Hvad er forskellen mellem lithium- og lithium-ion-batterier?

Hvad er forskellen mellem lithium- og lithium-ion-batterier?

Batterier er meget involveret i folks daglige livsstil i form af bilbatterier, genanvendelige opladningsbatterier, hjemmebatterier og endnu mere. Disse batterier er fremstillet af forskellige materialer, såsom aluminium, fosfor og lithium blandt alle lithiumbatterier, der er meget brugt af mennesker. Når det siges at være lithiumbatterier, selv i lithiumbatterier, fremstilles de i lithiumkombinationer såsom lithiumphosphor, lithium jernholdigt og lithium-ion-batterier. Lithium-batterier adskiller sig meget fra lithium-ion-batterier og andre lithium-kombinationsbatterier. Oprindeligt brugte folk lithiumbatterier i vid udstrækning, som har tendens til at starte ild for at undgå sådanne problemer på nuværende tidspunkt bruger folk lithiumionbatterier i bred vifte. Mange kan tænke hvad er et lithiumbatteri? Lithium-ion-batteri er et genopladeligt batteri i dette batteri, lithiumionerne bevæger sig fra negative elektroder til positive elektroder, når batteriet bruges, og mens de oplades, flytter lithiumionerne tilbage til negative elektroder. Normalt bruger lithiumbatteri metallisk lithiumelektrode, der forbliver som ikke genopladeligt lithiumbatteri her i lithiumionbatterier, de bruger interkaleret lithiumforbindelse som en elektrode, der gør det til et genopladeligt.

Hvordan klassificeres lithiumionbatterier?

Generelt lithium-ion-batterier er klassificeret efter størrelse og form baseret på dette, lithium-ion-batterierne er fremstillet og samlet i pakker for at sende udstyrsbrug. Bortset fra dette klassificeres de yderligere lithiumionbatterier baseret på andre faktorer, der er anført nedenfor.

  • Lithium-ion-batterier er klassificeret ud fra skaltypen og -formen til fælles, der er kun to typer skal bruges i lithium-ion-batteriproduktion den ene er cylindrisk stålskal og den anden er prismatisk type med aluminiumskal.
  • Lithium-ion-batterierne klassificeres i forskellige typer baseret på deres fysiske længde og interne beskyttelseskredsløb. Dette forhindrer igen skader på grund af kortslutning og overafladning.
  • Ofte er lithiumbatterierne repræsenteret i femcifrede tal, der indikerer de fysiske dimensioner af battericellen.

Hvor de to første cifre repræsenterer batteriets diameter i millimeter, repræsenterer de øvrige trecifrede tal batteriets højde i titusinder af millimeter. Når folk kontrollerer for økonomiske sikre lithium-batterier, er det bedre at vælge produkt fra den specificerede producent eller brugerdefinerede producenter af lithium-ion-batterier.

Anvendelse af lithiumionbatterier:

Lithium-ion-batterierne er meget udbredt i alle anvendelser, som f.eks

  • elektronik Forbruger
  • Husholdnings efterretning
  • Køretøjer
  • Medicinsk udstyr
  • AGV-robotter
  • Strømforsyningspaneler

Bortset fra ovenstående liste bruges det også i belysningsproducenter, såsom nødbelysning, i udendørs lamper, lanterne, industrielle belysning og miner's lampe. Selv disse batterier bruges i vid udstrækning til offentlig brug såsom stregkodescannere i butikker, håndholdte printere og i POS-maskiner. Ikke kun dette, lithium-ion-batterier, der bruges i lette strømprodukter som legetøj, modelfly, elektriske værktøjer og elektroniske cigaretter.

For mere om Brugerdefinerede lithiumionbatteriproducenter i Kina, kan du besøge JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited er en lithium-ion batteri fabrik,som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. De er professionelle leverandør af lithium-ion-batterier med produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefon batterier, serverbatterier, flashlysbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, batterier til elværktøj, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/about-us/

Del denne post


en English
X