Producenter af lithiumpolymerbatteri fortæller en guide til at holde dit brugerdefinerede lithiumionbatteri sikkert

Producenter af lithiumpolymerbatteri fortæller en guide til at holde dit brugerdefinerede lithiumionbatteri sikkert

En guide til at holde dit brugerdefinerede lithium-ion-batteri sikkert
Som den mere fordelagtige løsning sammenlignet med traditionel dyb cyklus blybatterier, en lithium-ion-kemi er blevet det foretrukne valg til bærbar strøm på tværs af applikationer.
Det være sig de kompakte, der driver bærbare computere og smartphones eller batterier med højere kapacitet, der driver fritidskøretøjer, lithium-ion-batterier er overalt.
Lithium-ion-batterier udgør færre risici; der er ingen tvivl om det. Ikke desto mindre kan behovet for batteripleje og forholdsregler ikke elimineres.

Man skal være forsigtig, når man håndterer batterimaterialer og kemikalier, være opmærksom på opladningscyklusser og temperaturregulering og flytte batterier på tværs af stationer og udstyr. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du holder dit lithium-ion-batteri sikkert.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Fejlhåndtering af elektrolytter har altid været betragtet som en stor sikkerhedsrisiko for batterier. Traditionelle blybatterier skal konstant vandes for at opretholde ydeevnen. Det er dog ikke tilfældet med lithium-ionvarianter. Elektrolytterne er forseglet i battericellerne. Derfor behøver du ikke bekymre dig om personens eller ledsagerens skader forårsaget af utilsigtet spild eller hudkontakt.

Et stort problem med lithium-ion-batterier er den højere energitæthed. Batteriet skal afbrydes fra opladningsporten, i det øjeblik det når fuld opladning. Overopladning kan overophedes batteriet, hvilket øger risikoen for eksplosioner.

Batterier skal inspiceres dagligt for strukturelle ændringer. Batterier, der udsender en ukendt lugt, lækker væsker, overophedes eller viser synlige formændringer, skal udskiftes, før det forårsager en uheldig hændelse.

Glem ikke at spørge, om batteriet har et batteristyringssystem. Høj indgående strøm, overopladning, øget intern temperatur (uden for det sikre område) og batteri over afladning er kritiske forhold. De forårsager ikke kun batterifejl, men kan have farlige konsekvenser. Et integreret batteristyringssystem beskytter batteriet under disse kritiske forhold med en kontakt, der automatisk afbryder batteriet.

Omgivelsestemperaturen bliver også en vigtig overvejelse i batterisikkerheden. Batterier skal opbevares på et køligt, tørt, ventileret sted. Holdes væk fra direkte sol eller fra en brandfarlig kilde.

Når det kommer til lithium-ion-batterisikkerhed, overser vi ofte bortskaffelse af batterier. I stedet for at lade batterierne bare samle sig, når de er ubrugelige, er en bedre mulighed at overføre dem til en genbrugsenhed, hvor de kan genbruges eller bortskaffes effektivt.

I sidste ende koger det også ned til, hvor du køber lithium-ion-batteriet fra. Batteriet skal underkastes streng test og være certificeret af et uafhængigt testlaboratorium. JB batteri er en af ​​de førende producenter af lithium-ion-batterier, der kan være en god erstatning for alle slags blysyre-, gel- og AGM-batterier. Deres batterimodeller er kompatible med de fleste applikationer.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 12

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 12

Batterikabinettet skal være af god kvalitet for at modstå robust brug. Mere vigtigt er det af hensyn til sikkerhed og ydeevne, at du skal vælge et batteri, der er kompatibelt med din applikation eller dit elektriske værktøj.

Du bør altid læse produktvejledningen op for at kontrollere batterispecifikationerne. For at tilføje skal man strengt følge producentens anvisninger, når man bruger, opbevarer og bortskaffer et lithium-ion-batteri.

Del denne post


en English
X