Att byta till Kina skräddarsydda LifePo4 golfbilsbatterier

Att byta till Kina skräddarsydda LifePo4 golfbilsbatterier

Att byta till Kina skräddarsydda LifePo4 golfbilsbatterier

Blysyrabatterier var det enda som de flesta av vagnägarna visste om. Men teknik hände, och bättre val togs fram. Detta har lett till en stor utveckling när det gäller hur människor ser på strömförsörjningen. Många människor har bytt från blybatterier till lifepo4 golfbilsbatterier för bättre prestanda och säkerhet.

Litiumbatterier är inte en ny sak idag, och så många människor är medvetna om deras existens och varför de är det överlägsna valet. Det finns många saker som du måste tänka på innan du skaffar en. Även om det är den bästa tekniken så hjälper det att veta att tillverkarna inte är lika.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Varför välja lifepo4 golfbilsbatteriparker?
Det finns så många anledningar till varför du bör ta ett steg och byta till lifepo4 golfbilsbatteripaket. Det är ett av de mest informerade och bästa besluten du någonsin kan fatta. Anledningen till att det är viktigt att byta är:

• Konstant effekt: jämfört med blysyra kan dessa batterier erbjuda full effekt under hela cykeln. Även när batteriet är på 5 procent minskar inte prestandan. Att ha ett lågt batteri betyder inte en trög prestanda. Det är därför så många människor nu föredrar detta batteripaket.

• Lättvikt: Jämfört med blybatterier råkar litiumbatterier väga halva vikten. Det är därför batterierna är så enkla att installera. Eftersom batteriet är lätt betyder det en bättre golfbilsprestanda. Detta gör att golfbilen kan uppnå en hög hastighet utan att ens försöka.

• Snabbladdning: det fina med litiumjonbatterier är hur snabbt de kan laddas helt. På bara 3 timmar kan du uppnå en full laddning. Detta är en betydande förbättring jämfört med blysyramotsvarigheterna som kan ta upp till 8 timmar att ladda helt.

• Underhållsfri: blysyra behöver vatten då och då för att reglera dess prestanda och uppvärmning. Med lifepo4 golfbilsbatterier, du behöver inget vatten. Du behöver inte rengöra syrarester heller. Du behöver bara ladda, och du är klar.

• Säkerhet: Lifepo4-kemi är mycket säker. De inkluderar också BMS eller batterihanteringssystem. Managementsystemet är tänkt att reglera all värme som produceras och eliminera risken för överhettning och överladdning.

• Längre livslängd: jämfört med andra kemier har lifepo4 golfbilsbatterier en längre livscykel, vilket gör dem till ett överlägset alternativ att välja.

• Längre hållbarhet: batteriernas självurladdning är ganska låg. Detta innebär att de kan behålla ett laddningstillstånd under mycket längre tid, även när de inte används.

• Miljövänligt: ​​batterierna behöver inte lång tid att ladda, och de farliga materialen som används för att skapa dem är minimala. Det betyder att lifepo4-batterierna är miljövänliga jämfört med blysyra.

För att hitta det perfekta lifepo4 golfbilsbatteriet för din golfbil måste du överväga dina specifika behov och vilken golfbil du har. Detta är det enda sättet att säkerställa att batteriet du köper verkligen är det rätta för dig. Tänk på kapaciteten, spänningen och dimensionerna, så går du inte fel.

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

48v 100ah litiumjonbatteripris i Kina

För mer om att byta till Kina skräddarsydda LifePo4 golfbilsbatterier, kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-golf-cart-batteries.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X