Skal vide detaljer om en kinesisk tilpasset 24v lithium-ion-kørestolsbatteripakke

Skal vide detaljer om en kinesisk tilpasset 24v lithium-ion-kørestolsbatteripakke

Skal vide detaljer om en kinesisk tilpasset 24v lithium-ion-kørestolsbatteripakke

Hvad betyder udtrykket lithiumbatteri?

Udtrykket lithiumbatteri refererer til en unik type batteri. Det falder ind under den ikke-genopladelige slags og kommer med en metallisk stang eller komponent sammensat af lithium som den positivt ladede elektrode, anoden.

Sådanne batterier adskiller sig fra de andre produkter, der ligner deres kategori og funktion. Det afhænger af nogle få unikke og specifikke faktorer. Disse parametre kan bestå af den høje tæthed af energi eller ladning, de besidder. Stigningen i produktionsomkostningerne og produktionsomkostningerne bag dem spiller også en rolle.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

A lithium batteri finder typisk anvendelse i forskellige elektriske gadgets, produkter og apparater. De falder generelt ind under forbrugermarkedet.

Et lithium-batteri går også under navnet et lithium-metal-batteri. Forskellige modeller og versioner af disse produkter producerer og genererer imidlertid varierende spændinger og strømme. Det afhænger primært af deres overordnede konstruktion og design. Ikke desto mindre har de den samme grundlæggende struktur og kemi, der kredser om metallet lithium. Hvert sådant batteri har en elektrolyt, en katode, en separator og en anode. Generelt kræver det omkring 0.15 kg til 0.3 kg af det dannede metal hver kilowatt-time for at fungere og fungere problemfrit.

Hvad er et par must-know detaljer om et 24v lithium-kørestolsbatteri?

Som navnet antyder, a 24v lithium kørestolsbatteri henviser til et lithiumbatteri, der bliver brugt i en elektronisk kørestol. Sådanne genstande fungerer og fungerer med det formål og hensigten at forsyne den elektriske mobilitetsanordning, så den kan bevæge sig automatisk og uden ekstern hjælp og interferens. Udtrykket 24v angiver den samlede mængde spænding, lithiumbatteriet kan levere til kørestolen. I dette tilfælde står den på 24 volt.

I almindelige tilfælde bliver lithiumbatterier, der driver og fungerer sammen med kørestole eller andre mobilitetshjælpemidler og enheder, betragtet som og mærket som farligt gods. Det gælder for de tilfælde, hvor de bliver båret og transporteret med fly. Det kan være via nogle fly. Det er fordi de kan eksplodere. Det sker, når betingelserne for tryk og temperatur ikke opfylder standard og sikre grænser. Af netop denne grund skal flytning eller forsendelse af et 24v lithium-kørestolsbatteri med luft ske omhyggeligt. Det bør opfylde alle sikkerhedskravene, der er fastsat af IATA Dangerous Goods Regulations. Disse regler bliver fastlagt på ICAO's tekniske instruktioner.

Alle lithium-batterier har en chance og mulighed for overophedning og antændelse. Det kan skyldes en kunstig eller naturlig årsag. Eksplosionen af ​​disse batterier, der dannes i sådanne tilfælde, kan føre til dannelse og emission af farlige og dødelige gasser. De kan påvirke og have skadelig indflydelse på kroppens åndedræts- og kredsløbssystemer. Derfor kommer alle lithium-batterier med et batteristyringssystem (BMS). Dens integration og inkorporering med emnet reducerer risikoen for overophedning, overopladning, overafladning og andre uønskede situationer og omstændigheder. Et 24v lithium-kørestolsbatteri er ingen undtagelse fra dette tilfælde.

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

For mere om en kina custom 24v lithium ion kørestol batteripakke, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/china-24v-lithium-ion-battery-pack-for-electric-scooter-and-determining-whether-it-is-the-best-option.html for mere info.

Del denne post


en English
X