China op maat gemaakte OEM 48v 200ah lithium-ionbatterijpakketoptie en hoe lang het meegaat

China op maat gemaakte OEM 48v 200ah lithium-ionbatterijpakketoptie en hoe lang het meegaat

China op maat gemaakte OEM 48v 200ah lithium-ionbatterijpakketoptie en hoe lang het meegaat

Hoe lang 48v lithium-ionbatterij 200ah duurt hangt af van het apparaat dat u gebruikt en de versterkers die worden getrokken. Deze batterij gaat ongeveer 2 tot 8 uur mee. Het is normaal dat iedereen die dit type batterij gebruikt, zich afvraagt ​​hoe lang het meegaat, want dat zal bepalen of het de juiste keuze is voor het soort toepassing dat ze in gedachten hebben.

De duurzaamheid van de 48v lithium-ionbatterij 200 ah-batterij hangt af van de betrokken chemie en de fabrikant en de leeftijd van de batterij. Dit zijn enkele van de dingen waar u op moet letten voordat u een beslissing neemt over de beste optie.

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Betekenis van AH
AH betekent ampère-uur. Dit getal is een combinatie van batterijcapaciteit en het vermogen dat hij binnen een uur kan leveren. Wanneer een batterij 200ah is, betekent dit dat deze 200 ampère levert. Dit is voor het vermogen dat in de batterij is opgeslagen en het kan de 200 ampère in een uur leveren.

Belangrijk om te weten is dat je niet altijd met honderd procent zekerheid kunt voorspellen hoe lang een batterij meegaat. Het enige wat je kunt doen is voorspellen en een wilde gok doen. Je kunt een batterij niet altijd in de gaten houden en beweren hoe lang deze meegaat, omdat er veel kan veranderen.

De dingen die van invloed kunnen zijn op hoe lang een batterij meegaat, zijn onder meer:

• Capaciteitsverlies
Wanneer batterijen ouder worden, hebben ze de neiging om capaciteit te verliezen als een normaal onderdeel van veroudering. Dit gebeurt in alle soorten batterijen, maar was een groter probleem met oudere batterijtechnologieën. Dit betekent dat hoewel de 48v lithium-ionbatterij 200 ah een capaciteit van 200ah heeft op het moment van aankoop enkele jaren later, de capaciteit kan afnemen. U moet voor de batterij zorgen om ervoor te zorgen dat het proces zoveel mogelijk wordt vertraagd. Als u lithium-ionbatterijen gebruikt, zorg er dan voor dat u deze niet volledig leegmaakt.

• Bedrijfstemperatuur
Batterijen die te koud of te koud zijn, hebben een veel lagere bedrijfscapaciteit. Dit betekent dat er veel aandacht moet worden besteed aan de gebieden waar u de batterij opbergt. Als een accu buiten stroom levert, is de kans groot dat deze een veel lagere AH heeft dan binnen.

• Afvoervermogen
Wanneer een batterij sneller leeg is, is de AH veel lager. Dit kan een beetje verwarrend zijn, maar het is waar. Als je de 48v lithium-ionbatterij 200ah-batterij hebt, mag je in één uur 200 ampère verwachten. Wanneer de batterij echter maximaal wordt gebruikt, betekent dit dat deze mogelijk niet zo lang meegaat. Als er binnen een uur minder dan 200 ampère wordt getrokken, gaat de batterij doorgaans langer mee.

Dit is iets waar u rekening mee moet houden, tenzij u uw batterij de hele tijd tot het uiterste drijft, het zou u een groot aantal actieve uren moeten kunnen bieden, en het zou zoveel gemakkelijker moeten zijn om te zeggen hoe lang die batterij zal meegaan. laatste aan het eind van de dag.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Dit betekent dat de batterij lang meegaat in vergelijking met hoe snel je de 200 ampère leegt. Als u de 48v lithium-ionbatterij 200ah begrijpt, kunt u de geschiktheid voor verschillende toepassingen bepalen.

Voor meer informatie over China op maat gemaakte OEM 48v 200ah lithium-ion batterijpakket optie en hoe lang het duurt, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/power-storage-with-the-china-custom-48v-200ah-lithium-ion-battery-pack.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X