Forståelse af lithium-ion højspændingsbatterier i elektriske køretøjer

Forståelse af lithium-ion højspændingsbatterier i elektriske køretøjer

Forståelse af lithium-ion højspændingsbatterier i elektriske køretøjer

Elbilverdenen har ændret sig i et hurtigt tempo og med det. Som følge heraf er der mere kraftfulde og mere effektive løsninger til elektrisk udstyr. Dette er ikke kun for elbiler; løsningerne dækker industrielle elbiler. Konkurrencen og efterspørgslen har presset producenterne til at købe li-ion-batterier med en højere spænding. I nogle applikationer kan spændingen være så høj som 800V.

På nogle områder, såsom materialehåndtering, er det vigtigt at vurdere, hvor vigtigt det er at bruge højspændingsbatterier.

lifepo4 lithium-ion batteripakke fabrikanter

lifepo4 lithium-ion batteripakke fabrikanter

Forståelse af højspændingsbatterier
Batteripakker i hybridbiler fremstilles ofte ved hjælp af prismatiske eller cylindriske celler. Pakkerne kaldes højspændingsbatterier. Disse batterier har en høj energitæthed. Dette er kapacitetsforholdet i forhold til batterivægten. De har også højudledningsplatforme.

LiHV-batterier eller lithium-ion polymer højspænding er energikrævende. Det vil sige, at de bruger meget mere energi sammenlignet med traditionelle batterier (LiPo). De har en højere kapacitet på op til 15 procent.

Højspændingsbatterier i elektriske køretøjer
På EV-markedet er det introducerede batteri med den højeste nominelle spænding 800V. Spændingsniveauerne kan dog være fra 400 til 800V, som er nødvendige for strømlagring. Derudover hjælper batterierne med at understøtte accelerationen og kørsel af køretøjet.

Hovedformålet med at bruge højspændingsbatterier, især i elbiler, er at øge kilometertal for hver opladning. Faktoren er dog ikke så relevant med hensyn til materialehåndtering. Dette skyldes, at gaffeltrucks normalt har en tidsplan, hvad angår opladning. Der er også flere chancer for opladning mellem operationer.

Byggeri og håndværkere
Dette er et andet område, hvor højspændingsbatterier kan udnyttes. Det er her, der skal bruges tungt entreprenørmateriel. Højspændingsbatterierne til elektriske gravemaskiner og andre mellemstore maskiner kan placeres i køretøjets chassis. Dette eliminerer behovet for at bruge normale modvægte til balanceringsformål.

Tekniske aspekter
Specifik strøm er en af ​​fordelene, du får ved at øge batterispændingen. De tekniske aspekter er dog også en stor fordel. I et sådant tilfælde er tværsnittet af kobberkabler, der bruges til at håndtere strømmængderne, meget mindre.

Højspænding har en ulempe, når de tyndere kabler bruges, fordi de skal kompenseres ved at tilføje meget tænkende isolering. Det handler altså ikke kun om kraft og ergonomi. Det handler også om omkostninger og effektivitet.

En ting du skal bemærke er, at selv med korrekt isolering er strømsystemer, der bærer over 100V, stadig risikable og kan være et sikkerhedsproblem. Derfor, når højspændingssystemer installeres, bør sikkerhedsprotokol og foranstaltninger systemer tilføjes til drift og produktion.

Dette er en af ​​grundene til, at du bør arbejde med et veletableret firma som JB batteri. Vi har ressourcerne og teknologien til at håndtere produktionen af ​​højspændingsbatterier. Vi er eksperter i forskning og udvikling af forskellige batterikemi. Vi håndterer også skræddersyede ordrer for at imødekomme forskellige markeds- og kundekrav.

JB Battery har eksisteret i over et årti, og i løbet af den tid er vi blevet eksperter i branchen. At arbejde med de bedste giver dig adgang til den nyeste teknologi og bruge de mest overlegne produkter, der er tilgængelige i dag.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

For mere om lithium-ion højspændingsbatterier i elektriske køretøjer kan du besøge JB Battery China på https://www.lifepo4golfcartbattery.com/top-high-voltage-lithium-ion-battery-pack-manufacturers-and-high-voltage-battery-management-system-bms-supplers/ for mere info.

Del denne post


en English
X