Lithium-ion gaffeltruck batteri vs blybatteri – Lithium-ion gaffeltruck batteri fordele ved 36v vs 48v gaffeltruck

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs blybatteri – Lithium-ion gaffeltruck batteri fordele ved 36v vs 48v gaffeltruck

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs blybatteri – Lithium-ion gaffeltruck batteri fordele ved 36v vs 48v gaffeltruck

Dette er et område, hvor debatten om lithium-ion vs blybatterier har altid domineret overskrifterne. Det er klart, at forskellen mellem lithium-ion- og bly-syre-batterier ikke er noget, der burde være op til argumenter, fordi førstnævnte er uden tvivl bedre end sidstnævnte. Det handler ikke kun om gaffeltrucks. Det handler om alt, hvad der kører på batteristrøm. Lithium-batterier giver os en ny fornemmelse af denne sætning - lagret strøm.
Fra håndholdte enheder til husholdningselektronik, lithium-batterier kan bruges til stort set alt. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan gøre med det. Er du tæt på at købe et kraftigt batteri til din gaffeltruck?

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

Designet til at holde længere
Hvis du nogensinde har brugt blybatterier til noget før, er du enig i, at det er en stor skuffelse på holdbarhedsområdet. Der er helt klart for meget, man skal gøre for at sikre, at et blybatteri holder i lang tid. Desværre er det kun en håndfuld mennesker, der forstår sådanne teknikaliteter. De fleste personer, der bruger bly-syre-batterier, er normale, gennemsnitlige mennesker.
Når du sammenligner lithium-batterier og bly-syre-batterier på platformen for lang levetid, vil du opdage, at lithium er langt et bedre valg. Grunden til at den er bedre er fordi den ikke kræver at du gør noget for at den kan leve ud af sin levetid. Og det bedste ved lithium-batterier er, at de forbliver i topform hele vejen igennem, når du bruger dem. Vi vil diskutere mere om spændingsfaldet for begge batterier i de efterfølgende dele af indlægget.

Dens lette vægt gør det til en fantastisk mulighed
Gaffeltrucks er tunge maskiner i sig selv. For det meste vil det kræve meget strøm at få sådanne maskiner til at virke. Det betyder, at du muligvis skal kombinere så mange blybatterier, før du når frem til den nødvendige effekt. Et 12 volt blybatteri vejer meget alene. Forestil dig, at du sætter flere af sådanne batterier sammen for at drive en gaffeltruck. Det vil ikke være det bedste for maskinen.
På den anden side, hvis du bruger et lithiumbatteri til at drive den samme maskine, vil du ende med at bruge 50 % af vægten af ​​alle blybatterier. Det betyder, at gaffeltrucken vil have mindre vægt at trække med sig selv, når den bevæger sig fra et punkt til et andet. Med mindre vægt at overvinde, vil gaffeltrucken være i stand til at udføre sit arbejde med højere effektivitet.

Kræver nul vedligeholdelse
Denne minder lidt om det første punkt, der blev diskuteret, men jeg ville elske at dykke lidt dybere ned for at køre hjem til dette punkt. Der er mange ting, man skal tage i betragtning, når man vedligeholder et blybatteri. Den ene er batteriets vandstand. Du skal konstant kontrollere dette for at sikre, at det ikke falder under det krævede niveau. Ved hjælp af en indikator kan du nemt gøre dette. For det andet skal man holde øje med elektrolytniveauet. Det er fordi, hvis det falder under det forventede niveau, vil battericellerne opleve skader, fordi de vil blive udsat.
Det er kun to ud af mange ting, nogen skal gøre for at vedligeholde deres bly-syre-batteri. Så hvad gør du for at vedligeholde dine lithium-batterier? Ikke noget! Overrasket? Du behøver ikke at gøre noget, da du bruger et lithiumbatteri. Det kan bruges i lige 5 år, og du behøver aldrig at kontrollere elektrolytniveauet, fordi det ikke er det samme som blybatterier.

Utrolig opladningshastighed
Det er tydeligt, at lithium-batterier er blevet ved med at udvikle sig gennem årene. Den slags lithium-ion-batterier, vi havde for 15 år siden, er ikke, hvad vi har i dag. De er mere avancerede i denne dag og tid. Et aspekt, hvor lithium-batteriet har udviklet sig markant, er opladning.
Det er allerede en afgjort sag, at lithiumbatterier leverer strøm i længere timer sammenlignet med blybatterier. Det fantastiske ved dette batteri er dog, at det oplader meget hurtigere, end du kunne forestille dig. De nyeste modeller kan oplades til 100 % på kun en time eller to.
I modsætning hertil, hvis dit blybatteri fuldfører opladningen på en time, så er der noget helt galt. Derfor ses det, der anses for ude af drift for blybatterier, som en norm for lithium-ion-batterier. Hvis du ønsker, at din gaffeltruck altid skal have kraft til at gøre de ting, du ønsker, kan du overveje lithium-batterier.

Designet med robuste funktioner
Hvis du ved en fejl taber et blybatteri fra en stor højde, kan det forårsage nogle problemer med batteriet. Dette er en alvorlig designfejl for blysyrebatterier, og også en begrænsning for, hvor batteriet kan bruges.
Producenterne af lithiumbatterier bemærkede denne designfejl og besluttede at skakmat det i deres batterier. Lithium-batterier er designet til at modstå kontakter af forskellige typer. Der sker med andre ord intet med et lithiumbatteri, hvis det falder fra en stor højde. Så længe ledningerne stadig er intakte, vil batteriet fungere som forventet. Uanset om faldet er en slagkraftig eller lav slagkraftstype, kan du være sikker på, at der ikke sker noget med batteriet.
Dette er også en af ​​grundene til, at lithium-batterier kan overleve de fleste batterier. De kan bruges i lang tid og forbliver stadig robuste i processen. Hvilket gør dem til et godt bud på gaffeltrucks.

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

48 Volt Lithium Ion Battery Pack Producent

Konklusion
Hvis du synes, blybatterier er gode, så er de ikke lige så gode som lithiumbatterier. I dette indlæg har vi været i stand til at se på argumentet om lithium-ion versus blysyre-batterier til gaffeltrucks. Uden at hakke ord, er det indlysende, at lithium-batterier er fremtidens batteri. I modsætning til hvad mange tror, ​​har lithium-batterier vist sig at være mere omkostningseffektive i det lange løb. Den eneste vanskelighed, du muligvis står over for, er at medbringe bulk kontanter til at købe det på det første tidspunkt. Bortset fra det er det uforlignelig med blybatterier på alle niveauer, du kan tænke dig.

For mere om lithium-ion gaffeltruck batteri vs blybatteri– Lithium-ion gaffeltruck batteri fordele ved 36v vs 48v gaffeltruck, du kan besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/16/lithium-ion-forklift-battery-vs-lead-acid-battery-which-is-the-best-forklift-battery-types/ for mere info.

 

Del denne post


en English
X