Kinesiska tillverkare av litiumjonbatteripaket och drivande trådlösa verktyg

Kinesiska tillverkare av litiumjonbatteripaket och drivande trådlösa verktyg

Kinesiska tillverkare av litiumjonbatteripaket och drivande trådlösa verktyg
Många affärer som underhåll har förändrats genom att trådlösa verktyg träder in på marknaden. De trådlösa verktygen är tidsbesparande och det är enkelt att använda dem nästan var som helst. Sedan introduktionen av trådlösa verktyg har stora framsteg gjorts hittills. När ett verktyg har en stor spänning betyder det mer kraft och en lång körtid. Detta gör att det är viktigt att hitta det perfekta batteriet för att driva dessa verktyg. Att få ett batteri som är lätt och tåligt är en bra sak för hantverkare. Att få ett lättare batteri innebär att verktyget också blir lättare.

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Det bästa med att plocka litiumjonbatterier för den här typen av verktyg är att de kan leverera längre körtid för varje laddning än NiCad. Batteriernas största kapacitet är 3.0 Ah. Litiumjonkörningstiden kanske inte är bättre än NiMH, men den totala prestandakraften under dess livslängd är så mycket bättre. Resultaten kan tydligt ses i strömförsörjning under litiumjonbatteriets livslängd jämfört med andra typer av batterier. Leveranskurvan är ganska stabil jämfört med andra tekniker. Kraftförsörjningen förblir konstant under laddningstiden. Sladdlösa verktyg fungerar annorlunda när kraften börjar gå ner.

När det gäller litiumjonbatterier minskas strömförlusten drastiskt i slutet av laddningen. Detta innebär att dessa typer av batterier ger bättre prestanda över batteriets livslängd än NiMH och NiCad.

Det finns en annan fördel med att använda den med sladdlösa elverktyg: den ergonomiska designen som den bär. Batteriet är litet och behöver därför inte sträcka sig till verktygshandtaget. Detta gör det lättare att få ett bekvämt grepp som förbättrar användningen av verktyget. Detta innebär att det kan finnas större användning av litiumjonbatterier i trådlösa verktyg även i framtiden.

Även om NiMH- och NiCad-batterier fortfarande kan användas, kan de så småningom fasas ut av litiumjonbatterier. Detta beror på att litiumjonbatterier är mycket populära i kategorin uppladdningsbara batterier. Det är därför de är så populära i olika enheter oavsett storlek. Dessutom är deras kvalitet bra jämfört med andra batterityper, och det finns många fördelar med att välja dessa batterier framför andra.

Det hjälper till att hitta en kinesisk litiumtillverkare som kan producera miljövänliga batterialternativ. JB-batteriet använder inte alltför giftiga metaller vid tillverkning av litiumjonbatterier. Användningen av tungmetaller kan skada miljön, och det är något som företaget är väl medvetet om.

Anpassat litiumjonbatteripaket 5

Anpassat litiumjonbatteripaket 5

JB Battery har funnits i över ett decennium och omfattar de bästa tekniska metoderna för att skapa de mest funktionella litiumjonbatterierna för att fungera med olika kapacitet, och i enlighet med strömbehovet för vissa applikationer kan man få 72v 100ah lifepo4 batteripaket, 48v litiumjonbatteripaket eller golfvagn, 24v 100 ah litiumjonbatteri och 12v 105ah litiumjonbatteri bland andra.

Det bästa är möjligheten att skapa skräddarsydda alternativ. Detta säkerställer att effektbehovet och storleken uppfylls väl.För mer om kinesiska tillverkare av litiumjonbatteripaket kan du besöka JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X