Hoe lang laadt een 12V 50Ah lithium-ion-golfwagenbatterij op voordat hij 100% bereikt

Hoe lang laadt een 12V 50Ah lithium-ion-golfwagenbatterij op voordat hij 100% bereikt

Hoe lang laadt een 12V 50Ah lithium-ion-golfwagenbatterij op voordat hij 100% bereikt
Vrijwel iedereen krijgt dit gevoel van opwinding wanneer de batterij tot 100% wordt opgeladen. Dat oplaadcijfer is wat u verzekert dat uw batterij u lang van dienst zal zijn. Maar dan is er nog een ander addertje onder het gras: verschillende batterijen met hun verschillende oplaadduur. Het is dus niet gepast voor u om een ​​batterij te kopen zonder te weten hoe lang deze volledig moet worden opgeladen, aangezien alle andere omstandigheden ideaal zijn.

Misschien wilt u overstappen naar 12V 50Ah golfkar batterij, maar u wilt wel heel zeker zijn van de oplaadduur. Als jij dat bent, dan ben je hier aan het juiste adres. Alles wat u moet weten over deze batterij en hun oplaadmogelijkheden, wordt u ter beschikking gesteld.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Snelle oplaadmogelijkheden
Als er één ding is dat heeft bijgedragen aan de aankondiging van lithiumbatterijen aan de rest van de wereld, dan is het wel hun snellaadvermogen. Bij lithium-ionbatterijen is de slogan: u laadt minder op en gebruikt meer!
Alle lithium-ionbatterijen hebben een ongelooflijke laadsnelheid als je ze vergelijkt met andere batterijtypes. Wat de oplaadduur van de batterij betreft, zal de 12V 50Ah Golf Cart Battery je ook niet teleurstellen.
U kunt uw ogen altijd gericht houden op wat er in de wereld van lithiumbatterijen gebeurt. We horen van geweldige introducties op het gebied van laadsnelheid van de batterij. Hoewel sommige van die ongelooflijke functies nog steeds in laboratoria worden getest, vinden sommige al hun weg naar de markt.

Oplaadduur voor 12V-batterijen
Het toestaan ​​dat u een redelijke tijd van het elektriciteitsnet blijft en afhankelijk bent van uw batterij voor voeding is een van de dingen die u kunt winnen bij het gebruik van een lithium-ion batterij. Een 12V lithium-ionbatterij kan tussen 100 en 12 uur tot 24% opladen. Ook moet je rekening houden met de laadcondities.
Maar er is nog iets waar je op moet letten. Het heeft te maken met de hoeveelheid warmte die vrijkomt bij het opladen. Als u ooit merkt dat de batterij meer dan normaal opwarmt, is het raadzaam om deze los te koppelen van de oplaadpoort en deze eerst af te laten koelen. In de meeste gevallen zijn dergelijke batterijen waarschijnlijk defect en daarom produceren ze veel warmte. een normale 12V 50Ah golfkar batterij geeft niet zoveel warmte af tijdens het opladen.

Een gestage evolutie
Lithium-ionbatterijen zullen de harten van gebruikers blijven winnen, omdat de fabrikanten vastberaden zijn om het beter te maken en hun klanten een betere tevredenheid te garanderen. We hebben het gehad over 12V-batterijen die tot 12 uur nodig hebben om volledig op te laden. Er zijn anderen die niet zo lang nodig hebben om het opladen te voltooien.
Het beste is dat deze jongens nooit zullen stoppen met werken. Ze denken altijd na over hoe ze hun klanten het beste kunnen geven. Weet u bijvoorbeeld dat er een lithium-ionbatterijproduct in aantocht is dat niet tot 10 minuten nodig heeft om volledig op te laden? En dat je diezelfde accu een flink aantal uren kunt gebruiken? Zolang het 12V 50Ah golfkarbatterijen betreft, moet het beste nog komen.

Waarom we niet meer terug kunnen?
Lithium-ionbatterijen zijn de toekomst van oplaadbare batterijen. Ze hebben onze perceptie van wat oplaadbare batterijen tegenwoordig zijn volledig veranderd. Als je aan iets anders denkt dan lithium-ionbatterijen, zou je jezelf waarschijnlijk in de voet schieten. Dus hier zijn nog enkele redenen waarom we niets anders kunnen bedenken;
1) Ontlaadt snel zonder de batterij te beschadigen - dit klinkt misschien een beetje raar als u niet gewend was aan oplaadbare batterijen vóór de opkomst van lithiumbatterijen. Het is fijn dat je ze kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn de cellen binnenin te beschadigen tijdens een ontlading. Voor veel andere batterijen is dit niet hetzelfde verhaal. Voor sommigen durf je ze niet te gebruiken en ontlaad je ze snel omdat het de cellen binnenin zal beschadigen. Zelfs als je overweegt ze op te laden, moet je oppassen dat het niet te snel gaat, anders loopt het uit op schade.

2) Meer oplaadcycli – sommige batterijen staan ​​bekend als oplaadbare batterijen, maar in de echte zin kun je er niet op rekenen dat ze vele malen worden gebruikt. Ze kunnen maar een paar honderd keer worden opgeladen, en dat is alles. Ze worden nutteloos. Lithium ion batterij, aan de andere kant, kan duizenden keren worden opgeladen en toch nuttig en betrouwbaar zijn. 12V 50Ah golfkarbatterijen is een eenvoudige definitie van: u krijgt meer waar voor uw geld.

3) De zelfontladingssnelheid is laag - in termen van zelfontladingssnelheid zullen veel batterijen alleen maar een teleurstelling blijven. Je kunt ze niet een tijdje bewaren als ze niet in gebruik zijn. Ze brokkelen af ​​bij de geringste kans om te sluimeren. Maar als je een lithium-ionbatterij hebt en je wilt deze om de een of andere reden niet gebruiken, dan kan deze aan de kant worden gehouden en zul je de batterij nog steeds op een behoorlijk niveau ontmoeten omdat deze niet in een snel tempo vanzelf leeg raakt.

4) Veiligheid - u moet ook rekening houden met veiligheid als u het over oplaadbare batterijen hebt. Sommigen eisen dat je meer dan voorzichtig moet zijn bij het gebruik ervan. Als een lithium-ionbatterij onder normale omstandigheden wordt gebruikt, hoeft u nergens bang voor te zijn.

lithium-ion golfkar batterij conversie

lithium-ion golfkar batterij conversie

Samengevat
Als je dol bent op supersnel opladen en een goed niveau van stroomafgifte, moet je gaan denken aan lithium-ionbatterijen. Ze zijn net zo goed als alle informatie die je over hen hebt. In dit artikel werd benadrukt dat de laadsnelheid van het ene lithiumbatterijproduct tot het andere kan verschillen. Maar het punt is dat ze allemaal supersnel opladen. Met iets dat zo snel kan worden opgeladen als 30 minuten of minder, wat kun je nog meer vragen? Schaf een 12V 50Ah golfkar-accu aan en begin te genieten van alle goede eigenschappen die daarbij horen.

Voor meer over 12V 50Ah lithium-ion golfkar batterij, kunt u een bezoek brengen aan china lithium-ion golfkar batterij fabrikant JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X