48 volt litiumjongaffeltruckbatteri och deras värde i industriella lagermaterialhanteringsutrustning

48 volt litiumjongaffeltruckbatteri och deras värde i industriella lagermaterialhanteringsutrustning

48 volt litiumjongaffeltruckbatteri och deras värde i industriella lagermaterialhanteringsutrustning

Produktivitet och snabbhet är mycket viktiga saker när det kommer till materialhantering. Det är viktigt att driva en effektiv verksamhet eftersom det innebär nöjda kunder och bättre vinstmarginaler. Under det genomsnittliga skiftet går produktiviteten förlorad eftersom de anställda behöver ta en paus för att ladda batterier eller till och med vänta på att utrustningen ska laddas.

Intåget av litiumjonbatterier har medfört en stor omvandling till branschen och har haft stor inverkan på hur saker och ting görs. Tiderna har förändrats, och idag byter fler tillverkare till en 48 volt litiumjon-gaffeltruckbatteri. Att använda dessa typer av batterier är imponerande och kan inte ignoreras.

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

bästa Kina lifepo4 litium ion gaffeltruck batteri tillverkare företag

Varför du ska använda dem

Du bör överväga att skaffa ett 48 volt litiumjon-gaffeltruckbatteri av många anledningar. Dessa inkluderar:

• Med litiumjonbatterier på plats behöver du inte ha några laddningsrum. Det betyder att du sparar pengar och tid. Du behöver inte använda tiden för att vattna och underhålla batterierna. Batterierna behöver inte heller utjämnas eller rengöras.

• Prestandan är jämn och längre, så spänningen sjunker inte även när batteriet börjar ta slut. 48 volt litiumjon-gaffeltruckbatteri lagrar mer ström jämfört med konventionella batterier. Detta innebär att de erbjuder mer energi och en mer konsekvent spänning.

• Säkerhet: dessa batterier är inte bara säkra för de anställda. De är också bättre för vår miljö. Livscykeln är längre, och energieffektiviteten är också högre. Du behöver inte oroa dig för koldioxidutsläpp eller syraspill.

• Att ladda litiumjonbatterierna tar kortare tid. Med dessa batterier kan en timme i vissa fall räcka. Det finns även möjlighet att möjlighetladda när du tar pauser. Det är därför alternativet är bra, särskilt för flerskiftsoperationer.

Är de värda det?
När du väljer det bästa 48 volts litiumjongaffeltruckbatteriet måste du överväga kostnaden och identifiera om det är värt det. Det första är att lära sig mer om laddningssystemet och om det är rätt för applikationen. Du måste också överväga den driftstopp som din verksamhet vanligtvis upplever. Arbetskostnaden måste också beaktas. När vi jämför alla dessa faktorer med blybatterier är litiumjonalternativet det bästa för din verksamhet på lång sikt. Även om den initiala kostnaden är hög, är det ett av de mest kostnadseffektiva batterierna du kan välja.

Om du arbetar med flera skift bör du välja litiumjonbatterier. Detta beror på att även med sin initiala kostnad täcker de fullt ut sina kostnader inom några år. Det andra du måste vara medveten om är att de håller mycket längre jämfört med andra alternativ, vilket innebär att du inte behöver byta ut dem från en gång till en annan.

När du väljer ett 48 volts litiumjongaffeltruckbatteri kommer du att märka några fantastiska resultat, särskilt när du väljer det från en tillverkare som är bra på att skapa det bästa. Dessutom medför denna teknik några stora förändringar som vi inte kan ignorera.

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

tillverkare av litiumjonbatterier för gaffeltruckar

För mer om 48 volt litiumjon-gaffeltruckbatteri och deras värde i materialhanteringsutrustning för industrilager, kan du besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/product-category/48-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X