Vælg en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke til din golfvogn - Kompromis ikke med dit spil

Vælg en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke til din golfvogn - Kompromis ikke med dit spil

Vælg en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke til din golfvogn - Kompromis ikke med dit spil
De fleste golfspillere har travle virksomhedsledere, der længes efter det ene stress-spil golf en gang om ugen. På et tidspunkt, hvor du er klar til dit spil, kan batteriet, der giver op på dig, nægter at accelerere eller bremse farten på en op ad bakke, mildt sagt irriterende. Det ville derfor ikke være overdrevet at sige, at for en optimal golfoplevelse er en golfvogn, der er drevet med et supergolfvognbatteri, bydende nødvendigt.

Som enhver golfekspert vil fortælle dig, at hvis der er noget batteri, der passer til regningen, skal det være det seneste 36V litium golfbatteri eller 48v 20ah lithium-ion-batteri, der har en klar fordel i forhold til ethvert blybatteri. Nogle traditionalister vil måske sige, at prisfaktoren for blybatterier stadig gør dem til et bedre valg i forhold til lithium-ion-kollegerne. Men hvis du ser nøje, er dette argument ikke sandt. Lad os fortælle dig hvorfor.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Mindre opladningstid
For at opretholde god hastighed over ethvert golfterreng skal din golfvogn opretholde ensartet kraft. Som du måske har oplevet med blybatterier, golfvogne begynder at bremse, når strømmen tømmes. For at oplade det maksimalt skal du bruge mindst 8 til 10 timer. Men med et lithium-ion-batteri er der ikke noget sådant problem. Selv når opladningen begynder at blive udtømt, påvirker det ikke hastigheden eller ydeevnen for din vogn. Desuden skal du maksimalt 100 til 2 timer for at bringe det tilbage til 3% opladning. Hvis du har travlt, kan din vogn blive opkrævet op til en god 80% på kun en time!

Batteriets levetid
Et gennemsnitligt blybatteri holder op til 500 til 1000 cyklusser. EN lithium-ion batteri på den anden side varer væsentligt længere op til 2000 cykler. Dette skyldes, at de nyeste lithium-ion-batterier er forsynet med et batteristyringssystem (BMS), der sikrer, at det fungerer optimalt.

Ingen vedligeholdelse
En af de vigtigste ting, som en golfvognsejer altid skal være forsigtig med med blybatterier, er kemiske spild og syre lækager. Disse kan ikke kun beskadige dit køretøj, men kan være ekstremt farlige og også en sundhedsfare. Der er ikke sådan problemer med vedligeholdelse med lithium-ion-batterier, fordi de forbliver helt forseglede. Alt du skal gøre er at oplade det, og det er klar til et spin.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 13

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 13

Når du vælger et lithium-ion-batteri i stedet for et blybatteri, sparer du således på energiomkostninger, vedligeholdelsesomkostninger og potentielle reparationsomkostninger. Desuden sparer du med helt nye lithium-ion-batterier i golfbiler, der let varer et årti eller deromkring, udskiftningsomkostninger. Så for dem, der argumenterer for prisfaktoren for lithium-ion-batterier, ville du ikke være af mærket, hvis du hævder, at en på lang sigt lithium-ion golfvogn batteri viser sig at være større værdi for pengene sammenlignet med dets blysyre-modstykke.

Del denne post


en English
X