Brugerdefineret solenergisystem batteripakke

Brugerdefineret solenergisystem batteripakke

Historik om det genopladelige batteri og fordele

Lithium-ion-batterier er i øjeblikket opdelt i lithium-ion-batterier (LIB) og lithium-ion-batterier (PLB). De positive og negative elektrodematerialer, der anvendes i lithium-ion-polymerbatterier, er identiske med dem i lithium-ion-batteriet, og funktionsprincippet for disse to typer batterier er stort set det samme. Deres største forskel ligger i de forskellige elektrolytter, LIB ved hjælp af en flydende elektrolyt, mens PLB erstattes af en fast elektrolytpolymer. PLB'er er derfor mere populære, fordi de ikke vil eksplodere, selv på kort sigt.

Lithium-ion batteri på grund af høj driftsspænding, lille størrelse, let vægt, høj energi, ingen hukommelseseffekt, ingen forurening, lav selvudladning, generering af lang livscyklus.

Lithium-batterier bruges nu mere i vid udstrækning til energilagring inden for områderne vand, ild, vind og sol samt til andre energiforsyningssystemer, UPS (forkortelse for Power fleksibel uafbrudt), telekommunikation og el-håndværktøj, militær, luftfart og andet udstyr.

Brugerdefineret solenergi batteri

JB BATTERY er en af ​​Kinas førende aktører inden for genopladelige solbatteriprodukter. Vores vigtigste produkter er lithium-ion polymer polymerbatterier, lithiumbatterier, 18650 genopladelige batterier og lifepo4 genopladelige batterier. Virksomheden, der blev grundlagt i 2007, har 10 års erfaring med fremstilling af lithiumbatteriprodukter.

Vores virksomhed vil nøje respektere det kommercielle princip om "Zero Torence på kvalitetsproblemer og et hurtigt svar inden for 8 timer efter alle de problemer, som kunden støder på". Med vores kompromisløse forpligtelse til at give kunder over hele verden de mest konkurrencedygtige brugerdefinerede batteriløsninger, søger vi globale kunder og partnere til at leve i den grønne fremtid.

Vores eksisterende brugerdefinerede genopladelige batteriprodukter bruges i vid udstrækning inden for forbrugerelektronik, kommunikation, militær, medicinsk, finans, sikkerhed og mere.

TILPASET BATTERI DESIGN

JB BATTERY tilbyder kundetilpassede designtjenester til lithiumbatteripakker til alle vores kunder uden omkostninger. Du kan arbejde tæt sammen med vores ingeniør lige fra starten af ​​din enhed.

EN TESTING
JB BATTERY har alle sikkerhedsdatabladcertifikater og UN 38.3 sikrer din hurtige forsendelse ad søvejen eller i luften, vi hjælper dig med transport eller endda afgifter

ISO 9001 certificeret
10 års erfaring og ISO 9001-producenter sikrer, at alle dine batteripakker fremstilles korrekt hver gang. Derudover har vi alle certifikater som UL, KC, PSE, IEC.

Vores vision: at levere et genopladeligt batteri i verdensklasse til kunder over hele verden
JB BATTERI Mission: at blive leverandør af internationalt anerkendte genopladelige lithium-ion-batterier.
Virksomhedsværdier: integritet og pragmatisk, ansvar

Del denne post


en English
X