Byter till 48 volt litiumjon golfbilsbatterier från oem bästa litium djupcykelbatteritillverkaren

Byter till 48 volt litiumjon golfbilsbatterier från oem bästa litium djupcykelbatteritillverkaren

Byter till 48 volt litiumjon golfbilsbatterier från oem bästa litium djupcykelbatteritillverkaren

Litiumjonbatterier har vunnit mycket popularitet i nuet, och fler människor byter. Om du vill uppgradera din golfbil till dessa batterier, kanske du vill veta en sak eller två om dem och varför de är värda det.

48 volt litiumjon golfbilsbatterier är det föredragna alternativet. De kan användas för att ersätta blybatteriet. Genom att byta till 48 volt litiumjon golfbilsbatterier kan du njuta av alla deras fördelar. Denna process kan vara enkel om du har rätt information och om du väljer rätt typ av batteri.

48 volt litiumjon golfvagnsbatteri

48 volt litiumjon golfvagnsbatteri

Spelar batteristorleken någon roll?
När du bestämmer dig för att byta måste du överväga den batteristorlek som är den bästa ersättningen. 48 volt litiumjon golfbilsbatterier är de mest populära alternativen på marknaden. Genom att välja den här typen av batteri kan du installera det enkelt och direkt i batterifacken som redan finns på plats. Om du gör rätt val behöver du inte göra några modifieringar av fack eller fack. Att välja ett drop-in-ersättningsbatteri är alltid en bra idé.

Det andra som måste beaktas är storlekskraven för batteriet i fråga. De 48 volts litiumjon-golfbilbatteri är kompatibel med många golfbilar. Batterier är ofta kopplade i en serie, vilket innebär att du enkelt kan skala för att få den kraft som behövs. Tänk också på ampertimmarna.
När litiumbatterier används behövs inget specifikt antal för att leverera den typ av spänning du vill ha. Därför kan du ha batterier som kan ge dig den körsträcka du vill ha. Det är till exempel möjligt att använda upp till sex batterier med en golfbil.

Fastställande av laddningstillstånd
När du väljer 48 volt litiumjon golfbilsbatterier kan du överväga att skaffa en bränslemätare som låter dig bestämma laddningstillståndet exakt. Men spänningsbaserade mätare kanske inte är de bästa för litiumkemi. Av denna anledning arbetar tillverkare med att utveckla bränslemätare som kan ta emot data i realtid från alla anslutna CAN:er. En sådan mätare kan beräkna antalet amperetimmar som återstår i procent. Dessutom visar mätaren olika meddelanden under en driftscykel. Detta inkluderar antalet tillgängliga batterier, laddningstillståndet i procent, batteriet när det är under 20 procent och när banken är under 10 procent.

Vissa tillverkare blir kreativa och inkluderar en extern fjärrkontrollknapp bredvid facket. Detta gör det möjligt att byta batterier i en viss serie med en enda knapp. Bränslemätaren och fjärrknappen kan köpas och i så fall bör du även skaffa kabeln till CAN-splittern. Det skulle hjälpa om du var försiktig med längdselen. Se till att det matchar avståndet mellan monteringsplatsen och batterifacket.

Slutsats
Att uppgradera till ett 48 volt litiumjon golfbilsbatteri är en bra idé. Du kan vinna många saker genom att göra det, inklusive alla fördelar som är förknippade med denna teknik. Se till att batteriet är kompatibelt med golfbilen, storleken och förmågan är av rätt storlek och skaffa en kompatibel laddare.

48 volt litiumjon golfvagnsbatteri

48 volt litiumjon golfvagnsbatteri

För mer om att byta till 48 volt litiumjon golfbilsbatterier från oem bästa tillverkaren av litium djupcykelbatterier, kan du besöka JB Battery China på https://www.lifepo4golfcartbattery.com/product-category/48-volt-lithium-ion-golf-cart-battery/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X