Kina producenter af lithium-ion-batteripakker og gør batterierne bedre til brug

Kina producenter af lithium-ion-batteripakker og gør batterierne bedre til brug

Kina producenter af lithium-ion-batteripakker og gør batterierne bedre til brug

Lithium-ion-batterier har et aldrende problem, og dette er et område, hvor mange producenter ikke taler om. Der er kapacitetsforringelse, som regel mærkbar, når et år er forbi, uanset om batteriet bruges. Batterier har også en tendens til at svigte i et tidsrum på to til tre år. Det er vigtigt at bemærke, at andre typer batterier også har degenerative effekter relateret til alder.

JB-batteriet har arbejdet hårdt for at forbedre sine lithium-ion-batterier for at gøre dem mere sikre, mere effektive og pålidelige. De nye kemiske kombinationer forbedres mere, og nye versioner introduceres fra tid til anden i hurtig fremgang. På grund af hvor ofte batterier introduceres og nye ændringer foretages, er batteriets alder stadig lidt svær at vurdere.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Kinesiske producenter af lithiumbatterier anbefaler, at batterierne opbevares køligt for at bremse ældningen. Dette anbefales også til andre kemier. Den anbefalede opbevaring er ved en temperatur på 15 grader Celsius. Det anbefales også, at batteriet oplades særligt, inden det opbevares, en opladning på 40% fungerer godt.

Der er mange typer lithium-ion-batterier, der er tilgængelige fra JB-batterier. Disse inkluderer 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 24v 100ah lithium-ion batteri, 12v 105 ah lithium-ion batteri og 48 v lithium-ion batteripakke til golfvogn. Der er også andre typer batterier, alle med forskellig kapacitet. Disse kan skræddersyes, så de passer til forskellige applikationer med forskellige strømkrav.

Der er celler, der er ideelle til applikationer, der ikke har brug for ultratynde geometrier, såsom mobil computing. Der er dog tidspunkter, hvor det kan være nødvendigt med tynde pakninger, og i et sådant tilfælde kan en prismatisk lithiumioncelle være et godt valg. Når sådanne specifikationer kræves, koster det måske mere, men funktionaliteten og den lagrede energi gør det umagen værd.
Lithium-ion-batterier tilbyder høj energitæthed, og der er potentiale for at opnå endnu højere kapaciteter i fremtiden.

Når batterierne er nye, kræves langvarig priming ikke. Alt, hvad der skal gøres, er en regelmæssig afgift, og enhver anden ting falder på plads. Selvafladningshastigheden er ret lav sammenlignet med nikkelbaserede batterier. Dette er en af ​​de største fordele, og hvad gør lithium-ion-batterier så overlegne i forhold til andre batterimuligheder.

Selvom det er rigtigt, at lithium-ion-batterier kræver kredsløbsbeskyttelse for at opretholde strøm og spænding i sikre grænser, er det stadig en ekstra fordel, fordi det sikrer, at ulykker reduceres kraftigt. Når de ikke er i brug, har batterierne også en tendens til at blive ældre, men aldringseffekten kan også kontrolleres.

Et af de største problemer er, at der er transportrestriktioner. Forsendelser med store mængder kan være underlagt nogle kontrolforanstaltninger, hvilket gør det lidt vanskeligt at transportere batterierne. På den anden side er håndbatterier ikke begrænset i de fleste tilfælde.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 7

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 7

Det er en fornuftig ting at gøre med den bedste lithium-ion-batteriproducent. En producent, der forstår fordele og ulemper ved lithium-ion-batterier som f.eks. JB-batteri, kan nemt foretage justeringer, der sikrer, at ulemperne holdes lave, og batterierne bliver endnu mere funktionelle. For mere om producenter af litiumionbatteriprodukter i Kina kan du besøge til JB-batteri kl https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html for mere info.

Del denne post


en English
X