Uitbreiding van aangepast 24v lithium-ionbatterijpakket voor elektrische scooter en andere batterijopties

Uitbreiding van aangepast 24v lithium-ionbatterijpakket voor elektrische scooter en andere batterijopties

Uitbreiding van aangepast 24v lithium-ionbatterijpakket voor elektrische scooter en andere batterijopties

Als het gaat om de levensduur van de batterij, hangt het allemaal af van het type batterij dat wordt gebruikt en de elektrische scooter in kwestie. Gemiddeld lithium-ion batterijen kan gemiddeld ongeveer 500 ladingen aan voordat capaciteit verloren gaat. Na deze oplaadbeurten kan het nodig zijn de batterijen te vervangen. Vervanging moet van vertrouwde fabrikanten zijn. Hoewel dit mogelijk meer zou kunnen kosten, is het veel beter om te weten dat men toegang heeft tot de beste kwaliteit die lang meegaat.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Levensduur van de batterij maximaliseren
Het is belangrijk om de accu van de elektrische scooter goed te onderhouden om een ​​langere levensduur te garanderen. Enkele tips die kunnen helpen zijn:

1. Vermijd het gebruik van de batterij bij extreme temperaturen.
Lithium-ionbatterijen worden beïnvloed door extreme temperaturen. Dit betekent dat de scooter nooit onder extreme temperaturen mag worden opgeslagen of bereden. Het moet uit de buurt van zonnige omstandigheden worden bewaard en mag niet in de vrieskou worden bewaard. Regen kan ook schadelijk zijn.

2. Laad de batterij op tijd op.
Het is veilig om lithium-ionbatterijen op te laden, zelfs na kort gebruik. Na een training is het echter logisch om ongeveer een half uur te wachten en vervolgens op te laden. Op deze manier kan de batterij afkoelen voordat deze wordt opgeladen. Als de batterij bijna leeg is, moet men niet te lang wachten met opladen.

3. Maak het niet volledig leeg.
Een scooteraccu kan een langere levensduur hebben als deze wordt opgeladen voordat deze op nul staat. Er zijn mensen die ervan uitgaan dat een batterij volledig leeg moet zijn voordat hij wordt opgeladen. De scooter moet worden beschouwd als het 10 procent bereikt. Het helpt om alert te blijven en te allen tijde het batterijniveau te noteren.

4. Ontlaad batterijen niet volledig voordat u ze opbergt.
Indien de 24v lithium-ionbatterij voor een elektrische scooter moet worden opgeslagen, zou het beter zijn om het te veranderen in 30-50 procent. Volledig ontladen batterijen hebben de neiging om sneller te verslechteren, vooral wanneer ze een tijdje niet worden gebruikt. De batterij van de shooter moet elke maand worden opgeladen, zelfs bij zeer weinig gebruik. Als het voor langere tijd niet wordt gebruikt, zoals in de winter, moet de batterij worden gedemonteerd en uit de scooter worden verwijderd.

5. De juiste oplader gebruiken
Door een andere oplader dan de juiste te gebruiken, kan de batterij worden aangetast. Als een oplader zoek is, is het beter om er een te kopen die er zo uitziet in plaats van te lenen van een ander model. Een oplader vervangen is goedkoper dan een batterij laten vervangen.

6. Laat de batterij niet opladen zonder er aandacht aan te besteden.
Het is niet verstandig om de batterij te laten opladen als er niemand kijkt, en hij mag ook niet de hele nacht worden opgeladen. De batterijen zijn behoorlijk krachtig, maar ze kunnen in sommige gevallen oververhit raken. Dit is een brandgevaar.

Wanneer men besluit lithium-ionbatterijen te gebruiken, is het veel gemakkelijker om hun levensduur te verlengen door de bovenstaande tips te volgen. JB Battery maakt enkele van de beste lithium-iontechnologiebatterijen om verschillende dingen te bieden. Dit omvat onder andere het 48v 100ah lithium-ionbatterijpakket, het aangepaste EV-batterijpakket, lifepo4 lithium-golfwagenbatterij 48v 100ah.

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Voor meer informatie over het uitbreiden van custom 24v lithium-ionbatterijpak voor elektrische scooter en andere batterijopties, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/china-24v-lithium-ion-battery-pack-for-electric-scooter-and-determining-whether-it-is-the-best-option.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X