Varför använda ett 24 volts palljack-batteripaket från tillverkaren av litiumjonbatterier för industriell materialhantering

Varför använda ett 24 volts palljack-batteripaket från tillverkaren av litiumjonbatterier för industriell materialhantering

Varför använda ett 24 volts palljack-batteripaket från tillverkaren av litiumjonbatterier för industriell materialhantering

24 volts palljack-batteripaket är designade på ett sätt så att de kan köras effektivt och optimalt även med rigorösa operationer samtidigt som de ger mycket konsekvent kraft när det behövs. På grund av möjligheten till möjlighetsladdning sänks laddningstiden, vilket innebär besparingar i form av energikostnader utan att batteriets livslängd påverkas.

Litiumjonbatterier för AGV-robot med automatiskt guidad fordon

Litiumjonbatterier för AGV-robot med automatiskt guidad fordon

Pallyftare
En palldomkraft kan definieras som en grundläggande gaffeltruck som används för att flytta pallar inom en trailer eller ett lager. Det är ett viktigt verktyg som behövs i olika branscher. De används för att transportera små laster över korta avstånd.
Vanligtvis är motordrivna och manuella palldomkrafter avsedda för lossning och lastning av lastbilar. Elektriska palldomkrafter är dock bäst för horisontell transport i lager.

Motoriserade alternativ
De eldrivna palllyftarna kallas även elektriska palltruckar, power jacks eller walkies. Dessa är motoriserade för att göra det möjligt att flytta och lyfta staplade och tyngre pallar. De hanteras vanligtvis med en gasreglage placerad på handtaget. De kan vändas och flyttas framåt. De kan också styras med hjälp av handtaget för att styra dem i avsedd riktning.

Skäl till varför du bör skaffa litiumbatterier för palldomkrafter
Det är inte förvånande att litiumjonbatterier snabbt ersätter äldre teknologier. De 24 volt palljack batteripaket är ett populärt alternativ idag. Denna nya teknik kan driva palldomkrafter, som har blivit mycket populära på sistone.

Några av anledningarna till att de är ett bra alternativ inkluderar:

• Bevattning: 24-volts palljackbatterier är populära eftersom de inte behöver vattnas och underhållas. När du använder blybatterier måste du vattna dem för att undvika explosioner. Du måste också ladda dem i ett utrymme som är väl ventilerat. Genom att plocka litiumjon märker du att batterierna är väl tätade. Du behöver inte vattna, och det finns ett batterihanteringssystem för att övervaka hur batteriet fungerar. Du behöver inte heller oroa dig för farliga utsläpp.

• Snabbladdning: när du väljer det bästa 24 volts palljackbatteripaketet är detta den andra fördelen som du har. Detta är det faktum att de laddar mycket snabbare jämfört med andra. Laddarens effekt, kemi och kapacitet beror vanligtvis på laddningstider. Blybatterierna producerar vanligtvis värme när de laddas, och du måste lämna dem efter laddningen för att svalna. Vanligtvis tar det åtta timmar att ladda blysyra och ytterligare åtta nedladdningar att kyla ner. Om du kör skift måste du byta batterierna, vilket innebär att du behöver fler batterier och fler förvaringsutrymmen och laddningsutrymmen för detsamma. Med litiumjon är detta inget problem. När du väljer 24 volts palljackbatterier behöver du inte byta batterierna. Laddningen är mycket snabb, vilket innebär att du kan utnyttja möjligheten att ladda över raster.

När du väljer ett 24-volts palljackbatteri behöver du inte oroa dig för bly- eller syraförorening. Blykontamination och syraspill kan påverka leverans av drycker, läkemedels-, livsmedels- och livsmedelsindustrin. För att undvika kontaminering, välj 24-volts palljack-batteripaketet.

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

För mer om användning av a 24 volt palljack batteripaket från industriell materialhanteringsutrustning tillverkare av litiumjonbatterier kan du besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/28/benefits-of-24-volt-lifepo4-deep-cycle-lithium-ion-forklift-battery-for-electric-pallet-jack-and-industrial-agv-forklift/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X