Vilken är den högsta spänningen ett batteri någonsin uppnått och hur man gör högspänningsbatterier

Vilken är den högsta spänningen ett batteri någonsin uppnått och hur man gör högspänningsbatterier

Vilken är den högsta spänningen ett batteri någonsin uppnått och hur man gör högspänningsbatterier

I EV-världen utvecklar saker varje efterfrågan. Som ett resultat finns det mer kraftfulla, effektiva och nya lösningar för elektrisk utrustning. Detta är inte bara för industribilar utan även för elbilar. Konkurrens och efterfrågetillväxt har tvingat tillverkare att välja höga batterispänningar. Den högsta spänningen som någonsin uppnåtts är 800V i vissa applikationer.

När du överväger ett batterialternativ är det viktigt att överväga hur fördelaktigt batteriet du väljer kommer att vara för dig i slutet av dagen. Om du kan dra nytta av att använda högspänningsbatterier är det det klokaste valet. Vissa applikationer kräver hög spänning medan andra fungerar utmärkt även med lågspänningsbatterialternativ.

högspänningsbatterihanteringssystem

högspänningsbatterihanteringssystem

Vad är högspänningsbatterier?
När det gäller hybridfordon är batteripaketen gjorda av flera prismatiska eller cylindriska celler. Paketen kallas högspännings- eller HV-batterier. Dessa batterier har en energitäthet som är ganska hög baserat på förhållandet mellan batterikapacitet och batterivikt. De har också en högtömningsplattform.

De batterier som är mest energieffektiva idag är litiumjonpolymeren högspänningsbatterier. Dessa batterier tenderar att använda en mycket större energimängd jämfört med de traditionella LiPo- eller litiumjonpolymerbatterierna. Batterikapaciteten är upp med 15 procent.

Materialhantering och högspänningsbatterier
HV-batterier används inte bara i elfordon på motorvägar. Vissa terrängfordon som används i industriella miljöer, som transportörer, bogserbåtar och lätta lastbilar, kan dra nytta av batterierna. I de flesta fall kan en 80v HV-lösning vara den bästa materialhanteringsoperationen. Utrustningens ROI och affärseffektivitet maximeras när de används i ett sådant fall.

Gaffeltruckar och annan materialhanteringsutrustning kräver ingen snabbhet, men det viktigaste är att prestera på sitt bästa. Du måste välja en batterispänning som passar dina strömbehov och utrustningsstorlek. Dessa måste uppfylla verksamhetens krav. I ett sådant scenario behöver du inte minimera vikten och öka din körräckvidd som behövs inom bilindustrin.
När du väljer rätt HV-batteri måste du ta hänsyn till arbetstiden för varje skift och varje dag, de genomsnittliga avstånden som måste tillryggaläggas, rätt höjder och den genomsnittliga lastvikten. Dessa överväganden kan hjälpa dig att fatta ett bra beslut baserat på batteriets kapacitet och spänning.

För företag som behöver använda sina gaffeltruckar mer och där sådana gaffeltruckar behöver hantera tyngre laster under långa timmar varje dag är 80v-batterierna inom intervallet 650-850Ah ett bra val. Batterierna har ett tillståndsområde på cirka 60 procent. Idag arbetar människor med att maximera batteriernas livslängd samtidigt som de ökar utrustningens utnyttjande.

Hur man gör högspänningsbatteri — Att välja JB-batteri
På JB Battery har vi skapat kraftlösningar för olika inställningar för att möta olika krav. Genom att arbeta med oss ​​får du enkelt tillgång till några av de mest överlägsna produkterna för den bransch du verkar i. Vi ägnar oss åt forskning och utveckling, vilket innebär att vi alltid ligger steget före och kan ge dig skräddarsydda lösningar för olika applikationer.

När du väljer ditt HV-batteri klokt har du alltid tillräckligt med ström som kan hanteras för att ge dig bästa möjliga resultat. På JB Battery kan vi guida dig i valet och säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen.

Vad är skillnaden mellan högspännings- och lågspänningsbatterier?

Vad är skillnaden mellan högspännings- och lågspänningsbatterier?

För mer om vad är den högsta spänningen ett batteri någonsin uppnått och hur man gör högspänningsbatterier, kan du besöka JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/09/26/which-battery-has-the-most-voltage-and-what-is-the-typical-voltage-in-a-high-voltage-battery-pack/ för mer info.

 

 

Dela det här inlägget


en English
X