12 volts palljack-batteri för byte av batteri för big joe palljack-batteri och hur länge batterierna räcker

12 volts palljack-batteri för byte av batteri för big joe palljack-batteri och hur länge batterierna räcker

12 volts palljack-batteri för byte av batteri för big joe palljack-batteri och hur länge batterierna räcker

12 volts palljackbatterier är populära i vissa applikationer, särskilt vid materialhantering. Jämfört med de traditionella kraftkällorna som vi känner dem har litiumjon visat sig vara det bättre alternativet. Det är därför den nyare tekniken långsamt når de äldre alternativen. Materialhantering är en mycket viktig del av de flesta företag och företag. Att välja rätt batteri kan avsevärt påverka verksamhetens övergripande verksamhet och kan påverka det slutliga resultatet.

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Tillverkare av 24 volt litiumjonbatterier för gaffeltruckar

Palldomkrafter är en viktig del av materialhanteringen. Men fler och fler människor gör bytet och väljer att använda 12 volt palljack batteri av några tvingande skäl.

• Underhåll: detta är en av de viktigaste anledningarna till att människor väljer litiumvägen. Du behöver inte vattna dessa batterier alls. Med blysyra behöver du vattna batterierna regelbundet för att säkerställa att batterihälsan är som bäst. Vattning säkerställer att batterierna laddas. Vatten delar sig och bildar syre och väte. Dessa batterier behöver ventilation. Att byta vatten innebär att batteriet förblir i bästa skick. Detta är inte nödvändigt med förseglade litiumjonbatterier. De har ett BMS för att övervaka laddning och cellbalansering.

• Snabbladdning: 12 volts palljackbatterier laddas snabbare än blybatterier. Hur snabbt ett batteri laddas beror vanligtvis på laddarens effekt, batteriets kemi och dess kapacitet. Ingen värme produceras vid uppvärmning, och dessa batterier behöver inte en tid för att underlätta nedkylning. Detta gör dem till ett överlägset alternativ. Litiumjonbatterier kan användas kontinuerligt under skift och förarna kan dra nytta av möjlighetsladdning.

• Ingen kontaminering: genom att använda 12 volts palljackbatterier, behöver du inte oroa dig för blyförorening. Blykontamination och syraspill kan påverka olika branscher negativt som leverans av drycker, läkemedel och livsmedelsförädling. Att välja litiumjon eliminerar denna risk.

• Hållbarhet: denna typ av batterier håller länge. Den här tekniken används i så många elektroniska enheter och har stora körtider och en bra livscykel. 12 volts palljackbatterier håller så mycket längre jämfört med andra alternativ som blybatterier.

• Kraft: batterierna kommer med platta urladdningskurvor. Med detta är den konstanta effekten mycket högre jämfört med vad blysyra har att erbjuda. De platta urladdningskurvorna gör att du får konstant effekt även när batteriet börjar ta slut. Med blysyra märker du tröghet när batteriet börjar ta slut. Detta är en av de saker som gör litiumjonbatterier till ett bättre val för dina applikationer och aktiviteter.

• Grön teknikbrytare: när du konverterar till litiumjon kan du njuta av att det är en grön lösning. Det finns ingen syra, bly eller utsläpp från batterierna. Det är en av de mest effektiva kemierna du kan använda. Med användningen av 12 volts palljackbatterier förbrukar du mindre energi och minskar koldioxidutsläppen till miljön. Dessa batterier är hållbara. Det betyder att du inte behöver kassera dem ofta, vilket är bra för miljön.

Fördelar med litiumjon gaffeltruckbatteri

Fördelar med litiumjon gaffeltruckbatteri

Idag kan du byta för att dra nytta av alla fördelar som är förknippade med den nyare och bättre litiumjontekniken. För mer om 12 volt palljack batteri för byte av batteri för big joe palldomkraft och hur länge pallstolar batterier håller, kan du besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/walkie-pallet-jacks-battery/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X