slutändan kommer du att spendera mer än nödvändigt för att ta hand om skador som arbetarna lider av. Alla dessa är de problem som ett blybatteri kan orsaka när det väl används i gaffeltruckar.

Summan av kardemumman är att blybatterier som används i gaffeltruckar kan orsaka fler problem och komplikationer än du kan föreställa dig. Till exempel, när de laddar, tenderar de att släppa ut farliga gaser i atmosfären. En av dessa råkar vara väte. Studier har visat att detta lätt kan antändas. Det vill säga, det är mycket brandfarligt. Föreställ dig att alla dina tillgångar och fastigheter är sårbara för brandutbrott på grund av blybatterier.

Det finns ett bättre alternativ du kan utforska för att förhindra att sådana problem eller utmaningar upplevs. Detta använder ett 72 volt litiumjonbatteri i en sådan gaffeltruck. Tro det eller ej, dessa batterier är de säkraste du kommer att stöta på på marknaden idag. Detta beror på hur de har byggts eller konstruerats för att fungera perfekt utan risk eller fara för brandutbrott.

Viktiga punkter att komma ihåg
• A 72 volt litiumjonbatteri används i gaffeltruckar är säkrare jämfört med blybatterier
• Blybatterier avger farliga gaser vid laddning
• Blybatterier kan orsaka explosion på arbetsplatsen

De är mycket hållbara
Precis som sagt ovan, det fanns en tid när folk trodde så mycket på blybatterier. Dessa användes inte bara i gaffeltruckar utan även andra maskiner inom och utanför arbetsplatsen. Naturligtvis ansågs de vara de mest hållbara batterierna då. De verkar dock ligga efter när det gäller vad ett litiumbatteri kan erbjuda. Till exempel är ett 72 volt litiumjonbatteri mycket hållbart när det gäller livslängd. Om du inte vet, kan dessa batterier alltid leverera upp till 3000 laddningscykler när de väl installerats i gaffeltruckar.

Det finns till och med vissa batterier som kan hålla i upp till cirka 5 år innan de måste bytas ut när de används i gaffeltruckar. Målet för varje företag är att säkerställa att kostnaderna maximeras. Därför behöver du något som är robust och tål tidens tand.

Viktiga punkter att notera
• Ett typiskt blybatteri kan hålla i 2-3 år
• Ett 72 volt litiumjonbatteri kan hålla i minst 5 år
• Det finns litiumjonbatterier som används i gaffeltruckar som har upp till 3000 laddningscykler

Hög produktivitetsnivå
Vet du att användning av ett 72 volt litiumjonbatteri kan hjälpa till att öka produktionen när det en gång använts i gaffeltruckar? Är du medveten om att detta kan hjälpa dig att nå dina uppsatta mål? Detta är en aspekt som de flesta affärsmän brukar kämpa med. Det är ganska enkelt att förstå eftersom ett blybatteri kan bromsa arbetet på ett betydande sätt. Till exempel, när de väl installerats i gaffeltruckar kommer de sannolikt att laddas för att fungera som förväntat. Innan detta kan hända måste de köras till platser där de kommer att behöva laddas. Det gör att det blir stopp i arbetsprocessen.

Med andra ord kommer gaffeltrucken inte att fungera på några minuter eller timmar förrän ett sådant batteri har laddats helt. Ett annat fall då produktion eller arbete kan bromsas upp på grund av dess laddningsprocess är under laddningen. Oavsett om du vill tro det eller inte, är sanningen att processen att ladda ett blybatteri som används i gaffeltruckar vanligtvis är långsam. Detta kan bara hindra arbetsaktiviteterna.

Sådant är inte samma sak för ett 72 volt litiumjonbatteri som är känt för att ladda mycket snabbare. Bortsett från det blir det ingen stilleståndstid med dessa batterier. Detta beror på att när gaffeltrucken fungerar, så kan de också laddas.

Viktiga punkter att notera
• Blybatterier som används i gaffeltruckar laddas mycket långsammare
• Litiumjonbatterier är bekvämare att ladda i gaffeltruckar
• Litiumjonbatterier kan säkerställa att arbetet inte avbryts när de används i gaffeltruckar

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Slutsats
Baserat på detaljerna som förklaras ovan, finns det all anledning att tro att ett 72 volt litiumjonbatteri som används i gaffeltruckar är mycket bättre jämfört med blybatterier. För mer om 72 volt lifepo4 litiumjon gaffeltruckbatteri — bästa gaffeltruckbatteri för 4-hjuliga elektriska sittande motviktstruckar, du kan besöka JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/24/why-you-should-use-a-72-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery-from-lithium-forklift-battery-companies/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X