48v 400ah och 36v 100ah litiumjon golfvagn batteripaket - vilken är bättre för golfvagn?

48v 400ah och 36v 100ah litiumjon golfvagn batteripaket - vilken är bättre för golfvagn?

48v 400ah och 36v 100ah litiumjon-golfvagnbatteri - vilken är bättre?
Det har förekommit en serie argument bland användare av 48v 400ah och 36v 100ah litiumjon golfvagnbatterier de senaste åren. Användare av li-ion-batterier för golfbilar tror till exempel att batterier med 48v 400ah är mycket bättre jämfört med batterier med 36v 100ah kapacitet. Ett sådant argument har lyckats förvirra människor som vill köpa sådana batterier att använda i sina golfbilar. Naturligtvis är det mycket viktigt att fatta beslut innan du besöker någon butik för att köpa ett litiumjonbatteri för golfbil.

Anpassat litiumjonbatteripaket 22

Anpassat litiumjonbatteripaket 22

Du måste upptäcka sanningen
Försöker du ta reda på vilket som är det bättre alternativet mellan 36v 100ah och 48v 400ah litiumjon golfvagn batteri. En ny undersökning avslöjade att de flesta människor kämpar för att göra rätt val mellan 48v 400ah och 36v 100ah li-ion-batterier för golfbil. Detta kan bero på vad de har hört om båda batterierna. Är du bland sådana personer? Sanningen är att det för närvarande finns massor av falsk information som strömmar över nätet om dessa batterier. Att basera dina köpbeslut på sådana detaljer kan göra mer skada än nytta.

Du har kommit till rätt ställe eftersom allt om 36v 100ah och 48v 400ah litiumjon golfvagnbatterier kommer att förklaras i tydliga detaljer. Det råder ingen tvekan om att efter att ha upptäckt sanningen om dessa alternativ kommer du att ha en mycket bättre position för att veta vad som är bra för din golfbil.

Vilken av dem är bättre?
Sanningen om 36v 100ah och 48v 400ah li-ion-batterier för golfbil är att de varierar när det gäller funktioner och funktioner. Med andra ord, deras potential är annorlunda. Till exempel kommer ett 48v 400ah batteri att erbjuda användare av golfvagn mer jämfört med vad ett 36v 100ah batteri har att erbjuda. Enkelt uttryckt är strömlagringskapaciteten för det tidigare alternativet mycket bättre än det för det senare alternativet.

Detta kan bara tolkas så att 48v 400ah litiumbatterier som används i golfbilar har utformats för att hålla mycket längre. Till exempel, om ett 36v 100ah batteri kan driva din golfbil i cirka 10 timmar, förväntas 48v 400ah batteri driva en sådan golfbil i över 35 timmar. Du kan se att den har mer än 3 gånger kraftlagringskapaciteten på en 36v 100ah litiumjon golfvagn batteri. Observera att den stora skillnaden blir mycket tydlig en gång när båda används i samma golfbil.

Viktiga punkter att notera
• 48v 400ah li-ion-batterier för golfbilar är bättre än 36v 100ah li-ion-batterier
• 48v 400ah li-ion-batterier har över 300% av vad 36v 100ah-batterier har
• Båda är pålitliga alternativ

Här är vad du behöver förstå
Med detta sagt är det ingen tvekan om att du måste överväga möjligheten att köpa ett 48v 400ah litiumjonbatteri för golfbilar eftersom det har förklarats vara ett bättre alternativ än ett 36v 100ah batteri. Även om detta inte är en dålig idé eller ett beslut, finns det några saker du behöver förstå. Till exempel är 48v 400ah li-ion golfbilbatterier mycket dyrare än 36v 100ah batterier. Såvida du inte har en väldigt enorm budget är det bara när det rekommenderas att köpa den.

Fördelen med ett sådant beslut är att det kommer att pågå under en mycket längre tid innan någon ersättning krävs. Men en 36v 100ah Li-ion golfbilbatteri kommer att visa sig mycket bättre när dina resurser är ganska begränsade. Slutsatsen är att du inte ska fatta något beslut att köpa ett litiumjonbatteri till din golfbil utan att tänka på budgetens storlek.

Viktiga punkter att notera
• 48v 400ah Li-ion-golfvagnbatterier är dyrare än 36v 100ah golfvagnbatterier
• Tänk alltid på din budget innan du bestämmer vilken du ska köpa

Upptäck deras fördelar
Det blir orättvist att prata om fördelarna med ett 48v 400ah li-ion-batteri för golfbilar utan att belysa några fakta. Sanningen är att båda batterierna är bra alternativ. Därför spelar det ingen roll vilket val eller alternativ du väljer att utforska bland dem. Detta beror på att de alltid kommer att uppfylla dina behov. Dessa batterier har båda några fördelar som har gjort dem mycket populära bland golfvagnägare de senaste åren. Några av dem kommer att förklaras nedan.

Inget underhåll krävs
Innan litiumjon-golfvagnbatterier kom, var blybatterier mycket populära. Men de tenderar att ha ett stort problem som kräver regelbundet underhåll för att fungera perfekt. Att behålla en blybatteri i perfekt skick krävs regelbunden vattning. Detta var en av de stora utmaningar som golfvagnägare stod inför.

Tillkomsten av litiumjonbatterier (inklusive 48v 400ah och 36v 100ah) har dock lyckats förändra alla dessa. De behöver inte någon form av underhåll för att driva din golfbil under lång tid. Det enda du behöver göra är att följa tillverkarens instruktioner om var de ska lagras. Förstå också hur de måste debiteras.

Viktiga punkter att notera
• Litiumbatterier kräver lite eller inget underhåll för att fungera
• För att hålla dem i perfekt skick, läs tillverkarens instruktioner

Hög hållbarhet
Vet du att litiumjonbatterier som används i golfbilar är mycket hållbara jämfört med traditionella blybatterier? De är bland de bästa på marknaden när det gäller att hjälpa golfbilar fungera ordentligt. I själva verket kan dessa batterier räcka i upp till sju år när de används korrekt enligt instruktioner från tillverkare. Det betyder att du får bra valuta för pengarna.

Hur du får ditt batteri att hålla länge
• Förvara på svala platser. Det vill säga, undvik att hålla ditt li-ion-batteri på platser som är heta
• Låt den aldrig rinna av till 0% innan laddningen startas
• Ladda inte batteriet till 100%
• Se till att batteriet laddas var sjunde dag när du inte har använt golfvagnen på länge

Kina Lithium Ion Golf Cart Batteritillverkare

Kina Lithium Ion Golf Cart Batteritillverkare

Slutsats
48v 400ah li-ion-batterier för golfbilar kan vara bättre jämfört med 36v 100ah-batterier men det betyder inte att det senare alternativet inte är bra. De är perfekta och tenderar att erbjuda liknande funktioner och funktioner precis som de tidigare. Den enda skillnaden är deras kapacitet som håller på att hålla mindre.

För mer om 48v 400ah och 36v 100ah litiumjon golfvagn batterikan du besöka Kina litiumjon golfvagn batteritillverkare JB-batteri vid https://www.jbbatterychina.com/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X