Soorten golfkar accu's

Soorten golfkar accu's

Soorten golfkar accu's
Het belangrijkste onderdeel van een golfkar is de stroombron of batterij. Voor een beginnende of toekomstige eigenaar van golfkarretjes is het absoluut noodzakelijk om over de batterij te weten, aangezien deze vergelijkbaar is met de brandstoftank van elke auto. Of u nu een gloednieuwe elektrische golfkar koopt of een gebruikte, het is van vitaal belang dat u het assortiment golfkarbatterijen begrijpt, in plaats van onder de indruk te zijn van welk merk dan ook.
Het eerste dat u als eigenaar van een golfkar moet weten, is dat batterijen in drie verschillende spanningen 6, 8 en 12 komen. De bediening is echter iets gecompliceerder. Een besturingssysteem van 36 volt kan bijvoorbeeld werken op zes batterijen van 6 volt, terwijl een besturingssysteem van 48 volt kan worden gevoed door zes of acht volt-batterijen of vier van 12 volt-batterijen kan gebruiken

Nu dat, je weet er alles over golfkar batterij spanning, laten we verder gaan met de twee brede categorieën golfkarbatterijen die beschikbaar zijn voor eigenaren van golfkarren, namelijk deep cycle led-zuurbatterijen en lithium-ionbatterijen. Laten we nu ingaan op de fundamentele differentiatie van de twee.

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Deep Cycle loodzuuraccu
De loodzuuraccu gaat terug tot 1859. Hoewel er sindsdien veel wijzigingen zijn aangebracht, blijven ze populair onder eigenaren van golfkarren. Dit komt grotendeels door de tolerantie die in de tijd is getest en de economische waarde. Zo zorgen ze al jaren voor een praktische keuze voor doorgewinterde golfers die professioneel onderhoud zoveel mogelijk vermijden.

Deep-cycle loodzuuraccu's zijn in principe samengesteld uit twee cellen met lood en loodoxide. Ze worden onderhouden door een oplossing van water en zwavelzuur. De capaciteit van een lood zuur batterij hangt af van het niveau van elektrolyten in elke cel. Hoewel veel doorgewinterde eigenaren van golfkarren denken dat ze de beste keuze zijn, zullen new age-experts u anders vertellen en u adviseren om in plaats daarvan een keuze te maken uit lithium-ionbatterijfabrikanten.

Lithium-ion batterijen
De laatste tijd gonzen golfkringen van de vele voordelen van lithium-ionbatterijen. De belangrijkste reden waarom ze de voorkeur hebben boven traditionele loodzuurbatterijen, is omdat ze geen spanningsdalingen ervaren zoals de eerste. Dus een lithium-ionbatterij, wanneer verstandig gekozen uit een China fabrikant van lithium-ionbatterijen kan gemakkelijk een loodzuuraccu overleven.

Het belangrijkste voordeel van lithium-ionbatterijen, zoals een 36V lithium-golfwagenbatterij of een 48v 20ah lithium-ionbatterij, verliest geen stroom als de spanning daalt. Hierdoor blijft de golfkar 100% van de tijd op volle snelheid totdat de batterij leeg is.

Hoewel de prijs van een hoogwaardige lithium-ionbatterij zoals een 48V Lithium-Ion Battery 100 ah-prijs misschien een afschrikmiddel lijkt voor traditionalisten, is het een feit dat ze op de lange termijn veel goedkoper blijken te zijn. Over een periode van tien jaar zult u dus veel minder betalen voor lithium-ionbatterijen in vergelijking met loodzuurbatterijen.

consumenten-elektronische-batterijen-min

consumenten-elektronische-batterijen-min

Voor meer over golfkar accu's, kunt u een bezoek brengen aan china lithium-ion golfkar batterij fabrikant JB Batterij bij https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X