12 volt palldomkraftsbatteri från industriella tillverkare av gaffeltruckbatterier och dess användning i lagermaterialhanteringsutrustning

12 volt palldomkraftsbatteri från industriella tillverkare av gaffeltruckbatterier och dess användning i lagermaterialhanteringsutrustning

12 volt palldomkraftsbatteri från industriella tillverkare av gaffeltruckbatterier och dess användning i lagermaterialhanteringsutrustning

Marknaden för elektriska gaffeltruckar har växt i en enorm takt. Idag är litiumjonbatterier de bästa batterierna för många. De är allmänt tillgängliga. Det viktigaste är dock att avgöra om denna teknik är den bästa för din pallvagn. Du måste utvärdera palllyftens specifika krav och de operationer den är avsedd att utföra. Att få idealet 12 volt palljack batteri är det viktigaste.

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Litiumteknikens idealitet
En av de största fördelarna med att välja ett 12 volts palljackbatteri är att du kommer att njuta av möjligheten att ladda. Detta kan göras över raster eller mellan skift. Det är det perfekta valet för en start-och-stopp-operation. Palldomkraften kan till exempel användas för att lossa en släpvagn och vid behov av lite pappersarbete kan den tiden användas för laddning.

Om du väljer den här typen av batteri, när det inte är aktivt oavsett varaktighet, kan du använda den tiden för laddning. Du kan ladda och sedan fortsätta med lossning och lastning. Detta innebär att du inte behöver ta bort 12-volts palljackbatteriet från normal drift för att ladda det medan skiftet pågår.

Det är viktigt att se till att pallvagnen uppfyller behoven för varje applikation. En av de vackra sakerna med litiumjonbatterier är hur lätt de kan byggas ut.

Ständig användning
Smakämnen 12 volt palljack batteri bör utvärderas på hur bra den är med konstant användning. Det är viktigt att anpassa batteriet till driften och se till att det ger den bästa batteritiden. Dessa batterier är dyra, men i längden är de mycket effektiva. Det här är några av de saker som du bör tänka på när du gör ett urval.

Anta att du bedriver verksamhet som kräver att lastbilarna används konstant. I så fall kan du behöva överväga ett blybatteri, speciellt om det inte finns någon chans till möjlighetsladdning. Först måste du dock se till att du har batterier för byte när ett tar slut.

Det enda som skulle kunna få dig att välja litiumbatterier jämfört med de blysyrade är att även när du behöver ladda så tar det inte lång tid att uppnå full laddning. När blybatterierna tar slut måste de laddas upp i ett välventilerat rum, vilket tar tid att färdigställa. Den behöver också tid att svalna. Litiumjonbatterier är bättre än så här. Det är mindre stilleståndstid och det finns mindre laddningstid. Det är detta som gör dem till det bästa valet för palldomkrafter.

Effektivitet (CT-värde)
Ett 12 volts palljackbatteri bör ge effektivitet. Detta är vad alla inom materialhantering vill njuta av. När du hittar något som hjälper dig att förbättra effektiviteten bör du anamma det. Tack vare de modulära laddarna blir det lättare att förbättra möjligheten att ladda batterier utan att behöva underhålla dem. Det innebär färre kostnader i form av infrastruktur och hantering av olika faror på arbetsplatsen.

Att batterierna kan laddas snabbt utan att det påverkar livscykeln är en stor fördel som inte går att ignorera.

Fördelar med litiumjon gaffeltruckbatteri

Fördelar med litiumjon gaffeltruckbatteri

För mer om 12 volt palljack batteri från tillverkare av industriella gaffeltruckbatterier och dess användning i lagermaterialhanteringsutrustning, kan du besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/walkie-pallet-jacks-battery/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X