China Custom 18650 batteripakke - definition, funktioner og pris

China Custom 18650 batteripakke - definition, funktioner og pris

China Custom 18650 batteripakke - definition, funktioner og pris

Hvad er en brugerdefineret 18650-batteripakke?

Et 18650 batteri er en kategori af genopladelige lithium-ion-batteri med særlige specifikationer for dens dimensioner. Den leveres med en længde på 65 mm og en diameter på 18 mm. Dens form ligner et AA-batteri, men med nogle få variationer.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Et 18650 batteri bliver typisk brugt som en pakke i bærbare computere, droner, medicinsk udstyr og e-cykler. Det kan også finde applikationer i elværktøj, elbiler, RC-legetøj og så videre. Sådanne batterier er en af ​​de bedste varianter af lithium-ion-batterier. De tilbyder en høj volumen, ydeevne, arbejdsoutput og effektivitet, mens de kræver et lavt timeforbrug af energi eller strøm i watt.

Lad os nu diskutere en 18650 batteripakke. Det er blot en kombination af flere 18650 lithium-ion-batterier i enten parallel- eller serieforbindelse. Dette arrangement giver et system, der kan give mere kraft og energi. Sådanne pakker kan blive brugt i e-cykler, solgeneratorer, strømvægge, strømbanker osv.

En tilpasselig version af en 18650 batteripakke gør en brugerdefineret 18650 batteripakke. Den kan få sine forskellige indstillinger og funktioner personliggjort. Det kan bruges til at opfylde de specifikke krav og krav i en situation eller applikation.

Hvad er standardfunktionerne for en brugerdefineret 18650-batteripakke?

A brugerdefineret 18650 batteripakke kan til enhver tid få sine indstillinger og funktioner ændret, ændret og justeret. Ikke desto mindre leveres produktet med et standardsæt af specifikationer. Enhver ændring i parametrene under disse designs og målinger kan personalisere batteripakken.

Den første standardspecifikation for en brugerdefineret 18650 batteripakke er dens vægt. I generelle tilfælde er sådanne produkter lette for at tillade fordringsløs, ligetil og ubesværet brug og installation. Det reducerer også det samlede tryk og den belastning, som den kombinerede placering af batterierne eller cellerne udøver på et elektrisk apparat eller en enhed.

En brugerdefineret 18650 batteripakke er typisk kompakt. Det gælder uanset antallet af celler eller batterier, der bruges og kombineres for at lave det. Det reducerede fodaftryk og dimension gør, at produktet kan passe ind i små og trange områder og rum. Selv når den placeres på snævre og indsnævrede steder, kan pakken fungere problemfrit og uden nogen fejl.

I næsten alle tilfælde har en brugerdefineret 18650 batteripakke et sikkerhedsarrangement i form af et batteristyringssystem (BMS) eller et beskyttelseskredsløbsmodul (PCM). De arbejder med det formål og det formål at beskytte produktet i forskellige tilfælde af funktionsfejl. De to systemer gør det under en kortslutning, overafladning, overspænding, overtemperatur eller overopladning.

Hvad er de faktorer, der bestemmer prisen på en brugerdefineret 18650-batteripakke?

Prisen på en brugerdefineret 18650 batteripakke kan variere med flere faktorer. Det kan også ændre sig afhængigt af mærket eller virksomheden, der fremstiller produktet. De parametre, der bestemmer prisen, medfører omkostninger ved:

• Unikke materialer, funktioner eller komponenter
• Konstituerende celler
• Kvalitetskontrolprocedure
• Test og verifikation
• Emballage og forsendelse

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

For mere om kina custom 18650 batteripakke– definition, funktioner og pris, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X