Hur man väljer rätt litiumjongaffeltruckbatteri för elektrisk AGV-gaffeltruck och palllyft

Hur man väljer rätt litiumjongaffeltruckbatteri för elektrisk AGV-gaffeltruck och palllyft

Hur man väljer rätt litiumjongaffeltruckbatteri för elektrisk AGV-gaffeltruck och palllyft

Smakämnen gaffeltruckbatteri är en av de viktigaste komponenterna i maskinen. Men på grund av tillverkarens preferenser kommer dessa maskiner inte med egna batterier. Detta innebär att du i många fall måste köpa dina egna batterier.

Det bästa sättet att öka genomströmningen av din gaffeltruck är att använda ett litiumjonbatteri. Litiumjonbatterier ger mycket konsekvens när det kommer till produktivitet. Jämfört med andra alternativ för gaffeltruckbatterier erbjuder de överlägsna fördelar. Det bästa sättet att gå tillväga för att köpa ett litiumbatteri innebär att du måste veta hur man väljer ett. Förutom att förstå dess specifikationer måste du veta hur du väljer rätt litiumjongaffeltruckbatteri.

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

En kort bakgrund om ursprunget till litiumjongaffeltruckbatteriet
Litiumjon-gaffeltruckbatterier blev först kända redan på 1990-talet. Dessa batterier användes för att flytta gaffeltruckar och använde litiumjonteknik. Detta är vad som genererade kraften till gaffeltrucken. Dessa batterier skulle också kunna tillverkas på ett sådant sätt att de är energieffektiva och kompakta. Ända sedan dess har fördelarna med litiumjonbatterier spridit sig till olika delar av världen.

Hur man väljer rätt litiumjongaffeltruckbatteri
Eftersom litiumjonbatterier har fler fördelar än konventionella gaffeltruckbatterier som bly-syra-alternativet, betyder det att många föredrar det förra. Innan du använder ett litiumjonbatteri för din operation måste du dock veta hur du väljer ett. För att välja det bästa alternativet måste du titta på flera element. Det här inlägget belyser några av de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer ett litiumbatteri.

Leverans av konsekvent kraft för dina gaffeltruckar
En gaffeltruck är en oumbärlig maskin i många industrianläggningar. Det är därför den behöver en konsekvent strömförsörjning för att fungera när den önskas. Det betyder att du behöver en litiumjon gaffeltruckbatteri för konsekvent kraft. Men om du behöver att maskinen ska leverera konsekvent kraft måste du ladda batteriet helt.

En accelererad laddningsfunktion
En annan sak att kolla upp för batteriet du köper till din gaffeltruck är snabbladdningsfunktionen. Lithium-ion gaffeltruckbatterier kännetecknas generellt av sina snabbladdningsfunktioner, Batterierna kan enkelt laddas på knappt två timmar. Det betyder att, till skillnad från blybatterier som laddar en kvarts dag, kommer stillestånd och förseningar att minska avsevärt. Funktionen för snabb laddningshastighet har gjort det möjligt för många industrianläggningar att uppfylla kritiska dagliga arbetsmål som tidigare var omöjliga när blybatterier används.

Möjlighet till laddning för påfyllning av batteri
Litiumjongaffeltruckbatteriet är känt för att behålla sin batteriladdning under lång tid. Men trots sina överlägsna batterikomponenter, genomgår den vanligtvis urladdning när den används för arbete. Det betyder att när batteriladdningen är urladdad måste den laddas för att arbetet ska fortsätta. Det är här litiumjongaffeltruckens batteri lyser. Till skillnad från blybatterier har litiumjonbatteriet möjligheten att ladda. Det betyder att närhelst du får slut på laddningen kan batteriet laddas snabbt under alla pauspass eller när du känner för att ladda det. En möjlighetsladdningsprocess tar inte för mycket tid. Det gör att batteriet enkelt kan laddas mellan arbetspassen och under raster. På så sätt är operatörerna säkra på att uppfylla sina dagliga produktivitetsmål.

Det finns inget behov av batteriunderhåll
Om du väljer rätt litiumjon gaffeltruckbatteri, bör du vara säker på att den inte behöver något underhåll. Ett litiumjonbatteri för en gaffeltruck tillverkas vanligtvis i ett förseglat och slutet hölje. Det betyder att du inte behöver tillsätta något vatten eller att utjämna. Dessutom innebär ett förseglat hölje att det inte släpper ut någon farlig vätska för dig att rengöra hela tiden. Ett litiumjon-gaffeltruckbatteri levereras i ett slutet och kompakt hölje för att säkerställa att förare inte har svårt att kämpa med batteriunderhållet.

Kontrollera för kompatibilitet med dina gaffeltruckar
Det finns många litiumjonbatterier på marknaden. Marknaden för litiumjonbatterier är stor som du måste kontrollera och komma överens om om kompatibilitet innan du fortsätter att köpa en till din gaffeltruck. Det finns olika litiumjonbatterier lika mycket som det finns olika gaffeltruckar. Det är också bra att veta att inte alla gaffeltruckar är gjorda för att använda litiumjonbatterier. Det betyder att innan du köper ett litiumjongaffeltruckbatteri kanske du vill bekräfta att det är kompatibelt med din maskin. Det finns speciella litiumjonbatterier gjorda för ställningssystem, ATV, elbilar och så vidare.

Vilket driftstemperaturområde har den?
Alla litiumjonbatterier är tillverkade för att vara unika. Det betyder att varje batteri kommer med sina betyg. Det är också viktigt att du behöver och förstår batteriinformationen innan du köper den. Du bör ta reda på temperaturintervallet för anläggningen eller miljön där du skulle använda ditt litiumbatteri. Efter kontroll måste du se till att alla batterier du köper är lämpliga för detta temperaturområde.

Ett litiumjonbatteri bör ha en mycket lång livslängd
Inget batteri fungerar för alltid. Även litiumjongaffeltruckbatterier har utgångsdatum. Innan du går vidare för att köpa batteriet, kanske du vill se när batteriet tar slut. De flesta litiumjonbatterier har längre arbetstider på grund av sin kemiska sammansättning. Batterier skiljer sig dock beroende på deras specifikationer, produktionsläge och typ. Du bör dock försöka välja ett litiumjonbatteri av hög kvalitet. De tenderar att hålla mycket längre på grund av de fina materialen som de har byggts med.

Mängden kraft du behöver bör övervägas
Vilken typ av gaffeltruck har du i din anläggning? Är din gaffeltruck en stor eller liten mobilitetsmaskin? Kraften som du behöver för att köra din gaffeltruck är en enorm avgörande faktor för att säkerställa att du köper rätt litiumjongaffeltruckbatteri. Investera i rätt litiumbatteri som matchar effektspecifikationen för dina gaffeltruckar.

Tillverkare av 48 volt litiumjonbatteripaket

Tillverkare av 48 volt litiumjonbatteripaket

För mer om hur man väljer rätt litiumjongaffeltruckbatteri för elektrisk AGV-gaffeltruck och palllyft kan du besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/choose-right-forklift-battery/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X