Wat zijn de beperkingen en voordelen van een op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak?

Wat zijn de beperkingen en voordelen van een op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak?

Wat zijn de beperkingen en voordelen van een op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak?
Je voelt je vast opgewonden nu je van plan bent om een op maat gemaakt lithium-ionbatterijpak. De kans is groot dat je erover hebt gehoord en dat je besloten hebt om het op te pakken. Ik heb zin om je zelf een knuffel te geven voor je bewustzijn en kennis over lithium-ionbatterijen.
Als je lang genoeg op deze planeet hebt geleefd, zou je beseffen dat elke medaille twee kanten heeft. Dat betekent gewoon dat niets in het leven allemaal rooskleurig is. Alles wat een goede kant heeft, heeft altijd bijwerkingen. Hier zijn de twee kanten van de medaille die u moet weten over lithium-ionbatterijen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Hier zijn een aantal voordelen van lithium-ionbatterijen, ongeacht wie deze heeft vervaardigd:

Hoge energie dichtheid
Dit is een van de grootste verkoopargumenten van lithium-ionbatterijen. We leven in een snel tijdperk waarin onze digitale behoeften worden vervuld door verschillende draagbare apparaten. En deze apparaten gaan naar verwachting veel langer mee als ze worden gebruikt nadat ze zijn opgeladen. Dat is waar de wetenschap van hogere energiedichtheid veel zin lijkt te hebben.
Bovendien zijn krachtige toepassingen voor het aandrijven van EV's gemeengoed geworden. Vanwege deze eigenschap onderscheiden lithium-ionbatterijen zich duidelijk van de anderen. Naarmate de tijd vordert, mag je verwachten dat deze vraag zal toenemen, wat waarschijnlijk zal leiden tot meer populariteit voor de lithium-ionbatterijen.

Zelfontlading
Een veelvoorkomende tekortkoming die wordt opgemerkt bij verschillende oplaadbare batterijen is hun vermogen om te snel te ontladen. Batterijtypes zoals Ni-Cd en NiMH zijn zwaar beschuldigd van deze fouten. Hun efficiëntie is verminderd met een snelle zelfontlading.
Fabrikanten van lithiumbatterijen hebben dankzij hun lage zelfontladingssnelheid een stevige voet aan de grond kunnen krijgen op de batterijmarkt door voor de anderen te racen. Het heeft een ontladingssnelheid van ongeveer 5% binnen de eerste 4 of 5 uur en neemt vervolgens af tot ongeveer 1% in een maand.

Onderhoud op laag niveau
Iedereen die van plan is een batterij te gebruiken om het een of het ander te bereiken, moet even goed nadenken over het onderhoud van de batterij om deze op een optimaal niveau te laten presteren. Voor sommige batterijtypes kan dit hectisch zijn.
Als u een lithium-ionbatterij gebruikt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Ze hebben bijna geen onderhoud nodig om ze in goede conditie te houden. In tegenstelling tot op nikkel gebaseerde batterijen die geheugeneffect hebben als ze goed worden onderhouden, hebben lithiumbatterijen geen enkele vorm van onderhoud nodig om te laten werken zoals verwacht.

celspanningen
Eén lithium-ionbatterijcel kan tot 3.6 V produceren. Dat kan grote voordelen opleveren als je iets weet van batterijtechnologie. Het betekent gewoon dat er niet veel cellen nodig zijn om een ​​apparaat gemakkelijk van stroom te voorzien. Dit is niet wat beschikbaar is voor sommige andere batterijen. Sommige van de andere batterijen hebben meerdere cellen nodig om sommige alledaagse apparaten evenveel te voeden. Dit zou qua grootte een mogelijk nadeel kunnen zijn.

Een verscheidenheid van hen beschikbaar
Er is vrijwel geen reden waarom u geen lithium-ionbatterij zou kunnen gebruiken. Het zijn verschillende modellen die tegenwoordig op de markt zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is er een zoeken die past bij het doel waarvoor u hem wilt gebruiken, en u zult er een vinden. Van mobiele consumentenelektronica tot toepassingen met hoog vermogen, er zijn verschillende, betrouwbare lithium-ionbatterijen die u voor uw doel kunt gebruiken.
Nu zijn we klaar met de goede kanten van lithium-ionbatterijen. Laten we nu eens kijken naar de andere kant van deze technologie.

Bescherming nodig
Je hebt dit waarschijnlijk ergens gelezen, maar begreep niet wat het betekende. EEN Aangepast lithium-ionbatterijpak vereist een soort beveiligingscircuit om efficiënt en betrouwbaar te werken. Door bescherming zijn ze beter af als ze worden verhinderd door diepe laadcycli te gaan. Zo kunnen ze binnen veilige grenzen werken. Gelukkig werken veel consumentenartikelen modaliteiten uit om ervoor te zorgen dat ze veilig kunnen worden gebruikt met lithium-ionbatterijen.
En in veel gevallen zijn de zogenaamde beschermingsmechanismen ingebouwd in het lithium-ionbatterijpakket zelf. Het circuit is eveneens ontworpen om extreme temperaturen te voorkomen.

vervoer
Veel transportmaatschappijen verbieden elk transport dat te maken heeft met lithium-ionbatterijen. Anderen die het toestaan, hebben beperkingen aan het aantal batterijen dat met hun luchttransport kan worden verplaatst. Het is ook mogelijk dat u andere vervoersmaatschappijen tegenkomt die het niet erg vinden hoeveel lithium-ionbatterijen u onderweg tegenkomt.
Wat lithium-ionbatterijen betreft, zijn er zoveel voorschriften voor het vervoer ervan in vliegtuigen. Al deze zijn onderhevig aan wijzigingen op basis van onderzoek en rapporten. Het goede ding is dat fabrikanten van lithiumbatterijen onvermoeibaar werken om het tij te keren en de batterij veiliger te maken om te verplaatsen.

Kosten
Dit moet u in zwart-wit worden gespeld. Ja, ze zijn duurder. Ze kosten meer dan hun tegenhangers. Echt, je kunt niet verwachten dat ze anders de moeite waard zijn. Ze passen een meer superieure technologie toe om de klus te klaren. Het zal u meer van dienst zijn, langer meegaan en u helpen uw doelen te bereiken. U kunt dus niet verwachten dat u minder geld uitgeeft om het te krijgen. Als u hoopt lithium-ionbatterijen te gebruiken als vervanging voor een van de apparaten, bereid u dan voor. Het kost wel wat.

Aangepaste lithium-ionbatterij 18 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 18 Pack

Conclusie
Deze post heeft het redelijk goed gedaan door de spreekwoordelijke kanten van de medaille te doorlopen, dit geval - lithium-ionbatterijen. Een op maat gemaakt lithium-ionbatterijpakket biedt enorme voordelen. Maar je moet je ook bewust zijn van de tekortkomingen ervan. Voor de goede orde, hun voordelen wegen veel meer op dan hun nadelen. Lithium-ionbatterijen zijn de juiste keuze als u echt wilt dat uw mobiele apparaten u optimaal van dienst zijn.

Voor meer over op maat gemaakt lithium-ionbatterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan China fabrikant van lithium-ionbatterijen op maat JB Battery op https://www.lithiumbatterychina.com voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X