48v litiumionbatteri til golfvogn - standardspecifikationer og årsag til valg

48v litiumionbatteri til golfvogn - standardspecifikationer og årsag til valg

48v litiumionbatteri til golfvogn - standardspecifikationer og årsag til valg

48v lithium -ion batterier er højtydende batterier, der fokuserer på effekt, arbejdsydelse og præcision. De sigter mod at opnå det bedste fra hver faktor. Batterierne er specielt designet til og brugt i golfvogne og har mange nyttige og praktiske funktioner og egenskaber, der understøtter dens formål.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Standardspecifikationer for 48v lithium-ion batteripakker

48v lithium-ion-batterierne kan have forskellige og forskellige egenskaber, når de produceres og distribueres af separate virksomheder. Ikke desto mindre følger alle virksomhederne en fastlagt standard for at lave specifikationerne for batterierne. Derfor kan de forskellige produkter af samme slags kun variere lidt fra hinanden.

De generelle specifikationer kræver et kompakt og let design af 48v litiumionbatterierne. Det giver en ubesværet og krævende installation. Batterierne kræver blot en parallel forbindelse for at tilbyde deres strøm og energikapacitet. De kræver typisk ingen komplicerede og komplekse forbindelses- eller tunge løfteprocedurer.

48v lithium -ion batterier er normalt skalerbare. Det betyder, at enkeltpersoner i særlig grad kan øge den energi og magt, de leverer. De parallelle forbindelser kan være op til ti i antal, hvilket giver mulighed for fleksibilitet og frihed, når det nøjagtige og passende antal batterier bliver brugt til forskelligt udstyr. De har også et Battery Management System (BMS), der tillader en perfekt og præcis afbalancering af alle batterierne i det parallelle system. Det hjælper med den kollektive opladning af dem alle og ikke hver for sig.

Disse batterier giver en spænding på omkring 48 volt til 51.2 volt og en omtrentlig opladningskapacitet på 30 ampere timer.

Hvorfor er 48v litium-ion batteripakker et godt valg til golfvogne?

Lithium-ion batterier fungerer som et bedre valg til golfvogne end de traditionelle blysyre. Flere grunde kan tilskrives det, herunder følgende:

• Hurtigere opladning:

48V lithium-ion-batterierne kan oplade ekstremt hurtigt på mindre end to til tre timer. Den kan erhverve omkring 80% af sin maksimale effektkapacitet på under en time og resten på kort tid. På den anden side kræver bly-syrebatterier mindst otte timer.

• Langvarig:

48v lithium -ion batteripakker har en unik kemi, der øger det samlede antal opladningscyklusser, som batteriet kan betjene og håndtere. Derfor kommer de med et gennemsnit på 3000 til 5000. Det er tre til fem gange mere end bly-syrebatterier.

• Letvægt:

Lithium-ion-batterierne er ekstremt lette og giver mulighed for en betydelig vægtreduktion på cirka 400 pund, når de bruges i golfvogne. Således gør de køretøjet hurtigere, hvilket giver mulighed for mere effektivt arbejde.

• Minimal vedligeholdelse:

48V lithium-ion-batterierne kræver i det mindste ubetydelig vedligeholdelse. De har ikke brug for regelmæssig vandpåfyldning, korrosionsrensning og kontrol af syreniveau. Derudover mister de ikke deres opladning og oplever svigt, når de efterlades inaktive i lang tid, som blybatterier. Således gør en simpel opladning dem klar til øjeblikkelig brug.

• Intet tab af strøm:

Omfattende brug og tidens slid har en skadelig effekt på bly-syrebatterier, hvilket fører til opladning og totalt strømtab. Det reducerer golfvognens hastighed og eventuel nedbrud af batterierne. 48v lithium-ion-batterierne står imidlertid ikke over for dette problem. De fungerer med belastet kapacitet, indtil de bliver helt afladet.

forbruger-elektroniske-batterier-min

forbruger-elektroniske-batterier-min

For mere om 48v lithium-ion batteripakke til golfvogn, kan du besøge JB batteri at https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html for mere info.

Del denne post


en English
X