Storlekstabell för gaffeltruckbatterier för att låta dig veta mer om litiumjongaffeltruckbatteri

Storlekstabell för gaffeltruckbatterier för att låta dig veta mer om litiumjongaffeltruckbatteri

Storlekstabell för gaffeltruckbatterier för att låta dig veta mer om litiumjongaffeltruckbatteri

Om du köper ett batteri till dina gaffeltruckar måste du förstå batteristorlekstabellerna. Detta hjälper dig att veta mer om litiumbatteri som du skulle köpa. När du köper ditt batteri är det viktigt att notera att det finns olika storlekar tillgängliga. Att köpa fel batteristorlek kommer lätt att orsaka skada och skada på dina gaffeltruckar.

När du överväger gaffeltruckbatterier är det viktigt att notera att alla specifikationer för gaffeltruckbatteriet inte kommer att vara desamma. Det finns en avsevärd variation i storlekarna på gaffeltruckens batterispänning, storlek och vikt. Dessa specifikationer beror dock på vilken typ av gaffeltruck du har.

Litiumjonbatterier för AGV-robot med automatiskt guidad fordon

Litiumjonbatterier för AGV-robot med automatiskt guidad fordon

I de flesta fall väljer truckägare och operatörer vanligtvis den typ av gaffeltruck de behöver baserat på arten av deras verksamhet. Olika typer av gaffeltruckar använder olika typer av batterispänning. Vanliga spänningsalternativ för litiumbatterier inkluderar:
• 24 volt: Den här typen av gaffeltruckbatteri skulle vara idealisk med de minsta typerna av gaffeltruckar som walkie palllyftar, walkie staplare, center riders, end riders
• 36 volt: Denna typ av gaffeltruckbatteri är användbart för medelstor gaffeltruckutrustning som 3-hjuliga sittplatser, smalgångstruckar och så vidare.
• 48 volt: Denna typ av gaffeltruckbatteri är avsedd för relativt stora gaffeltruckar som 3-hjuliga sitt-downs, motviktstruckar och så vidare.
• 80 volt: Denna typ av gaffeltruckbatteri är avsedd för tunga maskiner som stora motviktstruckar.

Batteristorlekstabeller efter märke av gaffeltruck
Det finns olika typer av gaffeltruckmärken. Detta innebär att olika märken vanligtvis kommer att få sina batterier i vissa storlekar. För närvarande finns det olika gaffeltruckmärken på marknaden. Du kan enkelt hitta märken som Nissan, TCM, Komatsu, Kalmar/Allis Chalmers, Clark, Mitsubishi, Yale, Toyota, Raymond, Hyster, Crown och Caterpillar. Dessa är de vanligaste gaffeltruckmärkena på marknaden. Att veta om batteristorlekarna ger dig en bra uppfattning om hur du väljer ett till din gaffeltruck.

Innan du köper ett batteri till din gaffeltruck är det viktigt att känna till guiden till batteristorleken. Denna guide används för att bestämma batterivolt, kapacitet, batteri, dimensioner och batteriets totala vikt.

Hur du bestämmer rätt storlek för ditt gaffeltruckbatteri
Om du köpte ett batteri till din gaffeltruck måste du bestämma batteristorleken. För att göra detta, kontrollera batterifacket och mät ut måtten på detta område. Du kan ta ner måtten på batterifacket. Detta bör vara i tum. Du kan registrera höjd, djup och bredd. Om du ska köpa ett nytt batteri är det viktigt att mäta måtten på facket. Lita inte på storleken på ditt gamla batteri.

Storlekstabell för gaffeltruckbatteri: Hur man mäter gaffeltruckbatteriets dimensioner
För att förstå rätt batteri för ditt batteri måste du veta hur du mäter det korrekt. Det yttre höljet som bär de separata cellerna är också en aspekt av batterienheten. Om du mäter ut ditt batteri i gaffeltrucken är det viktigt att alltid ta fram yttermåtten på brickan. Batteriets dimensioner registreras så här:
jag). Längden (X): Mät från ett lyfthandtag på batteriet till det andra. Detta mått bör bäras över hela bredden på din gaffeltruck.

II). Bredden (Y): Mät upp det totala avståndet från framsidan av din gaffeltruck till baksidan.

III). Höjden (Z): Mät ut från basdelen av batteriet till den övre delen av lyfthandtagen (eller upp till locket om tillämpligt).

Sedan igen, om din gaffeltruck levereras med sitt batteri, förstå stilen på locket.

Hur man läser en batteristorleksspecifikation
Att veta mer om litium gaffeltruckbatterier, måste du förstå hur du läser deras specifikationer. I branschen har vi för närvarande hundratals olika storlekar på gaffeltruckbatterier. Dessa storlekar är beroende av modell, märke, märke och storlek på gaffeltrucken. I allmänhet kräver större gaffeltruckar större storlekar av batterier.

Detta är också samma för mindre batterimodeller. Många gaffeltruckbatterier kommer med namnskyltar som vanligtvis visar storleken på batteriet. Om batteriet inte har en märkskylt kan du kontrollera battericellkontakterna som är närmast dess positiva.

På den här platsen kan du enkelt hitta vikt, serienummer och modellnummer. Detta modellnummer är det som används för att kontrollera batteristorleken. Till exempel används batterimodellen 18-85-17 för att betyda:
• Den första siffran (18) används för att visa antalet celler som batteriet har. Detta nummer används också för att indikera batteriets totala spänning. Eftersom en cell levererar 2 volt, betyder det att ett batteri med 18 celler kommer att klassas till 36 volt.

• Den andra siffran (85) används för att indikera plattkonstruktionens kapacitet.

• Den tredje siffran (17) används för att indikera antalet plåtar som du har i en cell. Detta är vanligtvis ett udda tal.

I det här fallet är det möjligt för dig att enkelt avgöra en batteristorlek genom att bara titta på batteriplåtarna för varje cell. Det betyder att ett batteri med plåtnummer 18-85-29 vanligtvis är större än 18-85-17.

JB Battery: En one-stop shop för alla storlekar av litiumbatterier
När det kommer till att köpa litiumbatterier oavsett storlek är det lämpligt att välja rätt typ av batteri. Ett bästa sätt att välja rätt batteristorlek är att köpa från en pålitlig batterileverantör.

Även om det finns många batterileverantörer att köpa från, måste du välja ett lämpligt företag. JB Battery är ett pålitligt företag som lagerför ett brett utbud av litiumbatterier som kan användas till olika gaffeltruckar. Det innebär att lageroperatörer och materialhanteringsföretag har möjlighet att välja ett lämpligt batteri utifrån storleken på sin verksamhet.

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

För mer om storlekstabell för gaffeltruckbatterier för att låta dig veta mer om litiumjongaffeltruckbatteri, kan du besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/07/forklift-battery-size-chart-to-let-you-know-more-about-lithium-ion-forklift-battery-types/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X