48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar - standaardspecificaties en reden van selectie

48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar - standaardspecificaties en reden van selectie

48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar - standaardspecificaties en reden van selectie

48v lithium-ionbatterijen zijn krachtige batterijen die zich richten op kracht, werkoutput en precisie. Ze streven naar het beste van elke factor. De batterijen zijn speciaal ontworpen voor en gebruikt in golfkarretjes en bieden tal van nuttige en handige functies en kenmerken die het doel ervan ondersteunen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

Standaardspecificaties van 48v lithium-ionbatterijen

De 48v lithium-ionbatterijen kunnen verschillende en verschillende eigenschappen hebben wanneer ze door afzonderlijke bedrijven worden geproduceerd en gedistribueerd. Niettemin volgen alle bedrijven een vaste norm voor het maken van de specificaties van de batterijen. De verschillende producten van dezelfde soort kunnen dus slechts in geringe mate van elkaar verschillen.

De algemene specificaties vragen om een ​​compact en lichtgewicht ontwerp van de 48v lithium-ionbatterijpakketten. Het zorgt voor een moeiteloze en niet veeleisende installatie. De batterijen hebben alleen een parallelle verbinding nodig om hun vermogen en energiecapaciteit te bieden. Ze vereisen doorgaans geen ingewikkelde en complexe verbindings- of zware hijsprocedures.

Het 48v lithium-ionbatterijen zijn meestal schaalbaar. Het betekent dat individuen de door hen geleverde energie en kracht in een bepaalde mate kunnen vergroten. Het aantal parallelle verbindingen kan oplopen tot tien, wat flexibiliteit en vrijheid mogelijk maakt wanneer het nauwkeurige en geschikte aantal batterijen wordt gebruikt voor verschillende apparatuur. Ze hebben ook een Battery Management System (BMS) dat een perfecte en nauwkeurige uitbalancering van alle batterijen in het parallelle systeem mogelijk maakt. Het helpt bij het collectief opladen van hen allemaal en niet elk afzonderlijk.

Deze batterijen leveren een spanning van ongeveer 48 volt tot 51.2 volt en een laadcapaciteit van ongeveer 30 ampère uur.

Waarom zijn 48v lithium-ionbatterijen een goede keuze voor golfkarretjes?

Lithium-ionbatterijen zijn een betere keuze voor golfkarren dan de traditionele loodzuuraccu's. Er kunnen verschillende redenen aan worden toegeschreven, waaronder de volgende:

• Sneller opladen:

De 48v lithium-ionbatterijen kunnen buitengewoon snel worden opgeladen in minder dan twee tot drie uur. Het kan in minder dan een uur ongeveer 80% van zijn maximale vermogen bereiken en de rest in een korte tijdspanne. Aan de andere kant hebben loodzuuraccu's minimaal acht uur nodig.

• Langdurig:

Het 48v lithium-ionbatterijpakketten hebben een unieke chemie die het totale aantal oplaadcycli dat de batterij kan gebruiken en aankan, verhoogt. Daarom komen ze met een gemiddelde van 3000 tot 5000. Dat is drie tot vijf keer meer dan die van loodzuurbatterijen.

• Lichtgewicht:

De lithium-ionbatterijen zijn buitengewoon licht en zorgen voor een aanzienlijke gewichtsvermindering van ongeveer 400 pond bij gebruik in golfkarretjes. Zo maken ze het voertuig sneller, waardoor efficiënter kan worden gewerkt.

• Minimaal onderhoud:

De 48v lithium-ionbatterijen hebben verwaarloosbaar onderhoud nodig, of helemaal niet. Ze hebben geen regelmatige watervulling, corrosiereiniging en zuurniveaucontroles nodig. Bovendien verliezen ze hun lading niet en ervaren ze storingen wanneer ze lange tijd inactief blijven, zoals loodzuuraccu's. Dus een enkele lading maakt ze klaar voor onmiddellijk gebruik.

• Geen vermogensverlies:

Veelvuldig gebruik en de slijtage van de tijd hebben een nadelig effect op loodzuuraccu's, wat leidt tot hun lading en totaal vermogensverlies. Het vermindert de snelheid van de golfkar en de uiteindelijke uitval van de batterijen. De 48v lithium-ionbatterijen hebben dit probleem echter niet. Ze werken op geladen capaciteit totdat ze volledig worden ontladen.

consumenten-elektronische-batterijen-min

consumenten-elektronische-batterijen-min

Voor meer over 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar, kunt u een bezoek brengen aan JB-batterij at https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X