Wat maakt een 48v 200ah LiFePO4-batterij in golfkarretjes zeer betrouwbaar?

Wat maakt een 48v 200ah LiFePO4-batterij in golfkarretjes zeer betrouwbaar?

Wat maakt een 48v 200ah LiFePO4-batterij in golfkarretjes zeer betrouwbaar?
Toen enkele jaren geleden loodzuurbatterijen in golfkarretjes werden gebruikt, haalden ze veel krantenkoppen. Fast forward zoals vandaag, u zult merken dat deze batterijen uit de markt zijn verdwenen. de komst van LiFePO4-batterijen die in golfkarretjes worden gebruikt, heeft er trouwens voor gezorgd dat mensen niet veel praten over loodzuurbatterijen. De reden voor een dergelijke ontwikkeling is eenvoudig te begrijpen. Het is het feit dat de eerste optie (LiFePO4) van batterijen in veel opzichten zeer betrouwbaar is.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Hier is het belangrijkste probleem:
Het probleem is dat ondanks de populariteit die onder andere 48v 200ah LiFePO4-batterijen in golfkarretjes lijkt te winnen, er mensen zijn die nog steeds niet in hun potentieel geloven. Deze personen zijn van mening dat loodzuuraccu's een betrouwbaardere en vertrouwdere optie zijn. Als u zich tussen deze mensen bevindt, is het veilig om te concluderen dat u in een grot bent vertrokken. Dit komt omdat de meeste golfkarren beginnen over te schakelen op het gebruik van LiFePO4-batterijen.

Het belangrijkste doel van dit bericht is om u te helpen meer te begrijpen over: 48v 200ah LiFePO4 golfkar batterijen. Het lijdt geen twijfel dat u na het lezen van onderstaande details er zeker van zult zijn dat deze batterijen echt de toekomst van golfkarren vertegenwoordigen.

Begrijpen wat LiFePO4-golfkarbatterijen zijn
LiFePO4-batterijen worden ook wel lithium-ijzerfosfaatbatterijen genoemd. Ze werken op dezelfde manier als lithiumionen. Het grote verschil is echter dat ze gebruik maken van een grafiet-koolstofelektrode en kathodemateriaal. Hun anode wordt gekenmerkt door een metalen achterkant. Er is iets dat de meeste mensen niet begrijpen over deze batterijen. Dit is het feit dat ze zijn ontworpen of gebouwd om te fungeren als een upgrade van de originele lithium-ionbatterijen. Het betekent simpelweg dat wat Li-ion-batterijen uw golfkar ook kunnen bieden, LiFePO4-batterijen meer kunnen bieden.

Vraag je je af wat deze batterijen zo betrouwbaarder maakt dan hun tegenhangers? Het is natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat andere eigenaren van golfkarren de mogelijkheid overwegen om deze batterijen te gebruiken. Ze hebben bijvoorbeeld een veel beter en compacter ontwerp dan loodzuur- en li-ionbatterijen die in golfkarretjes worden gebruikt. Hierdoor zijn ze erg makkelijk in gebruik.

Belangrijke punten om op te merken over LiFePO4-batterijen
• Ze zijn compacter in vergelijking met de meeste batterijen die op de markt verkrijgbaar zijn
• Door hun hoge mate van flexibiliteit kunnen ze ook voor andere doeleinden worden gebruikt
• Ze zijn economisch op lange termijn

Wat maakt deze batterijen eigenlijk zo betrouwbaar?
Voor het geval je een van de mensen bent die vraagt ​​waarom LiFePO4-batterijen gebruikt in golfkarretjes zijn zeer betrouwbaar, hieronder zijn enkele van de redenen.

Weinig onderhoud nodig. Heeft u in het verleden ooit een van die batterijen gebruikt waarbij regelmatig water geven nodig is om ze aan de gang te houden? Dit moet natuurlijk gebeuren, omdat dit de enige manier is om ze in goede staat te houden en optimale prestaties te leveren. Dit is een van de grootste problemen waarmee mensen in hun golfkarretjes worstelden. Ze moesten ervoor zorgen dat deze batterijen regelmatig worden bewaterd. Als u dit niet doet, kan dit op de lange termijn tot meer uitgaven leiden.

In dit opzicht zijn LiFePO4-batterijen echter heel anders. Ze zijn heel eenvoudig te gebruiken, omdat er geen onderhoud nodig is om ze in perfecte staat te houden. Het enige dat u moet garanderen, is dat ze moeten worden bewaard op plaatsen met een perfecte temperatuur. Het verouderingsproces kan aanzienlijk worden vertraagd wanneer het op koele plaatsen wordt bewaard.

Belangrijkste punten om altijd te onthouden
• Bewaren op plaatsen met een temperatuur van 15°C (59°F)
• Zorg ervoor dat de batterij tijdens het opbergen gedeeltelijk is opgeladen
• Ervoor zorgen dat 40% van de lading perfect is, wordt aanbevolen wanneer u een dergelijke batterij niet gebruikt
• Voorkom een ​​situatie van 100% opladen

Lage ontladingssnelheid. Er is iets met lithiumbatterijen dat de meeste mensen niet veel begrijpen. Dit is het probleem van zelfontlading. Met andere woorden, het is een situatie waarbij batterijen vanzelf ontladen. Lithium-ion- en LiFePO4-batterijen zijn in dit opzicht vergelijkbaar. Dat wil zeggen, ze staan ​​bekend om hun zelfontlading. Met dit proces hoef je ze niet per se te gebruiken voordat hun krachten geleidelijk afnemen.

Het is alleen de vraag welke van de twee het meest ontlaadt als hij niet wordt gebruikt. Natuurlijk ontladen LiFePO4-batterijen die in golfkarren worden gebruikt, zeer langzaam. Je merkt namelijk bijna niet of ze aan het ontladen zijn.

Belangrijke punten om op te merken
• Het mag niet ontladen onder 3.0 V voordat het opnieuw wordt opgeladen
• Op een koele plaats bewaren om snelle ontlading te voorkomen

Ze zijn zeer duurzaam. Dit is een ander aspect waarvan is bewezen dat LiFePO4-batterijen voor golfkarren op dit moment erg populair zijn. De materialen die worden gebruikt in hun constructie zijn van hoge kwaliteit. Dit is als enige verantwoordelijk voor dergelijke batterijen die tot 7 jaar meegaan zonder beschadigd te raken. Het mooiste is dat bedrijven constant aan deze technologie werken. Dit betekent dat het met het verstrijken van de tijd zelfs beter zal worden.

Hun ruige karakter maakt ze perfect voor elk soort scenario. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de instructies van de fabrikant zijn gevolgd. Laad ook op zoals hierboven vermeld om het in een perfecte staat te houden.

Ze zijn veilig. Dit is misschien nog een reden waarom LiFePO4-batterijen als zeer veilig worden beschouwd. Ze ervaren bijvoorbeeld geen oververhitting door hun constructie. In tegenstelling tot de meeste batterijen die u op de markt zult vinden, is er geen gevaar voor het uitbreken van brand, zelfs niet als deze batterijen lek zijn.

Belangrijke punten om op te merken
• Ze zijn goed verzegeld
• Ze bevatten geen gevaarlijke kathodematerialen

aangepaste lithium-ion golfkar batterij fabrikant china

aangepaste lithium-ion golfkar batterij fabrikant china

Conclusie
Het bovenstaande gezegd hebbende, is het heel duidelijk dat 48v 200ah LiFePO4-batterijen waarschijnlijk een van de meest betrouwbare opties zijn die u op dit moment in uw golfkar kunt gebruiken. Ze zijn een volledige definitie van efficiëntie.

Voor meer over 48v 200ah LiFePO4-batterij in golfkarren, kunt u een bezoek brengen aan china lithium-ion golfkar batterij fabrikant JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X