De toekomst van op maat gemaakte lithium-ionbatterijen in China, zoals een 24v 100ah lithium-ionbatterijpak

De toekomst van op maat gemaakte lithium-ionbatterijen in China, zoals een 24v 100ah lithium-ionbatterijpak

De toekomst van op maat gemaakte lithium-ionbatterijen in China, zoals een 24v 100ah lithium-ionbatterijpak

Op maat gemaakte lithium-ionbatterijen bracht een grote revolutie teweeg in verschillende industrieën. Tegenwoordig zijn er producten die er niet zouden zijn geweest zonder lithium-ionbatterijen. Goede voorbeelden zijn pc's, tablets en mobiele telefoons. Er zijn dingen die er niet zo goed uit zouden zien als tegenwoordig als ze een verbrandingsmotor zouden gebruiken. Een mobiele telefoon zou niet echt een mobiele telefoon worden genoemd als hij aan de muur moest worden aangesloten om te kunnen functioneren.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

De toekomst
Technologie-enablers hebben batterijen nodig, en ze zijn erg belangrijk. Sinds de introductie van lithium-ionbatterijen in elektronische mobiele apparaten, is er een introductie geweest van verschillende batterijen en deze zijn gebruikt in medische apparaten, robots, energieopslageenheden, drones, tuingereedschap en elektrisch gereedschap.

Tegenwoordig is het grootste gebruik in elektrische voertuigen, en in de toekomst zal er niet veel veranderen. Niemand kan ontkennen dat elektriciteit de toekomst is waarop we hebben gewacht als het gaat om mobiliteit. In dit decennium worden voertuigen met verbrandingsmotor afgekeurd vanwege het soort vervuiling dat ze in het milieu brengen, voertuigen stoten veel gassen uit. In stedelijke omgevingen veroorzaakt fijnstof in de lucht elk jaar duizenden doden.

De uitstoot van fijnstof moet vandaag de dag worden geëlimineerd. Hieronder valt ook de uitstoot van broeikasgassen die afkomstig zijn van het wegvervoer. Mensen moeten veranderingen aanbrengen in het koopgedrag dat ze al hebben. Een manier is om te kiezen tussen elektrische voertuigen en interne motoren. Dit is wereldwijd ingevoerd. Wat meer levensvatbaar lijkt, is het gebruik van elektrische voertuigen voor mobiliteitsdoeleinden. Er zijn veel regels opgesteld. Hierdoor wordt het bezit van verbrandingsmotoren erg duur, waardoor meer mensen op zoek gaan naar alternatieven.

Schaarste aan middelen
Momenteel bevinden we ons in het tijdperk van de elektrische voertuigen. Dit gebied heeft een groot potentieel, omdat mensen sneller zullen gaan vertrouwen op ruwe olie. Wanneer de te grote afhankelijkheid van ruwe olie wordt verminderd, zal er een verschuiving plaatsvinden naar batterijen. De vraag naar de belangrijkste materialen die worden gebruikt om de batterijen te maken, zoals grafiet, nikkel, kobalt en lithium, zal zeker sterk stijgen. De komende decennia zal de vraag naar deze materialen flink omhoogschieten.

Geïntegreerde olie zal worden vervangen door de geïntegreerde grondstoffen die nodig zijn voor batterijen. Oliewinning kost veel kapitaal en de doorlooptijden die nodig zijn om projecten op te starten duren erg lang. De prijzen van grondstoffen worden meestal gecategoriseerd op basis van cycliciteit. Dit weerspiegelt op zijn beurt de kapitaalstromen die afhankelijk van het prijsniveau voor het nieuwe product moeten worden gebruikt.

Een van de dingen die uiteindelijk kunnen stijgen, zijn de mijnbouwmaterialen. Dit kan uiteindelijk gebeuren. Met technologische vooruitgang en schaalvoordelen is het echter belangrijk om de mijnkosten een beetje lager te houden, vooral als er bulk is. Het plukken van grondstoffen voor batterijen is al aan de gang.

Aangepaste lithium-ionbatterij 7 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 7 Pack

72v 100ah lifepo4-batterijpakketten, 24v 100ah lithium-ionbatterij, 12v 105ah lithium-ionbatterij en 24v lithium-ion deep-cycle batterij zijn enkele van de batterijen die JB Battery kan aanbieden. Op basis van hoe belangrijk lithiumbatterijen zijn geworden, is het logisch om samen te werken met de beste Chinese fabrikant van lithiumbatterijen. Voor meer informatie over op maat gemaakte lithium-ionbatterijen in China, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X