Funktionelle komponenter, der bruges til at fremstille Kina 24v lithium-ion dyb cyklus batteripakker og andre

Funktionelle komponenter, der bruges til at fremstille Kina 24v lithium-ion dyb cyklus batteripakker og andre

Funktionelle komponenter, der bruges til at fremstille Kina 24v lithium-ion dyb cyklus batteripakker og andre
lithium-ion-batteri består af tre funktionelle komponenter. Disse er de negative og positive elektroder og en elektrolyt. Normalt fremstilles den negative elektrode af konventionelle celler carbon, mens den positive elektrode er fremstillet af metaloxid.

Elektrolytten, der anvendes i de fleste tilfælde, er lithiumsalt indeholdt i det organiske opløsningsmiddel. Elektrokemiske typer elektroder vender normalt mellem katoden og anoden, men dette afhænger af den aktuelle strømningsretning inden i cellen.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Den mest almindeligt anvendte anode kommercielt er grafit. Anoden er den negative elektrode. I sin lithierede tilstand korrelerer den med en kapacitet på 372 mAh / g. Generelt kan den positive elektrode være et af 3 materialer. Det kan ændres oxid som lithiumcobaltoxid, det kan være en polyanion som lithiumjernphosphat, eller det kan være en spinel som lithiummanganoxid. I den seneste udvikling er der anvendt elektroder indeholdende grafen. Disse er normalt baseret på 3D- og 2D-grafenstrukturer. De er blevet brugt som elektrodekomponenter i lithiumbatterier.

Normalt er en elektrolyt en blanding af forskellige organiske carbonater som diethylcarbonat og ethylencarbonat, der kombinerer nogle komplekse lithiumioner. Disse er ikke-vandige elektrolytter, der bruger anionsalte, der ikke er koordinerende. Saltene inkluderer ting som lithiumhexafluorphosphat, lithiumtrifoliat, lithiumtetrafluorborat og lithiumperchlorat.

Sikkerhed, levetid, energitæthed og spænding af lithium-ion-batterier påvirkes af materialevalg. Derfor har den største indsats været mod at udforske ny arkitektur ved hjælp af nanoteknologi til at forbedre ydeevnen. De største interesseområder inkluderer elektrodematerialer, der er i nano-skala samt alternative elektrodestrukturer.

Rent lithium er meget reaktivt og reagerer ret kraftigt med vand, der danner lithiumhydroxid og hydrogengas. Dette betyder, at der ofte anvendes ikke-vandige elektrolytter, og de forsegles stift for at sikre, at der ikke kommer fugt i batteripakken.

Lithium-ion-batteripakker har tendens til at være dyrere end NiCad-batterier, men de har en tendens til at fungere i et bredere temperaturområde og har stor energitæthed i sammenligning. Normalt er der behov for et beskyttelseskredsløb for at begrænse spidsen.

En typisk lithium-ion-celle til en bærbar computer inkluderer normalt:
• Spændingshane
• Spændingsregulator kredsløb
• Temperatur måler
• Opladningsstatusmonitor

Ovennævnte komponenter er beregnet til at overvåge den aktuelle strømning og opladningstilstand, registrere den fulde opladningskapacitet og overvåge temperaturændringer.
Designet af lithium-ion-batterier reducerer chancerne for kortslutning, hvilket er en god ting.

Lithium-ion celler fås i så mange former og størrelser. De kan være små og cylindriske med en solid krop og uden terminaler. På den anden side kan de være store og cylindriske med solide kroppe og med gevindterminaler.

De kan være poser eller flade med en flad blød krop som dem, der bruges i mobiltelefoner. De kunne også have plastkasser med gevindterminaler som tilfældet med elektriske køretøjspakker.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 8

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 8

JB Battery er en af ​​de bedste kinesiske lithium-batteriproducenter, der beskæftiger sig med batterier og i forskellige kapaciteter. 48v lithium-ion batteripakke til golfvognen er et af batterierne fremstillet af denne producent af lithiumjernphosphatbatterier. Andre muligheder inkluderer 24v lithium-ion dyb cyklus batteri, 12v 105ah lithium-ion batteri blandt andre. For mere om Kina 24v lithium ion dyb cyklus batteripakker og andre kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html for mere info.

Del denne post


en English
X